Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Dua ediyorum canım bol bol bide bazı arkadaşlarımı devlet hastanesinde doktorlar çocuk kardiyolijisine gönderiyorlar sizde hamilikte öyle bişey oldumu bebeğin kalbine bakmak için acaba ayrıntılıya bişey çıktığı içinmi yoksa kontrol amaçlımı yolluyorlarben özele gidiyorum bana böyle bişey demediler acaba randevu alıp bende gitsemmi

Yok canin sorun varsa yollarlar bence bende hiç gitmedim

Sen ilk üç ay almamışsın ben ilk aylar kullandığım için panik oldum biraz

Bende 15 haftalık hamileyim kızlar.Psikiyatri ve kadın doğum kontrolünde lustral 50 mg kullanıyorum hamileliğin başından beri.Doktor gelişiminin ense kalınlığının normal olduğunu söyledi psikiyatristimde hamileliğin tamamında ve emzirme sürecinde kullanabileceğimi söyledi sürekli kontrole gidiyorum her iksiinede aksatmadan.Benim durumumda olan var mı gebeliğin başından beri ilaç kullanan ve emzirme döneminde ilaç kullanan.Doğum sonrası bebekte herhangi bir sıkıntı oluştu mu?Yardımcı olursanız sevinirim.

Benim bir tanıdıgımda lustral 50 mg kullandı en basından beri bi sorun olmadi büyüdü bile cocuk

Hamileliğin ilk üç ayı içinde zestad kullanan varmı ve doğum yapan yada tanıdığınız ne olur bilgisi olan varrmı

Beni tarif etmişsin sanki Allahım sen yardim et insallah bende senin gibi doğumdan sonra geçti diyebilirim

Ya ben doğum yaptın sandım karıştırdım kafam o kadar kötü ki iyi biseyler duymak isteyince
Önemli değil canım bende sorduğım soruyu tekrar sorsbiliyorum bende hala devam ediyor sıkıntılar bu gün yine sıkıntılı geçti hatta kısa bir nöbet geçirdim haşa tedirdginimi

Önemli değil canım bende sorduğım soruyu tekrar sorsbiliyorum bende hala devam ediyor sıkıntılar bu gün yine sıkıntılı geçti hatta kısa bir nöbet geçirdim haşa tedirdginimi
Gün içinde ara ara bende öyleyim bi doğurup önümü göreyim artık bebek hareket ettikçe daha huzursuzlanıyorum kasılmalarım başladı yarın dr kontrolüm var içim sıkılıyor nöbet derken tam olarak ne oluyor panik atak gibimi

Kasılmalar stresten mi sancı felanmı malesef panik atak canım hemen nefes egzersizi yaptım ilaç almadan sakinleş sakinledşm çok şükür nefes egzersizini arak anında hiç denememişgim gerek görmüyordum ama çok etkili bundan sonra düzenli hergün n yapmaya çalışıcam sen nasılsın nasıl peki ruhen biraz da olsa rahatlama varmı gün verir belkş Sana

Cnm girince mesajlara baksana senin dru arıyorum ama mesgul calıyo hep

Nst ye girdim herşey yolunda bebek 3 kilo olmuş haftaya çarşamba tekrar çağırdı 14 temmuzda sezeryan için gün verdi Allah izin verirse çok korkarak gittim sabah çok kötü kalktım hastaneye gideceğim için geçti gitti bak eve geldim ama içimdeki huzursuzluğu atamıyorum yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…