• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Üçüncü ayima yeni girdim OKB takıntı hastasıyım cokkk zorrr geçiyor bu ara ilaç kullanmaktan o kadar korkuyorum ki anlatamam o kadar da ihtiyacım var kendime iki hafta veriyorum bebeyim için bu rahatsızlığı yenmek için bebeyim için denicem yapamazsam onu kaybetmekten çok korkuyorum doktora gidicem ilaç istiycem verirse kullananlar lütfen hanımlar nasıl gidiyor hamileliğiniz

Üçüncü ayima yeni girdim OKB takıntı hastasıyım cokkk zorrr geçiyor bu ara ilaç kullanmaktan o kadar korkuyorum ki anlatamam o kadar da ihtiyacım var kendime iki hafta veriyorum bebeyim için bu rahatsızlığı yenmek için bebeyim için denicem yapamazsam onu kaybetmekten çok korkuyorum doktora gidicem ilaç istiycem verirse kullananlar lütfen hanımlar nasıl gidiyor hamileliğiniz
Bizimki daha zor panik atak anksiyete. İlacsız duramayanlar var malesef evet bende kullanıyorum devam edicem

Bizimki daha zor panik atak anksiyete. İlacsız duramayanlar var malesef evet bende kullanıyorum devam edicem
Geçmiş olsun cnm ilk üç ay onermiyorlarmis sanırım ben elliden aşağı en az fayda etmiyo doğrusu panik atağında zor olduğunu biliyorum yıllardır ilaç kullandım hep elli kilodan yetmiş kiloya çıktım bebek sitresten düşecek diye çok korkuyorum kaç mg kullanıyorsun canım doktora gitmedim hamileligimden beri doktor oneriyormu

Geçmiş olsun cnm ilk üç ay onermiyorlarmis sanırım ben elliden aşağı en az fayda etmiyo doğrusu panik atağında zor olduğunu biliyorum yıllardır ilaç kullandım hep elli kilodan yetmiş kiloya çıktım bebek sitresten düşecek diye çok korkuyorum kaç mg kullanıyorsun canım doktora gitmedim hamileligimden beri doktor oneriyormu
Bende bi süredir kullanıyorum biraz karışık benim doğuma son 10 günüm

Bende bi süredir kullanıyorum biraz karışık benim doğuma son 10 günüm
Seninle önceden konuşmuştuk cnm hayirlisi olsun az kalmış sen önceden kullanmiyordun sanırım az kalmış zaten çok düşük faydası oluyormu

Kimi dr öneriyo kimi önermiyo bu konuyu baştan incelersen görürsün en basından beri kullanan da çok. Stres bebege ilaçtan daha zararli diye düsünüyorum bence doktora görün bi üç ayı zaten geçmişsin

Kimi dr öneriyo kimi önermiyo bu konuyu baştan incelersen görürsün en basından beri kullanan da çok. Stres bebege ilaçtan daha zararli diye düsünüyorum bence doktora görün bi üç ayı zaten geçmişsin
Evet gitmeyi düşünüyorum doğrusu sitres zararlı biliyorum bayramdan sonra bebeyi muaneye gideceğim iki hafta dolsun gideceğim inşallah hafif bir ilaç verir belki çok ihtiyacım var stresten karnım sırtım ağrıyor çok zor bir karar ilaç içme o kadar korkuyorum ki anlatamam

Evet gitmeyi düşünüyorum doğrusu sitres zararlı biliyorum bayramdan sonra bebeyi muaneye gideceğim iki hafta dolsun gideceğim inşallah hafif bir ilaç verir belki çok ihtiyacım var stresten karnım sırtım ağrıyor çok zor bir karar ilaç içme o kadar korkuyorum ki anlatamam
Nesi korkunc? En basından beri ilaç icmek zorunda olup saglıkla doguran bir sürü insan var senin üc ayıda geçmiş. İlacı korka korka icersen onunda yararı olmaz. Ayrıca ilaç icmeden sorunlu bebegi olan da milyonlarca insan var. Tevekkül et

Nesi korkunc? En basından beri ilaç icmek zorunda olup saglıkla doguran bir sürü insan var senin üc ayıda geçmiş. İlacı korka korka icersen onunda yararı olmaz. Ayrıca ilaç icmeden sorunlu bebegi olan da milyonlarca insan var. Tevekkül et
Haklısın biliyorum elimde değil işte ya birşey olursa düşüncesi dediğinde çok haklısın başlarsam üstünde dusunmucem o zamanda başka sıkıntı elliden aşağı işe yaramaz bende cnm sen kaç mg kullaniyon

Çok sağol cvp yazdığın için dışardan kimse anlamaz bu durumları yaşayan anlar ancak Allah razı olsun 😇

Tarihi yanlış yazmışım canım üç değil

NASIL YANİ SİZ PSİKOLOGMUŞSUNUZ SİZ BÖYLEYSENİZ BİZ NE YAPALIMkafamçokkarıştı BEN DE 2KIZANNESİYİM ANNEOLDUKTAN SONRA PANİK ATAK EVHAM HASTALIĞIM BAŞLADI KIZLARIM KÜÇÜKKEN gece kalkar deprem olacak kızımın başına tuğla düşüyor görür ağlardam eşim çok çekti benden...Teskin ederdi gece yarısı..Şimdi 3,çocuğuma gebeyim 3 aylık şimdi de sezeryanda öleceğim büyük kız anneanneye alışık küçük kızım ne yapar diye sürekli ağlıyorum birde bebekte doğar da o bebek ne yapar diye bu sefer hıçkırıyorum ..Çok komik de miii yazarken güldüm halime....kaydirigubbakcemile3
Psikolog olmak demek keske hicbir psikolojik rahatsizliga sahip olmamak demek olsa. Sonucta hepimiz insanız. Terzi kendi söküğünü dikemez lafi boşa denmemistir. Psikologlar oyle seyler duyarlar ki diger insanlardan psikolojik olarak daha fazla çökebilirler. Insanlari meslekleriyle taninlamak dogru değildir. Insanlara yardim etmek isterken enerjinizin cekildigini eminim hissetmissinizdir. Bir psikologun normal sartlarda gunde minimum 50 hastayla ilgilendigini düşünsek ki bu bazen yarisi bile degil ve hepsiyle de ayri baglar kurdugunu düşünürsek psikolojik olarak sizlerden daha çok yiprandiklari gercegini bir kenara atamayız.

Hiç cipralex kullanan oldu mu duydunuz mu en basından beri?
Beş aydan sonra kullandım.on mg.dogumda bıraktım yani dört ay.bebegim şükür saglikli.alti ay emzirirken kullanmadım.elti ay sonra tekrar başladım vilraleks ama bu kez fayda etmedi şimdi oaxera emzirerek kullanıyorum yirmi mg

Beş aydan sonra kullandım.on mg.dogumda bıraktım yani dört ay.bebegim şükür saglikli.alti ay emzirirken kullanmadım.elti ay sonra tekrar başladım vilraleks ama bu kez fayda etmedi şimdi oaxera emzirerek kullanıyorum yirmi mg
Merhaba o kadar düşük doz hamilelikte rahatlattimi sizi

Bnm ilacım paxera zaten ben de ona dönerim dogumdan sonra bana en iyi gelen o

Back