Ben görümcem için kadındoğumcuya gitmiştik sordum gebelikte antidepresan kullandırıyomusunız benim paxera kullanan hastam bile var dediKendimi hüç iyi hissetmiyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor hep bir korku var içimde vücudum stresten yanıyor gibi sanki iğne batırıyor lar vücuduma nezman bitecek geçecek bebek için endişeleniyorum o ayrı ilaç içtiğim için suçluluk duyuyorum ya Bi zararı olursa benim yüzümden bebeğe rahatlamak istiyorum yokmu benşm gibi olan
ADAY canım vardır muahakka ama içim içimi yiyor bide yeşil reçeteli olan ilaç var ara da ondan alıyorum çok kötü oluyorum çünkü onlarla ilgili bir, bilgin varmı sen bu forumda eskilerden isin ilk hamileliğinde felan burdamıydın senin ilk hamileliğin nasıldıBen görümcem için kadındoğumcuya gitmiştik sordum gebelikte antidepresan kullandırıyomusunız benim paxera kullanan hastam bile var dedi
Yeşil reçetelide alan vardı diye hatırlıyorum sen doktorun dediğine uy ben o dönem çok kötü değildim hamileyken ilaçsız geçirebilmiştim 2senedir bu kadarkadar kötüyüm Allaha emanetemanet yavrun bol bol dua et Allah büyüktürADAY canım vardır muahakka ama içim içimi yiyor bide yeşil reçeteli olan ilaç var ara da ondan alıyorum çok kötü oluyorum çünkü onlarla ilgili bir, bilgin varmı sen bu forumda eskilerden isin ilk hamileliğinde felan burdamıydın senin ilk hamileliğin nasıldı
Bunu bilmiyordum rexapin kullandım bi ara sanırım bu dediğin sakinleştirici bi ilacAntidepresan hergün düzenli alman gereken ve beynindeki kimyasalları yerine koyarak seni iki üç hafta içinde daha yaşayabilir hale getiren ilaç kimisi tamam çen iyi olabbiliyor kimiside idare edecek seviyeye geliyor. Sakinleştirici ise kriz anlarında panik atak geçiren birine yada sinir krizine geçiren birine yada, anksiyetesi olan birine anlık etki ederek kasları gevşetenn sana hafif uyku veren rahatlatan ama tedavi etmeyen ilaç kendini kötü hissettiği de alıyorsun ve iyi hissediyorsun etkisi kimini 2,3 saat kiminn 24 saat kadar sürebiliyor kişiyi rahatlattığı içim bağımlılık yapma özellikleri var düşük dozda doktorun söylediği şekilde kullanılırsa sıkıntı olmaz zaten yeşil reçeteye verilir doktor gerekli görürse alabiliyorsun
Aslında o tedavi adici hemde rahatalatan Bi ilaç nasılsın şimdi iyimisinBunu bilmiyordum rexapin kullandım bi ara sanırım bu dediğin sakinleştirici bi ilac
Bende öyleyim canım bebekte hareket ettikçe dahada kötü oluyorum sancı vurmayada başladı ilaç için suçluluk duyma burda çok okudum ben hamileliğini ilaçla sürdürüp sağlıklı doğum yapan bu öyle bisey ki hiçbir anne karnındaki zarar görsün istemez ama işte sen iyi olmazsan karnindakide etkileniyor diyolar ya kelin ilacı olsa misali teselli bile edemiyorum dün barış muslunun bi paylaşımını gördüm korku yu beyinde bitirmek gerekiyor diyor 2 gündür korkumdan korkmuyorum diyorum iyi olacağına beynini inandırirsan iyi olursun kurtulamayacagini sürekli tekrar edersen korkuyla yaşarsın diyor çok doğru keşke başarabilsem çok çaba göstermemiz lazım yukumuz sorumluluğumuz büyük bir tane yanımızda bi tane karnımız da bi şekilde bu çocuk oldu ve doğacak diğeri gibi büyüyecek bütün bu sıkıntılar unutulucak ve iyiki diyeceğimiz günler gelecek Rabbim her ikimize ve bizim gibi bununla mücadele eden herkese gönül ferahlığı versin korktuklarından emin umduklarina nail eylesin yaz kötü hissettiğinde kimse yazmasada elimden geldiğince destek olmaya çalışırım canımKendimi hüç iyi hissetmiyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor hep bir korku var içimde vücudum stresten yanıyor gibi sanki iğne batırıyor lar vücuduma nezman bitecek geçecek bebek için endişeleniyorum o ayrı ilaç içtiğim için suçluluk duyuyorum ya Bi zararı olursa benim yüzümden bebeğe rahatlamak istiyorum yokmu benşm gibi olan
Çok iyiyim diyemem ama kötüyüm demek de istemiyorum kendimden bile sıkılıyorum bugün gideyim de dr a ne diyecek bakayım bisey vericek mi doğumumu bekleyecekAslında o tedavi adici hemde rahatalatan Bi ilaç nasılsın şimdi iyimisin
İnşallah seni rahatlatacak bişey verir ilk başlardan beri okuyorum buraya yazılanları ilaç kullananlar var hep haberdar et bskalım ne diyecekÇok iyiyim diyemem ama kötüyüm demek de istemiyorum kendimden bile sıkılıyorum bugün gideyim de dr a ne diyecek bakayım bisey vericek mi doğumumu bekleyecek
Yazdıklarını okurken çok duygulandım sağolasın rabbim bu durumda olan herkeze yardım etsin inşallah bu günler geçecek inşallah ben kendimi çok yanlız hissediyorum bir umut buraya bişeyler yazıyorum belki birileri iyi bişeyler söyler diye her gün bakıyorum ben ilaç kullandığım halde kötü oluyorum bütün vucudım yanıyor sanki ateş gibi doğuma giderken aklına gelirse bana dua edermisin ve bebeğimeBende öyleyim canım bebekte hareket ettikçe dahada kötü oluyorum sancı vurmayada başladı ilaç için suçluluk duyma burda çok okudum ben hamileliğini ilaçla sürdürüp sağlıklı doğum yapan bu öyle bisey ki hiçbir anne karnındaki zarar görsün istemez ama işte sen iyi olmazsan karnindakide etkileniyor diyolar ya kelin ilacı olsa misali teselli bile edemiyorum dün barış muslunun bi paylaşımını gördüm korku yu beyinde bitirmek gerekiyor diyor 2 gündür korkumdan korkmuyorum diyorum iyi olacağına beynini inandırirsan iyi olursun kurtulamayacagini sürekli tekrar edersen korkuyla yaşarsın diyor çok doğru keşke başarabilsem çok çaba göstermemiz lazım yukumuz sorumluluğumuz büyük bir tane yanımızda bi tane karnımız da bi şekilde bu çocuk oldu ve doğacak diğeri gibi büyüyecek bütün bu sıkıntılar unutulucak ve iyiki diyeceğimiz günler gelecek Rabbim her ikimize ve bizim gibi bununla mücadele eden herkese gönül ferahlığı versin korktuklarından emin umduklarina nail eylesin yaz kötü hissettiğinde kimse yazmasada elimden geldiğince destek olmaya çalışırım canım
Yazdıklarını okurken çok duygulandım sağolasın rabbim bu durumda olan herkeze yardım etsin inşallah bu günler geçecek inşallah ben kendimi çok yanlız hissediyorum bir umut buraya bişeyler yazıyorum belki birileri iyi bişeyler söyler diye her gün bakıyorum ben ilaç kullandığım halde kötü oluyorum bütün vucudım yanıyor sanki ateş gibi doğuma giderken aklına gelirse bana dua edermisin ve bebeğime
Rexapin verdi tekrar doğuma 2 gün kala bırakacağım doğumdan sonra akşamları almaya devam edeceğim gündüz citoles yazdı sabahları doğumdan sonra Buda yarın telefon açacağım durumumla ilgili bilgi vereceğim ilaç nasıl iyi gelecek mi ona gore devam edeceğiz şimdilik böyle pazartesi günü de kadın doğuma gideceğim artık doğum için gün verir odaİnşallah seni rahatlatacak bişey verir ilk başlardan beri okuyorum buraya yazılanları ilaç kullananlar var hep haberdar et bskalım ne diyecek
Sen kullan canım uzun vadede etkisini görürsün doğumdan sonra hem daha kötü olmanı engeller inşallah hrmrn etki eder dualrındasın ben az önce okadar kötü oldu ki atak geldi resmen ama geçti sen de hiç panik atak oldumu yoksa yoğun sıkıntı mı ysşıyotsun hepRexapin verdi tekrar doğuma 2 gün kala bırakacağım doğumdan sonra akşamları almaya devam edeceğim gündüz citoles yazdı sabahları doğumdan sonra Buda yarın telefon açacağım durumumla ilgili bilgi vereceğim ilaç nasıl iyi gelecek mi ona gore devam edeceğiz şimdilik böyle pazartesi günü de kadın doğuma gideceğim artık doğum için gün verir oda
Atak gibi geldiğide oluyor ve çok uzun sürüyor sonrasında da tekrar olucak korkusuSen kullan canım uzun vadede etkisini görürsün doğumdan sonra hem daha kötü olmanı engeller inşallah hrmrn etki eder dualrındasın ben az önce okadar kötü oldu ki atak geldi resmen ama geçti sen de hiç panik atak oldumu yoksa yoğun sıkıntı mı ysşıyotsun hep
Allah razı olsun canim bunları duymak iyi geliyor hangi ilaçları kullandın seni rahatlattimi ne gibi sıkıntılar yasiyordun gebeliginde biraz anlatirmisinÖncelikle merhaba siteye sırf bu konuda yazmak için geldim. Hamileyken için içimi yedi ilaç kullandığım için hep korktum çok kötü günler geçirdim bebeğim sağlıkla doğunca buraya yazacağım benim gibi annelere moral olsun diye şükür saglikla doğdu bebegim
Ben OKB hastasiyim 7 yıldır kullandığım ilacı burda yazabiliyor muyum bilmiyorum ama ilaç içerken de çok dualar okudum bazı dualar var bebeğin sağlıklı doğması için her ezan da 21 kez o duayı okuyordumAllah razı olsun canim bunları duymak iyi geliyor hangi ilaçları kullandın seni rahatlattimi ne gibi sıkıntılar yasiyordun gebeliginde biraz anlatirmisin
Rabbim şifa versin doğumun nasıl geçti peki duayida yazar mısın bizde okuyalımBen OKB hastasiyim 7 yıldır kullandığım ilacı burda yazabiliyor muyum bilmiyorum ama ilaç içerken de çok dualar okudum bazı dualar var bebeğin sağlıklı doğması için her ezan da 21 kez o duayı okuyordum
Peki hangi ilaçları kullandınız, sakıncası, yoksa ilk aylarda dahilmiÖncelikle merhaba siteye sırf bu konuda yazmak için geldim. Hamileyken için içimi yedi ilaç kullandığım için hep korktum çok kötü günler geçirdim bebeğim sağlıkla doğunca buraya yazacağım benim gibi annelere moral olsun diye şükür saglikla doğdu bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?