İnan anliyorum bu hastalığı sadece ceeken bilirKizlar valla bugun hiç iyi değilim kendime cok kızıyorum. Anksiyetem aşırı arttı kaygılarım. Fiziksel olarak yanıyo vücudum resmen. Nasil yapıcam nasıl basa cıkıcam o kadar ay diye kendimi yiyorum şimdi nasıl bırakırım ilacımı. Bikere bırakmaya calıstım hastanelik olmuştum kusmaktan. Beklenmeyen gebelik benimki. Planım ilacı bırakıp öyle hamile kalmaktı en azından değiştirmekti. Ev taşıcam mesela bu ay üst üste geldi hersey. Ağlıyorum sürekli sonrada kendime kızıyorum allah nasip etmiş ne cok isteyen var böyle yapma diye. Ama beni kimse anlamaz içim öyle kötüki bugun
Anlıyorum canım ben d grubu kullanılmıyor diye biliyorum ama doktorunla konuş o daha iyi bilir tabi ki dediğim gibi ben sadece başımdan geçenleri anlattım hamileyken çok acı çekmiştim buraya mutlaka yazacağım diye o zaman söylemiştim o yüzden yazdimBenim paxera d grubu. Xanax kullananlar var o da d grubu. Bazı doktor kullan diyo bazısı kullanma diyo
İlk gebeligim. Panik atak için 2 senedir kullanıyorum paxerayı ama öncesinde baska ilaçlr kullanmıstım uzun seneler baska sıkıntılar icin. Ben daha ilk günden kaygılanmaya basladım nasıl yapcam o kdar ay bilmem. Normalde mesela bulantıdan nefret ederim pxerayı bırakmaya ugrasırken bulantılardan hastanelik oldum cünkü kaç kere. Şimdi hamilelikle birlikte olcak diye korkuyorum hem ilaç bırakma hem hamilelik.. bugun mesela stresten bulaniyodu sırf bunla düşünmekten. Rabbim görsün bunları neler cektigimi icimize ferahlık versin insallah kim isterki bunlri yaşamak en mutlu haberi alıptaIlk gebeligin mi sağlıkla alırsın insallah kucağına gebeliginde doğumunda su gibi geçsin korkuların seni terk etsin belkide iyi gelecek bebek öyle düşün bazıları öyle diyor panik ataklı olup hamileliğinde hiç kaygı yaşamayanlarda var insallah sende öyle olursun ne zamandır ilaç kullanıyorsun
Cok sagol insan kendi gibi olanı görünce teselli buluyor. Remeronu bende cok kullanmıstım bi dönem uyku bozuklugu ve bulantı için cok kilo almıstım iyi gelmişti ama cok rahat uyutan bi ilaç. Ondan sonra öyle uyku uyuyamadımAnlıyorum canım ben d grubu kullanılmıyor diye biliyorum ama doktorunla konuş o daha iyi bilir tabi ki dediğim gibi ben sadece başımdan geçenleri anlattım hamileyken çok acı çekmiştim buraya mutlaka yazacağım diye o zaman söylemiştim o yüzden yazdim
Sizin teshisiniz panik atak miPaxera iciyorum canım suan beklenmedik gebelik oldu. Daha yeni düzelmiştim bırakmaya calısınca cok kötü oluyodum. İnsallah baska ilaç verir doktor. Bu zamanda iyi doktor bulmak en zoru hic anlamıyolar
Evet uyku için çok iyi gerçektenCok sagol insan kendi gibi olanı görünce teselli buluyor. Remeronu bende cok kullanmıstım bi dönem uyku bozuklugu ve bulantı için cok kilo almıstım iyi gelmişti ama cok rahat uyutan bi ilaç. Ondan sonra öyle uyku uyuyamadım
Yani ara ara yogun ic sıkıntıları fiziksel seyler yasıyodum sonra aniden gelen korku krizi carpıntı terleme vs vs. Anksiyete ile karısık cok zor allah kimseye vermesinSizin teshisiniz panik atak mi
Paxil miydi canım onuda kullananlar var benim normalde ilsıcm paxil ama ben kesmek istedim perinstolog kes demişti Bi şekilde idare ettim bende ams pisikiytrise gittiğimde gerek yoktu benşm çok hastan kullsnıyor hiç bir sıkıntı olmadı dedi neyse en azından ilk üç su kullanamadım vicdanen rahatım ama demekkş idare edebilmişim çok zordu idare edemeseydim alırdım belkiİlk üç ay kullanmadım ben onu belirteyim ama doktorum ikk üç ay da da güvenli ilaçlar var dedi benim ilacim güvenli değildi ilk üç ay sonrasında yarım içtim ama benim ilacim hamilelikte güvenli kullanılan ilaç grubunda değildi risk ti ama çok şükür Allah korudu
Neeydi canım ilaç merak ettimHayır değildi canim
İlk üç ay kullanmamışsın organ gelişimi tamamlandıktan sonra kullanmaya başlamışsın ozman ye delik olsun kalbi ki canım orayı anlıyamadım ilaç kullanmayıp kalbi delik olan çok insan var ismine ne ilacın tedirgin oldum bende şimdilustral ve prozac değildi dimi hamileyken kullandığın onlar riski az olanlar sanırım
Canım bende beklemediğim Bi an kaldım inan okadar kötü oldum ki sabahları vücudum yanıyordu kaygı ile uyanıyordum iğneler batıyor du sanki hep tetikteydim ilk üç ay hepp kabuslar gördüm kimseyle götürmek istemedim bide virüs vardı oda psikolojimi iyice bozmuştu hoş hala var ama sçsürekli karınım ağrıyordu kaygıdan hep nasıl geçecek diyordum bende bebeğe alışamamıştım karnım büyüyünce hareket edecek diye ödüm kopuyordu hala var o korkular bi şekilde geçiyor zar zor sende sabretmeye çalış biliyorum çok zor ben çokk ağır geçirdim her gün saatlerce ağlıyordum iş yapamadım banyo yapamadım dışatı çıkmadım telefonla kimseyle götğşmeşdmm evde yanlızım birde senin ilk gebelikmiİnan anliyorum bu hastalığı sadece ceeken bilir
Canım ben remeron yani zestad kullandım çok var kullanan ilk üç ay niye öyle dedi ki doktorunHayır zaten bütün antidepresanlar en az c grubu lustral da c grubu mesala ama doktorum hamilelkte remeron redepra yani mirtazapin grubu ilaçlar kullanılamaz dedi
İnan aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlyorum ki paxil benim kaç yıllık ilacım ben keserken çok zorlandım ama geçiyor zestad 15 mg onu yarısını aldım geceleri uyumak için odaİlk gebeligim. Panik atak için 2 senedir kullanıyorum paxerayı ama öncesinde baska ilaçlr kullanmıstım uzun seneler baska sıkıntılar icin. Ben daha ilk günden kaygılanmaya basladım nasıl yapcam o kdar ay bilmem. Normalde mesela bulantıdan nefret ederim pxerayı bırakmaya ugrasırken bulantılardan hastanelik oldum cünkü kaç kere. Şimdi hamilelikle birlikte olcak diye korkuyorum hem ilaç bırakma hem hamilelik.. bugun mesela stresten bulaniyodu sırf bunla düşünmekten. Rabbim görsün bunları neler cektigimi icimize ferahlık versin insallah kim isterki bunlri yaşamak en mutlu haberi alıpta
Canım şöyle bu grup için yeterli çalışma yokmuş kalp delik veya noral tüp defektine sebebiyet verebiliyor Muş yeterli çalışma olmadığı için doktorlar önermiyor illa olacak diye değil ama olabilir diyeCanım ben remeron yani zestad kullandım çok var kullanan ilk üç ay niye öyle dedi ki doktorun
İnşallah bişey olmaz bebeğime ben ilk üç ay e b düşük dozla onunla geçirdim paxili kestim doktorun baban böyle bişey demedi c gurubu güvenli dedi eğer delik olsaydı ayrıntılı da çıkardı değilmi ay ne olur bana iyi bişey söyleyin doktorum bebek iyi sıkıntı yok diyor ama ben çok tedirgin oldum nedenseCanım şöyle bu grup için yeterli çalışma yokmuş kalp delik veya noral tüp defektine sebebiyet verebiliyor Muş yeterli çalışma olmadığı için doktorlar önermiyor illa olacak diye değil ama olabilir diye
Notal tüp efekti nedemek acabs kötü bişeymi kadınlar kulubü de başks forumlarda kalbi delik denilen kişilerin yazılarımı okudum kimisi doğumdan sonra düzelmiş kimisi normal doğmuş ama onlar hiç ilaç kullanmayan kişiler aslında olcak oldumu ilaçtanmı yoksa neden olduğu bilinmiyor sanırımm off çok kafama taktımİnşallah bişey olmaz bebeğime ben ilk üç ay e b düşük dozla onunla geçirdim paxili kestim doktorun baban böyle bişey demedi c gurubu güvenli dedi eğer delik olsaydı ayrıntılı da çıkardı değilmi ay ne olur bana iyi bişey söyleyin doktorum bebek iyi sıkıntı yok diyor ama ben çok tedirgin oldum nedense
Canım benim ilacim redepraydi seninkinden değil ben redpra için yazdım doktorun bana dediğiniİnşallah bişey olmaz bebeğime ben ilk üç ay e b düşük dozla onunla geçirdim paxili kestim doktorun baban böyle bişey demedi c gurubu güvenli dedi eğer delik olsaydı ayrıntılı da çıkardı değilmi ay ne olur bana iyi bişey söyleyin doktorum bebek iyi sıkıntı yok diyor ama ben çok tedirgin oldum nedense
Zaten doktorlar da diyor canim illa olacak diye birşey yok c grubu ilaçlar da kar ve zarar göz önüne alınıp karar veriliyor ki zaten detaylı ultrason yaptirmissin birşey olsa çıkardı içini fetah tut ben içtim ve birşey olmadı mesela bol bol duaNotal tüp efekti nedemek acabs kötü bişeymi kadınlar kulubü de başks forumlarda kalbi delik denilen kişilerin yazılarımı okudum kimisi doğumdan sonra düzelmiş kimisi normal doğmuş ama onlar hiç ilaç kullanmayan kişiler aslında olcak oldumu ilaçtanmı yoksa neden olduğu bilinmiyor sanırımm off çok kafama taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?