• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Benim doktorum kullanılır dedi canım sayfada alanlarda var bende uyku için aldım ilk aylarda
Aslında mümkün mertebe ilk üç kullanmamak daha iyi ama anne çok kötü ise kar, zarar, oranına bakılarak veriyor kimi doktor kimi dokttor tamamen karşı birazda sen eğer kullanıcsm dersen sana, bağlı

Rexapin verdi tekrar doğuma 2 gün kala bırakacağım doğumdan sonra akşamları almaya devam edeceğim gündüz citoles yazdı sabahları doğumdan sonra Buda yarın telefon açacağım durumumla ilgili bilgi vereceğim ilaç nasıl iyi gelecek mi ona gore devam edeceğiz şimdilik böyle pazartesi günü de kadın doğuma gideceğim artık doğum için gün verir oda

Citoles emzirme ve hamilelikte kulanilabiyor mu

Evet dr seni nasıl görüyor gerçekten gereklimi sende istiyomusun ilaç oda önemli
Aynen senim konuşmadan tavrından ellerin titriyormu yüzün solgunmu saçın başın dağınnıkmı görüntüden birde aile bireylerinden bilgi alarak ankşsyetene göre davranıyor doktor birde, doktor kendi eski doktorunsa daha iyi oluyor daha, yumuşak davranıyor lar yine de karar kişiye kalıyor bence sen ben lulknamıcam dedikten sonra doktor yazar ne istersen

Rabbim şifa versin doğumun nasıl geçti peki duayida yazar mısın bizde okuyalım
Dogumum güzel geçti canım çok şükür ama şöyle söyleyim sakın kendini suçlu hissetme bu bir hastalık kalp hastası hamile kalınca ilacını nasıl şak diye kesemezse sende kesemezsin ben doktorumla konuştum hamileyken güvenli şekilde kullanılabilecek çok fazla ilaç var

Peki hangi ilaçları kullandınız, sakıncası, yoksa ilk aylarda dahilmi
İlk üç ay kullanmadım kendim kestim ama o ilk üç ay nasıl geçti gel bana sor sanki üç yıl çok pişmanım keşke doktora gitseydim o zaman da aslında güvenli şekilde kullanılan pek çok ilaç varmış

İlk üç ay kullanmadım kendim kestim ama o ilk üç ay nasıl geçti gel bana sor sanki üç yıl çok pişmanım keşke doktora gitseydim o zaman da aslında güvenli şekilde kullanılan pek çok ilaç varmış
Benim doktorum da bana öyle dedi keşke gelseydin baştan dedi benim çoğu hastam ilaçlarına devam ediyor dedi beniim şizofren olan sara olan hastalarım daha ağır ilaçlar kullanıyor ve kesmeleri asla söz konusu değil bu şekilde dopum yapıyorlar dedi ilk aylar bende sadece uyku için en düşük doz zestadın yarımını aldım diğer adıyla remeron yoksa kafayı yerdim herlade bende çok zorlandım ama ilk aylardan daha da kötü oldum ben 5. Aya girdikten sonra hergün ağlıyor yiyemiyor sıkıntıdan duramıyordum yere göğe sığamamak ve çaresizlik korkular ağlama nöbetleri oççok zor

Cnm bende dört aydan sonra cipraleks 10 mg doğuma kadar kullandım beni idare etti iyi etmemişti..doğumda bıraktım...ve altı ay kullanmadım altı ay sonu tekrar cipraleks başladım etki etmedi şimdi paxera 15 mg geçtik.bir ay oldu ama skntilarim devam edio. Yani hep kaygı evham panik.is yaparken bile panigim telaşlı kaygılıyım korkuluyum hep birde takintilarim..zor Allah herkese yardım etsin.ama sende hamilelikte kullanabilirsin o yüzden yazdım...banada şimdi eğer emzirmeyi bırakırsam verevegi güçlü ilaçlarının olduğunu söylüyor...emzirdigim için şimdi paxera felan hafifmis ondan bunu aliorum.ama yükseltmeden 15 le ve bu ilaçla emzirmeye devam etmeyi düşünüyorum...kiziminda sütten kesemem...rabbim kimseyi darda bırakmasın...dua edelim.bu arada İzzet güllü kitabını aldım iki çocukla zor okuyorum ama inşallah şifa bulurum okumaya başladım adı sen hasta degilsin
Canım paxera bana da en iyi gelen. Ama 15 az demisti benim doktorum 20 yazmıstı. 20 denesen? Ztn cok fark yokki

Öncelikle merhaba siteye sırf bu konuda yazmak için geldim. Hamileyken için içimi yedi ilaç kullandığım için hep korktum çok kötü günler geçirdim bebeğim sağlıkla doğunca buraya yazacağım benim gibi annelere moral olsun diye şükür saglikla doğdu bebegim
İlac yazabilirsiniz bize de bilgi olur herkes cesitli seyler deniyor mecburen zaten doktor yazmadan alınmıyo bunlar.. daha yeni gebe kaldım ve korkularım hat safhada

Bu arada ben paxera kullanıyorum. Gebelikte 3 ay önerilmiyomus muhtemelen değiştiricez. Önceden lustral denemiştim cok yan etki yapmıstı lustralden baska ilaç kullanan var mıdır ilk üç ay?? Benim tanıdıklarım hep lustral kullandı en başından beri ve bebekleri saglıklı cok sükür. Bir yanda da diyorum şu tlc de “hamile olduğumu bilmiyordum” diye program var ya kadınlar son ana kadar neler iciyo neler yapıyo bebekler sapasağlam cıkıyo. Bu ilaçlarin bebekte anormallik yapmasi cok az riskli. Mesela her gebelikte sorun cikma ihtimali %5 miş. o %5 inde %3ü kaynaklı olurmuş. Yani 100 kişiden 5 inde sorun olsa, o 5 kisininde 1,5 kisisinde... Coook arastırdım yabancı siteleri dahi neler okudum neler:) sigara da zararlı ama masallah cok icen var hamilelikte. Allah bize bu hastalıkla gebelik nasip ettiyse vardır bir hikmeti diyorum ilaçlardan cok korkmamalıyız

Bu arada ben paxera kullanıyorum. Gebelikte 3 ay önerilmiyomus muhtemelen değiştiricez. Önceden lustral denemiştim cok yan etki yapmıstı lustralden baska ilaç kullanan var mıdır ilk üç ay?? Benim tanıdıklarım hep lustral kullandı en başından beri ve bebekleri saglıklı cok sükür. Bir yanda da diyorum şu tlc de “hamile olduğumu bilmiyordum” diye program var ya kadınlar son ana kadar neler iciyo neler yapıyo bebekler sapasağlam cıkıyo. Bu ilaçlarin bebekte anormallik yapmasi cok az riskli. Mesela her gebelikte sorun cikma ihtimali %5 miş. o %5 inde %3ü kaynaklı olurmuş. Yani 100 kişiden 5 inde sorun olsa, o 5 kisininde 1,5 kisisinde... Coook arastırdım yabancı siteleri dahi neler okudum neler:) sigara da zararlı ama masallah cok icen var hamilelikte. Allah bize bu hastalıkla gebelik nasip ettiyse vardır bir hikmeti diyorum ilaçlardan cok korkmamalıyız
Herşey Allahın elinde biraz öyle düşünmeliyiz bişey olacaksa olur zaten ben de, çok kafaya takıyorum ve taktım şuan çok zorlanıyorum lustrak banada hiç iyi gelmedi yan etki yaptı prozac ta c gurubu onunla devam edenler var paxili hiç kesmetenler var bu sayfalarda okumusunızdur belki herkez farklı seviyelerde yaşıyor bu hastalığı kimsi, ilaçsız kaldırabiliyor kimsi dayanmıyor birazda kendinizde bitiyor iş canım sabretmeye çalış ilk üç ay çabuk geçiyor

Herşey Allahın elinde biraz öyle düşünmeliyiz bişey olacaksa olur zaten ben de, çok kafaya takıyorum ve taktım şuan çok zorlanıyorum lustrak banada hiç iyi gelmedi yan etki yaptı prozac ta c gurubu onunla devam edenler var paxili hiç kesmetenler var bu sayfalarda okumusunızdur belki herkez farklı seviyelerde yaşıyor bu hastalığı kimsi, ilaçsız kaldırabiliyor kimsi dayanmıyor birazda kendinizde bitiyor iş canım sabretmeye çalış ilk üç ay çabuk geçiyor
Lustralda c prozacda dimi canım

Benim doktorum da bana öyle dedi keşke gelseydin baştan dedi benim çoğu hastam ilaçlarına devam ediyor dedi beniim şizofren olan sara olan hastalarım daha ağır ilaçlar kullanıyor ve kesmeleri asla söz konusu değil bu şekilde dopum yapıyorlar dedi ilk aylar bende sadece uyku için en düşük doz zestadın yarımını aldım diğer adıyla remeron yoksa kafayı yerdim herlade bende çok zorlandım ama ilk aylardan daha da kötü oldum ben 5. Aya girdikten sonra hergün ağlıyor yiyemiyor sıkıntıdan duramıyordum yere göğe sığamamak ve çaresizlik korkular ağlama nöbetleri oççok zor
Benzer durumları yaşamışız

Back