Nasıl bir egzersiz tarif edersen deneyim bende benim ki panik atak gibi değilde içim içime sığmıyor yerimde duramıyorum hep için de bi sıkıntı korkuKasılmalar stresten mi sancı felanmı malesef panik atak canım hemen nefes egzersizi yaptım ilaç almadan sakinleş sakinledşm çok şükür nefes egzersizini arak anında hiç denememişgim gerek görmüyordum ama çok etkili bundan sonra düzenli hergün n yapmaya çalışıcam sen nasılsın nasıl peki ruhen biraz da olsa rahatlama varmı gün verir belkş Sana
Cnm ne güzel sen sürecin sonuna gelmissin saglıkla keske senin yerinde olsam valla. Sabret iki hafta kaldıNst ye girdim herşey yolunda bebek 3 kilo olmuş haftaya çarşamba tekrar çağırdı 14 temmuzda sezeryan için gün verdi Allah izin verirse çok korkarak gittim sabah çok kötü kalktım hastaneye gideceğim için geçti gitti bak eve geldim ama içimdeki huzursuzluğu atamıyorum yinede
İlaç kullanıyor musun? Kullanmıyosan dogurduktan sonra alırsın kalmaz o ic sıkıntınNst ye girdim herşey yolunda bebek 3 kilo olmuş haftaya çarşamba tekrar çağırdı 14 temmuzda sezeryan için gün verdi Allah izin verirse çok korkarak gittim sabah çok kötü kalktım hastaneye gideceğim için geçti gitti bak eve geldim ama içimdeki huzursuzluğu atamıyorum yinede
Orası öyle de son günler hiç geçmiyor her hastane kontrolüm bi panik korku öyle yorgunum ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum bugün bi tane yeni doğmuş bebek gördüm gozyasimi tutamadım öyle güzel gorunuyodu ki aslında Rabbim bizlere çok büyük bi nimet veriyor biz bu dönemi neden eziyetmis gibi görüp geçiriyoruz çok yazık karnimizdakilere Allahım sizlerede banada evlatlarımızı sağlıklı bi şekilde kucağımiza almayı nasip etsin bütün çektiklerimiz sadece gebelikten olsun sonra unutalım bu yasadiklarimizi doğuma kadar buraya yazmayı düşünüyorum biz gibi yaşayıp kimse beni anlamıyor diye düşünen gebe varsa bilsin ki yanlız değil yaşadıkları çok normal hepiniz için doğumdan sonra geçti gitti diyebilmeyi öyle çok istiyorum ki dualarda buluşalım inşallahCnm ne güzel sen sürecin sonuna gelmissin saglıkla keske senin yerinde olsam valla. Sabret iki hafta kaldı
Şuan akşamları 2.5 mg rexapin alıyorum 1 haftadır oda kaygım aynı ama doğumdan sonra si için citoles yazdı 10 mg umarım iyi gelirİlaç kullanıyor musun? Kullanmıyosan dogurduktan sonra alırsın kalmaz o ic sıkıntın
Evet iyi gelir dogumdan snra paxerada icebilirsin anne sütüne en az gecen ilaç o. Bunlar hiç kalmaz ilaçlaŞuan akşamları 2.5 mg rexapin alıyorum 1 haftadır oda kaygım aynı ama doğumdan sonra si için citoles yazdı 10 mg umarım iyi gelir
Inşallah canımEvet iyi gelir dogumdan snra paxerada icebilirsin anne sütüne en az gecen ilaç o. Bunlar hiç kalmaz ilaçla
Bende köyden gelince bebek düşüncem galiba çünkki tedaviye başlasam sürekli yarıda kalcak bebek düşüncem sürekli soru işareti iyisimi yapimde kurtulam Rabbim nasip ederse tabiki benim şikayetlerimde aynı iç.sıkıntısı yoğun şimdilik sadece arada zestat alıyorum bazende trankobuskas doğum yapınca da yaz canım ne güzel sonuna.geldin çok şükür bitti gitti diyeksin Allahın izniyleInşallah canım
Zestad i uyku için alıyorsun sanırım gebelikte de kullanabiliyorsun hazır başka ilaç almıyorken yap bence sürekli yapmalıyım kaygısıda insani bitirir şöyle düşün sonu gelicek olan bisey 9 ay belkide korktuğun gibi olmayacak ben böyle olacağımı hiç düşünmemiştim kızımın hamileligi çok güzeldi çünküBende köyden gelince bebek düşüncem galiba çünkki tedaviye başlasam sürekli yarıda kalcak bebek düşüncem sürekli soru işareti iyisimi yapimde kurtulam Rabbim nasip ederse tabiki benim şikayetlerimde aynı iç.sıkıntısı yoğun şimdilik sadece arada zestat alıyorum bazende trankobuskas doğum yapınca da yaz canım ne güzel sonuna.geldin çok şükür bitti gitti diyeksin Allahın izniyle
benimde öyle canımn bu anksiyete deniliyor özellikle sabahları uyandığımda aşırı sıkıntı yanma karın ağrısı ile uyanıyorum depresyonda eşlik ediyor sçanksiyete zirveye çıkınca panik atak yaşanıyor aşırı korku çarpıntı ölüyom zannediyorsun elin ayağın uyuşuyor miden bulanıyor kendini acile atıyorsun oda çokk zor bişey şöyle yapıyorsun adı 4.7,8 nefes egzersizi canım kaygı dopum kaygısı aklıma gelir gelmez yap bende işe yaradı ben inanmamıştım hemen gözlerini kapa çok mutlu olduğunu bir anı yada birisini gözlerinin önüne getir sonra burundan dörde kadar sayarak nefes al parmaklarını kullan sonra nefesini 7 ye kadar sayarak tut ve son olarak bu sefer ağızdan 8 e kadar sayarak balon şişir gibi nefesi ver tam üç kez yap sık tı olduğunda yap internette videoları da vardır çoğu kişi bu egzersiz ile yeniyor panik atağı anksiyete yi, beni bir hafta önce toplum ve ruh sağlığı merkezinden aradılar hamilelerin psikolojisini destek olmak için arıyorlarmış kadın telefonda anlattı ben atak anlarımda hep sakinleştirici alıyordum ilk defa o an geldi ben hemen gözlerimi kapattım ve bunu yaptım Allahın izniyle tabi rahatladım ilk defa atağım durdu ben çok şaşırdım yıllardır panik atağım var benim 15 yıldır ki o onlar çok zordur yaşamayan bilemez sende yok inşallah olmasında ama anksiyete yede iyi gliyor aklı na geldikçe yap doğuma giderken yap birde resim gönderme nasıl okuyor bilmşyorum dua öpçprendim onu yollamak isterim ama nasıl yapıcam bende yeni başladım inançlı isen canım okumanı tavsiye ederim yada zikir çek o sıkıntılı anlarda insan yapamıyor farkındayım ama dene muahakkakNasıl bir egzersiz tarif edersen deneyim bende benim ki panik atak gibi değilde içim içime sığmıyor yerimde duramıyorum hep için de bi sıkıntı korku
Hastaneye giderken benimde öyle oluyor iki hafta sonra kurtuluyorsun sabret canım bebek iyiymiş bak ne güzel kilodçsuds gayet iyiNst ye girdim herşey yolunda bebek 3 kilo olmuş haftaya çarşamba tekrar çağırdı 14 temmuzda sezeryan için gün verdi Allah izin verirse çok korkarak gittim sabah çok kötü kalktım hastaneye gideceğim için geçti gitti bak eve geldim ama içimdeki huzursuzluğu atamıyorum yinede
Canım bilmiyorum hastane doktorları riske girmek istemiyor özel polikliniği olan hastaneden bağımsız bir doktor bulmaya çalışsan vardır muhakkak ben küçük bir şehirde yaşıyorum burda var illaki vardır ordada birilerine sorŞehir farketmez medicalpark hastanelerinde psikiyatriste giden var mi dr arıyorum
Etrafımda yasayan kimse olmadigi icin bu hastaligi malesef. Hele hamileyim desem dra gidicem desem öcü gibi bakarlarCanım bilmiyorum hastane doktorları riske girmek istemiyor özel polikliniği olan hastaneden bağımsız bir doktor bulmaya çalışsan vardır muhakkak ben küçük bir şehirde yaşıyorum burda var illaki vardır ordada birilerine sor
Bende bilmiyorum canım resim göndermeyi çok yeniyim birileri bize yardım etsin de gönder duayida okuyayim bu nefes egzersizinide denicem şimdiden önümüzdeki haftaki kontrolü düşünüyorum gitmeden direk doğumami gitsem diye düşünüyorum tekrar tekrar gidicek olmak çok geriyor benibenimde öyle canımn bu anksiyete deniliyor özellikle sabahları uyandığımda aşırı sıkıntı yanma karın ağrısı ile uyanıyorum depresyonda eşlik ediyor sçanksiyete zirveye çıkınca panik atak yaşanıyor aşırı korku çarpıntı ölüyom zannediyorsun elin ayağın uyuşuyor miden bulanıyor kendini acile atıyorsun oda çokk zor bişey şöyle yapıyorsun adı 4.7,8 nefes egzersizi canım kaygı dopum kaygısı aklıma gelir gelmez yap bende işe yaradı ben inanmamıştım hemen gözlerini kapa çok mutlu olduğunu bir anı yada birisini gözlerinin önüne getir sonra burundan dörde kadar sayarak nefes al parmaklarını kullan sonra nefesini 7 ye kadar sayarak tut ve son olarak bu sefer ağızdan 8 e kadar sayarak balon şişir gibi nefesi ver tam üç kez yap sık tı olduğunda yap internette videoları da vardır çoğu kişi bu egzersiz ile yeniyor panik atağı anksiyete yi, beni bir hafta önce toplum ve ruh sağlığı merkezinden aradılar hamilelerin psikolojisini destek olmak için arıyorlarmış kadın telefonda anlattı ben atak anlarımda hep sakinleştirici alıyordum ilk defa o an geldi ben hemen gözlerimi kapattım ve bunu yaptım Allahın izniyle tabi rahatladım ilk defa atağım durdu ben çok şaşırdım yıllardır panik atağım var benim 15 yıldır ki o onlar çok zordur yaşamayan bilemez sende yok inşallah olmasında ama anksiyete yede iyi gliyor aklı na geldikçe yap doğuma giderken yap birde resim gönderme nasıl okuyor bilmşyorum dua öpçprendim onu yollamak isterim ama nasıl yapıcam bende yeni başladım inançlı isen canım okumanı tavsiye ederim yada zikir çek o sıkıntılı anlarda insan yapamıyor farkındayım ama dene muahakkak
Çok şükür canım en son muayenede bebek küçüktü 2.5 kiloyu bulsa yeter demişti dr stres yapmayım diye dusundugumuzun üzerinde kilosu bu çok iyiHastaneye giderken benimde öyle oluyor iki hafta sonra kurtuluyorsun sabret canım bebek iyiymiş bak ne güzel kilodçsuds gayet iyi
Evet insanlar keyif alman gereken dönemde sanki sen bisey cikariyomussun gibi aman canım sende diye tepki veriyolar ben de sakaryada yaşıyorum burası küçük bi şehir iyi bir psikiyatri özellikle iyi terapi veren bi dr bulamadım şuan ki gittiğime gitmek için gidiyorum ilaç dozlarını ayarlıyor en azından başka alternatifim yok çünkü Allah senin de yardımcın olsun hamileliğin ilk dönemleri zordur seni çok iyi anlıyorum yanlız kalmamaya çalışEtrafımda yasayan kimse olmadigi icin bu hastaligi malesef. Hele hamileyim desem dra gidicem desem öcü gibi bakarlar
Virüsten dolayı kimseyle görüşülüyor tedirgin oluyor insan, zaten görüşmekte istemşyorum ben içimden gelmiyor nedense sıkıntıdan dolayı duramıyor insan benim ilk aylardan daha, zor geçiyor şimdi niye öyle anlamadımEvet insanlar keyif alman gereken dönemde sanki sen bisey cikariyomussun gibi aman canım sende diye tepki veriyolar ben de sakaryada yaşıyorum burası küçük bi şehir iyi bir psikiyatri özellikle iyi terapi veren bi dr bulamadım şuan ki gittiğime gitmek için gidiyorum ilaç dozlarını ayarlıyor en azından başka alternatifim yok çünkü Allah senin de yardımcın olsun hamileliğin ilk dönemleri zordur seni çok iyi anlıyorum yanlız kalmamaya çalış
Evet herkes konuşup sohbet ederken sen kendini dinliyorsun ben neden böyleyim diye sorguluyorumVirüsten dolayı kimseyle görüşülüyor tedirgin oluyor insan, zaten görüşmekte istemşyorum ben içimden gelmiyor nedense sıkıntıdan dolayı duramıyor insan benim ilk aylardan daha, zor geçiyor şimdi niye öyle anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?