Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Cnm slm sakinleştiricinin zararı varmı acaba bende hamileyim sitresten basım yanıyor ilaç içemiyorum perişanım dayaniyorum bir yandan bazen hiç yapamıyorum
Canım ben ilk hamileliğimde ilk 8 haftadan sonra doktorum alabilirsin demişti çok sıkıştığına en düşük dozda kullanmıştım çok şükür oğlum sağlıklı şuan yine hamileyim ilk haftalar çok kötü olduğum haftalarda aldım haftada bir kez yarım olmak koşulu ile çünkü krize gidiyordum ağlarken 5 aydan sonra kendi isteğimle sıkıştığımda alıyorum yoksa ben günlerimi devam ettiremiyorum böyle daha çok zarar verdiğinimi düşünüyorum Allaha dua ediyorum bebeğimi korusun kaddım doğumcum hamile danışamşarındd sakğnleştirici yi kullandıklarını söylemişti zaten atak gelince acilde de, diazem verdiler bana artık allah biliyor tabi sizi kullanmamaya çalışın sonuçta ilaç kimse garanti veremez herkezin durumu farklı kimi ağır kimi hafi geçiriyor

Teşekkür ederim cnm benim kiriz falan değil takıntı tekrarlayan düşünce takıntılar çok yoruldum artık bebek için dayanmaya çalışıyoruz sağlığı iyiyse alamicam sanırım çok korkuyorum engelli olur diye

Şuan nasılsın bebeğin ne kadarlık oldu emziriyomusun ilaç kullanmaya devam ediyormusun sıkıntıların nelerdi doğum sonrası biraz rahatladın mi

Lustral iciyordum tum hamileliğim boyunca o yuzden cok rahat bir hamilelik gecirdim. Kesinlikle doktor kontrolunde kullanin bebege daha cok zarar veriyorsunuz. Uzuntu ve stres bebegi cok etkiliyor. Suan emziriyorum. Normal doğum yaptım bebegim de cok şükür sağlıklı hic bir sorunu yok. Simdi lustral düşük geliyor sanırım lohusalik depresyonundan dolayi. O yuzden eski ilacim citolese geçmek istiyorum

Öncelikle çok şükür bebeyin sağlıklı canım kaç mg kullandın acaba bende hep sitresten bebeğim düşecek diye ödüm kopuyor

5.ayimda 1bucuk ay kadar misol kullanıp bıraktım daha önce kullandığımda beni çok rahatlatmıştı ama hamileligimde baktim ayni kaygımi gidermiyor bıraktım sonra 10 gün rexapin akşamları aldım o biraz rahatlattı sanki onuda bıraktirdi 3 farklı psikiyatriye gittim hamileliğim boyunca onda da hata yaptım tek birine gitseydim belki iyi olabilirdim bilmiyorum 3 ude farklı yönlendirdi birinin verdiği ilaca oburu karşı çıktı biri hiç ilaç vermek istemedi ama çok kötü görünce rexapini verdi sadece 10 gün oda hem uykumu düzene koymak hemde iştahımi açsın diye bulantılarım vardı o dönemde öyle böyle geçti zaman ama gel bana sor ben bittim tükendim hiçbişeyden keyif almıyorum sadece nefes alıyorum onun dışında bombosum bi kizim var 5 yaşında hamileligi çok güzeldi çok keyifliydi çok mutluydum özellikle kizim olacağı için karnımı severdim onunla konuşurdum hep kontrole diye gitmiştim 38+5 te apar topar doğuma girdim nst de sancı gözüktü açılma var dedi dr ağlaya ağlaya doğuma girdim ondan sonra herşey değişti kızımı kucağıma almaya korktum lohusalık sendromu öyle kötüydü ki delirmiş gibiydim uyku yok yemek yok emziremedim sütüm olmadi zaten kizim ağlıyordu ben ağlıyordum sonra kendi kendime düzeldim nasıl düzeldim hiç hatırlamıyorum 3 4 ay sürdü ne ilaç ne dr geçti suanki korkularımın en büyük kaynağı kızımdaki lohusaligim ya tekrar aynı şeyleri yaşarsam ne yaparım bu kez 2 çocukla annem bana yakın oturuyor saolsun yanlız bırakmıyor o konuda desteğim var çok şükür olmasaydı daha kötü olurdum bazen artık o yoğun kaygı zamanında hem ağlıyorum hem sayikliyorum doğum yapınca beni kliniğe yatırın uyutun uyandığımda hiçbişey hatırlamak istemiyorum çocuklarım sana emanet diyorum annemide çok yıprattım bu hamileligimde

Ilk gittiğim dr lustral verdi banada 2 3 gün sadece titredim ve kasildim eşim ve annem bıraktirdi çok korktular beni öyle görünce lohusamisin ne güzel normal doğum yapmışsın maşallah sana bu kaygı ve korkuyla kendimi kontrol edemem ben sonrasında daha kötü olurum diye korkuyorum gerçi sezeryandan da korkuyorum bilmiyorum ne yapacagimi

Bebeğim erkek canım ne güzel olur benide uyutup götürseler gözlerimi açtığımda evimizde olsak bebegimizle

Lustrali ben yıllar önce hamile kalmadan önce denemiştim brbrk istiyorum diye doktorla ona geçtik ama beni sendeki gibi çok kötü yaptı titreme felan oldu geçer diye bekledşm 2 ay daha kötü olunca mecburen bıraktık banada yaramadı lustral çoğu kişide benim tanıdığım böyle oldu doğumdan sonra başka antidepresanı dene mutlaka faydası olanı bulursunuz ama aynı doktora gitmen gerek tabiki

Lustrsal bana iyi gelmedi canım daha kötü yaptı beni negüzel sana iyi gelmiş sevindim senşn adına

Banada cipralex yaramamış tı lustral
Hamileyken kaçıncı ayda başladın canım hangi ilacı kullanıyodun ben hamile değilim ama düşünüyorum cesaret edemiyorum

Perşembe gününe psikiyatriye randevu aldım bakalım

Antidepresan la sakinleştirici arasındaki fark nedir hiç bilmiyorum

Şuan en büyük korkularımdan biride lohusalık Allah yardımcın olsun

Antidepresan la sakinleştirici arasındaki fark nedir hiç bilmiyorum
Antidepresan hergün düzenli alman gereken ve beynindeki kimyasalları yerine koyarak seni iki üç hafta içinde daha yaşayabilir hale getiren ilaç kimisi tamam çen iyi olabbiliyor kimiside idare edecek seviyeye geliyor. Sakinleştirici ise kriz anlarında panik atak geçiren birine yada sinir krizine geçiren birine yada, anksiyetesi olan birine anlık etki ederek kasları gevşetenn sana hafif uyku veren rahatlatan ama tedavi etmeyen ilaç kendini kötü hissettiği de alıyorsun ve iyi hissediyorsun etkisi kimini 2,3 saat kiminn 24 saat kadar sürebiliyor kişiyi rahatlattığı içim bağımlılık yapma özellikleri var düşük dozda doktorun söylediği şekilde kullanılırsa sıkıntı olmaz zaten yeşil reçeteye verilir doktor gerekli görürse alabiliyorsun

Kendimi hüç iyi hissetmiyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor hep bir korku var içimde vücudum stresten yanıyor gibi sanki iğne batırıyor lar vücuduma nezman bitecek geçecek bebek için endişeleniyorum o ayrı ilaç içtiğim için suçluluk duyuyorum ya Bi zararı olursa benim yüzümden bebeğe rahatlamak istiyorum yokmu benşm gibi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…