kızlar nerelerdesiniz nil doğummu yaptın yoksa cnm merak ettim.bebişler doğdukça sessizleşiyor burası
Ahaha.. Kız nerdeee... Benim daha rahat 6 haftam var. Ama doğum bu, belli mi olur, di mi..
Cuma günü hastanedeydim.. İshalden sonra allak bullak oldum ya.. Bebeğimin hareketleride
3 gündür çok azalmıştı.. Ve bir önceki günde karnımda bebeğin yan yattığını farkettim ve
bütün gün kımıldayamadım, nefes alamadım.. O kadar fena bunaldım ki.. Evde dört döndüm durdum.
Resmen bebeğin kafası, bedeni karnımda bana battı durdu.. Sert sert hep hissettim.. KImıldayamadım, inanılmaz karnımın içi acıyordu.. Hatta eşime de dedim.. Bu bebek ters dönmeye çalışıyor herhalde diye..
Gerçektende bebek ters dönmüş.. Ama ne çabaladı, ne kadar
sıkıştı yavrum.. O kadar zor döndü ki.. Şu an tes duruyor.. Yani makat duruşu..
Bebek başı yukarda durunca zor taşınırmış, zor nefes alınırmış.. Ama biliyor musunuz, ben 2 gündür
bri rahatladım ki anlatamam..Bebeğim olmaması gerektiği gibi duruyor ama, hareketlerimde,
nefesimde rahatladı yaa.. Hayret ediyorum.. Rabb'im emretti oldu..
Şİmdi bebek tekrar ters dönmezse, mecbur sezeryan yapacaklar.. Kızlar, nasibe bakar mısınız...
Bebek o kadar zor döndü ki, bilmem geri nasıl döner.. Rabb'ime tevekkül ediyorum, her zamnki gibi..
Evet, bebeği olanlar.. Şikayetçiyim sizden.. Giriyorum, yoksunuz.. Doğurmadan önce dertleşiyorduk, şimdi
yoksunuz.. Hani beni yalnız bırakmayacaktınız...