Ben genel anlamda yazıp herkese bilgi vermiş olayım uzunca ; hamile kaldığımda ilacı kullanıyordum doktorum tayin olmuştu başka şehire arayıp sorduğun da hemen ilacı kesmem gerektigini söyledi bende hemen kestim ilk üç ay çok kötü gecirdim zaten hamileliğim de kanama olmuştu düşük riski vardı iyice piskolojim berbat oldu sonrasında ne yapacağımı şaşırdım devlet Hastanesi'ne gittim ilacı yarim al dedi ama riskleri göze alıyorsan dedi riskleri söyledi ama ben o kadar kotu durumdaydım ki ne yapacağımı şaşırmıştım burada yazılanları okudum herkes hamileyken geçer hiç birşey bebekten önemli değil felan yazmıştı ama bunu çeken bilir biz de bebeğimizi tabi ki düşünüyoruz ama yemeyen sürekli kusan ağlayan nefes alamayan bir anne adayı nasıl bebeğine kilo aldiracak ... Sonrasında ilacımı yarım içmeye başladım dualarla gerisini Allah'a bıraktım sonrasinda doğum yaptım bebeğim sağlıkla doğdu 1 hafta sonra beş aylık olacak
doğumdan sonra hemen özel bir doktor buldum piskiyatri . Yaşadıklarımı ona da anlattım kullandığım ilaç risk grubuymus kalbinde delik olmaya sebebiyet verebilirdi ama olmamış dedi takdir yani kısacası. Ama kullanabilecegin bir sürü ilaç vardı dedi güvenle içe bileceğiniz bu kadar acıyı boşa yasamissin dedi