- 6 Haziran 2020
- 145
- 88
- 48
- 39
Evet ben de ilaç kullanırken hamile kaldım.lustral ve dider al.Çok sıkıntım olunca xanax alıyordum.hamileliği düşünmeye başladığımda diderali azalttik.nerdeyse bırakmıştım diyebilirim.Çok sıkıntıda old kullanıyordum
Çok kötüyüm şuanda içim içime sığmıyor yerimde duramıyorum ağlamaktan mahfoldum nasıl geçicek bu korkular içim daralıyor nasıl Düzelicem ben
Bende öyleyim canım bugün çok kötü oldum karnım ağrıdı duramadım hep bi kaygı vardı içimde sıkıntıdan ölecekmiş gibi oluyor insan geçmeyecek diye diye ağladım sabret senin az kaldı doğumdan sonra geçecek ilaçalarını kullanacaksın hem hormonların yatışacakÇok kötüyüm şuanda içim içime sığmıyor yerimde duramıyorum ağlamaktan mahfoldum nasıl geçicek bu korkular içim daralıyor nasıl Düzelicem ben
Masallah teşekkür ederimHayir cok şükür bebeğim sağlıklı
Son 15 gün Ama çıldırma noktasındayım ilaç kullanabilecekmiyim iyi gelicekmi ger ekten doğumdan da hastaneden de bebekten de korkuyorum zaman azaldikca iyi olurum diyordum daha kötüyüm anlasilmamak dahada kötü herkes sıkıldı artık kimsenin bisey dediği yok ama kızıma üzülüyorum daha 5 yaşında şahit olduğu şeyler cok agir surekli aglayan mutsuz bi anne bugün babalar günü herkes çok mutlu kutluyor bi yerlere gidiyor ben evden çıkmak istemiyorum kimseyi görmek de istemiyorumBende öyleyim canım bugün çok kötü oldum karnım ağrıdı duramadım hep bi kaygı vardı içimde sıkıntıdan ölecekmiş gibi oluyor insan geçmeyecek diye diye ağladım sabret senin az kaldı doğumdan sonra geçecek ilaçalarını kullanacaksın hem hormonların yatışacak
Canım çok normal doğum yaklaştığı için stresin artıyor emin ol bende aynı şeyleri yaşıyorum keşke destek alsaydın Bi sakinleştirici felan pisikiyayrise git gidebilirsen an azından doğum korkuna yardım edebilir lerr doğumdan sonra ilacına başla muhakkak bunlar geçecek Allahın izniyle cocuk lar etkileniyor ona anlatSon 15 gün Ama çıldırma noktasındayım ilaç kullanabilecekmiyim iyi gelicekmi ger ekten doğumdan da hastaneden de bebekten de korkuyorum zaman azaldikca iyi olurum diyordum daha kötüyüm anlasilmamak dahada kötü herkes sıkıldı artık kimsenin bisey dediği yok ama kızıma üzülüyorum daha 5 yaşında şahit olduğu şeyler cok agir surekli aglayan mutsuz bi anne bugün babalar günü herkes çok mutlu kutluyor bi yerlere gidiyor ben evden çıkmak istemiyorum kimseyi görmek de istemiyorum
Çocuklar etkileniyor malesef ama ben dilim döndüğüne anlatmaya çalışıyorum bebek var biraz zorlanıyorum diyorum ilaçlarımı alamıyorum o yüzden midem ağrıyor bulanıyor onun için ağlıyorum diyorum canım keşke ilaca başlasaydın biraz idare ederdi sen şimdi git psikiyatriye doğuma kadar sakinleştirir verir hiç yoktan doğuma kadar sakinlersin ben sıkıştığımda ativan alıyorum biraz rahat ediyorum b lar geçek inşallah hamilelik hormonları ilaç alama ma ve sorumluk doğıö kaygısı ağır geliyor bizim gibi olan çok var önceki sayfaları okuduysan hepsi atlatmış bizde inşallah atlatıcaz doğumdan sonra ilaçlarına başlarsın hemen dopum nasıl normalmi sezeryan mıSon 15 gün Ama çıldırma noktasındayım ilaç kullanabilecekmiyim iyi gelicekmi ger ekten doğumdan da hastaneden de bebekten de korkuyorum zaman azaldikca iyi olurum diyordum daha kötüyüm anlasilmamak dahada kötü herkes sıkıldı artık kimsenin bisey dediği yok ama kızıma üzülüyorum daha 5 yaşında şahit olduğu şeyler cok agir surekli aglayan mutsuz bi anne bugün babalar günü herkes çok mutlu kutluyor bi yerlere gidiyor ben evden çıkmak istemiyorum kimseyi görmek de istemiyorum
Cnm slm sakinleştiricinin zararı varmı acaba bende hamileyim sitresten basım yanıyor ilaç içemiyorum perişanım dayaniyorum bir yandan bazen hiç yapamıyorumCanım çok normal doğum yaklaştığı için stresin artıyor emin ol bende aynı şeyleri yaşıyorum keşke destek alsaydın Bi sakinleştirici felan pisikiyayrise git gidebilirsen an azından doğum korkuna yardım edebilir lerr doğumdan sonra ilacına başla muhakkak bunlar geçecek Allahın izniyle cocuk lar etkileniyor ona anlat
Çocuklar etkileniyor malesef ama ben dilim döndüğüne anlatmaya çalışıyorum bebek var biraz zorlanıyorum diyorum ilaçlarımı alamıyorum o yüzden midem ağrıyor bulanıyor onun için ağlıyorum diyorum canım keşke ilaca başlasaydın biraz idare ederdi sen şimdi git psikiyatriye doğuma kadar sakinleştirir verir hiç yoktan doğuma kadar sakinlersin ben sıkıştığımda ativan alıyorum biraz rahat ediyorum b lar geçek inşallah hamilelik hormonları ilaç alama ma ve sorumluk doğıö kaygısı ağır geliyor bizim gibi olan çok var önceki sayfaları okuduysan hepsi atlatmış bizde inşallah atlatıcaz doğumdan sonra ilaçlarına başlarsın hemen dopum nasıl normalmi sezeryan mı
Öyle iyi geldi ki yazdıkların gerçekten bizim gibi var dimi atlattılar duymak istediğim bu keşke anlayabilecek bunu yaşayan biri olsa cevremde bana destek olucak bana bazı ilaçlar yan etki yaptığı için korktum birde psikiyatri doğuma 10 gün kala bırakman lazım demişti ama haklisin artık dayanamiyorum hafta ici gidip durumu anlatacağım doğum sezeryan olucak kizimda öyleydi bu psikolojiyle normal doğum travma olur bende kaldıramam gerçi sezeryandan da korkuyorum bi atlatsam kucağıma alınca geçti demeyi öyle çok istiyorum kiCanım çok normal doğum yaklaştığı için stresin artıyor emin ol bende aynı şeyleri yaşıyorum keşke destek alsaydın Bi sakinleştirici felan pisikiyayrise git gidebilirsen an azından doğum korkuna yardım edebilir lerr doğumdan sonra ilacına başla muhakkak bunlar geçecek Allahın izniyle cocuk lar etkileniyor ona anlat
Çocuklar etkileniyor malesef ama ben dilim döndüğüne anlatmaya çalışıyorum bebek var biraz zorlanıyorum diyorum ilaçlarımı alamıyorum o yüzden midem ağrıyor bulanıyor onun için ağlıyorum diyorum canım keşke ilaca başlasaydın biraz idare ederdi sen şimdi git psikiyatriye doğuma kadar sakinleştirir verir hiç yoktan doğuma kadar sakinlersin ben sıkıştığımda ativan alıyorum biraz rahat ediyorum b lar geçek inşallah hamilelik hormonları ilaç alama ma ve sorumluk doğıö kaygısı ağır geliyor bizim gibi olan çok var önceki sayfaları okuduysan hepsi atlatmış bizde inşallah atlatıcaz doğumdan sonra ilaçlarına başlarsın hemen dopum nasıl normalmi sezeryan mı
Burda çok var antidepresanla gebeliğini sürdürüp doğum yapan gerekli görürse dr un veriyor zaten kar zarar hesabı yaparakArkadaslar ben daha yeni katıldım başlığa o kadar cok paylasım yapılmış ki görünce cok heyecanlandım. Bende panik atak hastasıyım ilacım var citoles 10 mg. 2 yıldır cocuk istiyorum hep erteliyorum. İlacım olmadan olmaz gibi geliyor... ilac kullanıp gebeliğini tamamlayanların desteğini bekliyorum.. herkese hayırlı zamanda sağlıkla güzel bebekler nasip olsun insallah
12.hafta dolmadan önermiyorlar diye biliyorum bebeğin organ gelişimi tamamlanıyor ama sen yine dr una danışCnm slm sakinleştiricinin zararı varmı acaba bende hamileyim sitresten basım yanıyor ilaç içemiyorum perişanım dayaniyorum bir yandan bazen hiç yapamıyorum
Şuan nasılsın bebeğin ne kadarlık oldu emziriyomusun ilaç kullanmaya devam ediyormusun sıkıntıların nelerdi doğum sonrası biraz rahatladın miHayir cok şükür bebeğim sağlıklı
TM cnm teşekkürler o zaman çok ta masum değil sanırım sakinleştirici12.hafta dolmadan önermiyorlar diye biliyorum bebeğin organ gelişimi tamamlanıyor ama sen yine dr una danış
Az kalmış canım sabret 15gün doğumdan sonrasonra haberlerini bekliyorum Allah kolaylık versin hepimizeŞuan nasılsın bebeğin ne kadarlık oldu emziriyomusun ilaç kullanmaya devam ediyormusun sıkıntıların nelerdi doğum sonrası biraz rahatladın mi
Hatır ben ilk gebeliğinde kullandım ve doktor bıraktırmadı yeri doktorum sıkışınca yarım zanaz al bile demişti 2013te ve bu sayfada yeşil reçeteli ilaç ile doğum yapanlar var beenlm etrafımda tanıdığım var ve sen artık son haftadadasın inanki allah onları koruyor bu sıkıntıyla evdeki kızına sana yazık kimse, anlamaz tabiki bizi banada rahat batıyor diyorlar ama bir ben bir Allah bilir çektiğim sıkıntıyı birazda olsa rahatlafıysan çok sevindim git hemen doktora hiç bekleme aklımdasın sürekli benim bakbrn yine doğım ile ilgili kabus gördüm moralim çok bozuk benimde karnım ağrıyor sabah kalkınca iki haftadır ne yemek yapıyorum ne e işi yapıyorum herşeyi saldım annemler bana uzak sürekli yanlarına gidemiyorum dertleşecek arkadaşım yok evde oğlum er bir tane oda bana çım üzülüyor güçlü durmaya çalışıyorum atlatacağım diyorum sana bileş diyeyim sen ilaçsı 36 haftaya gelmişsin bence çok güçlüsün ben bunu başaramadım benim ilacım hafif gelior diğerini bıraktım gebeliğin başımda okadar, zor günler geçiriyorumkş bazan odadan hüç çıkmıyorum sadece ağlıyorum bunları sadece sen yaşamıyorsun bu sayfada yazanların dışında buralara ulaşamayan bilmeyen yada ulaşıp sedece okuyanlar var biletler yazıyorlar neden çünkü bizim gibiler doğumdan sonra sana uygun Bi ilaç muhakkak bulunur birde ilaçlar ilk iki hafta herkezi daha çık bunlarır acabs sen onları yan etki diyerek bıraktınmı iyi bir psikiyatris bul kendine hangi şehirdesin bilmiyorum büyük şehirler çok şanslı bu konuda lütfen gün içerisinde be iyiyim ben sağlıklıyım benşm fiziksek bir sıkıntım yok güveneyim sadece bu yaşadıklarım his hormonlar ve sorumluluk bu hisleri artırdı doğumdan sonra sönecek gidecek de lütfen ben öyle yaptırım biziö birşey imiz, yok sadece yanlış ve kötü senaryoları düşünerek bedenimiz bazı belirtiler yaşıyor çünkü beyin hayal ile gerçeği ayırt edemez sen olumsuz bir düşünce hayal ettiğinde ona göre belirtiler gösterir asla çıldırmşcaksın doğumdan sonra herşey çok güzel olacak inşallahÖyle iyi geldi ki yazdıkların gerçekten bizim gibi var dimi atlattılar duymak istediğim bu keşke anlayabilecek bunu yaşayan biri olsa cevremde bana destek olucak bana bazı ilaçlar yan etki yaptığı için korktum birde psikiyatri doğuma 10 gün kala bırakman lazım demişti ama haklisin artık dayanamiyorum hafta ici gidip durumu anlatacağım doğum sezeryan olucak kizimda öyleydi bu psikolojiyle normal doğum travma olur bende kaldıramam gerçi sezeryandan da korkuyorum bi atlatsam kucağıma alınca geçti demeyi öyle çok istiyorum ki
Benim kadın doğum doktorum 8 haftadan sonra çok sıkınca en düşük dozda alabilirsin demişti o çok korunaklı biyerde demişti bana ama tabi hepsi farklı düşünüyor sen yinede kendi doktoruna sor canım ama başımdan beri kullananlar olmuş yazıları okudıydanız baştan sona belkş görürsün bu birazda kişiye kalıyor gibi sanki12.hafta dolmadan önermiyorlar diye biliyorum bebeğin organ gelişimi tamamlanıyor ama sen yine dr una danış
Canım ilki sezeryan olmuş ya senin ikinciyi normal yapabileceğini mi söyledi doktorun şimdi, benim de ilk doğumun sezeryan ve ben sezeryan dan çok korkuyorum rüyalarıma giriyor ateş basıyor düşününce bütün moralim gidiyor bişey olacakmış gibi geliyor sanki o an bilmiyorum be gibi düşünen varmı beni evden uyutup öyle götürürsğnüzü be kendi iradem ile gitnem hastaneye diyorum eşimeÖyle iyi geldi ki yazdıkların gerçekten bizim gibi var dimi atlattılar duymak istediğim bu keşke anlayabilecek bunu yaşayan biri olsa cevremde bana destek olucak bana bazı ilaçlar yan etki yaptığı için korktum birde psikiyatri doğuma 10 gün kala bırakman lazım demişti ama haklisin artık dayanamiyorum hafta ici gidip durumu anlatacağım doğum sezeryan olucak kizimda öyleydi bu psikolojiyle normal doğum travma olur bende kaldıramam gerçi sezeryandan da korkuyorum bi atlatsam kucağıma alınca geçti demeyi öyle çok istiyorum ki
Canım ilki sezeryan olmuş ya senin ikinciyi normal yapabileceğini mi söyledi doktorun şimdi, benim de ilk doğumun sezeryan ve ben sezeryan dan çok korkuyorum rüyalarıma giriyor ateş basıyor düşününce bütün moralim gidiyor bişey olacakmış gibi geliyor sanki o an yani sezeryan dan, sonra normal doğum olurmu yurt dılımda yapıyorlar ama sanki ondan korkmşcsm ben ondan da korkarım da işte sezertandan iyidir bizim biizim burda yapmıyorlar sezertandan sonra normal doğum bilmiyorum be gibi düşünen varmı beni evden uyutup öyle götürürsğnüzü ben kendi iradem ile gitmem hastaneye diyorum eşimebu arada bebeğinin cinsiyeti ne erkek mi yoksa diğeri kız senin yerinde olmak isterdim sıkıntılarından kurtulmana çok az kaldı doğuma girerken bana dua etmeyi unutma olurmu ben sağ salim doğurup evine çocuklarımın başıma gelmek isitiyorum
Şuan antidepresan vermezler ama sakinleştirir verirler günlğk alırsın canım daha önce hiç kullandınmı birde daha, önce hangi ilaçlar denedim ve iyi gelmedi muhakkak sana iyi gelecek bir vardır bende denedim çok ilaç yaşım kaçtı canım bu arada bizde kutlamadık canım ben bu tarz günleri kutlamıyorum ama zaten kendimi hamşle değilde hasta gibi hissettiğim için içimden gelmiyor hiç bişey sen kızınla konuş anlayacağı dilden onlar anlarlar muhakkak bebekle bağ doğumdan sonra da kurulur herkez aynı olmaz ben oğlumda da hüç bir bağ kuramamıltım ama doğduktan sonra ilk gün değil tabiki gün geçtikçe bağlanmaya başladım iyiki doğuröuşum diyorum şimdi ikşcikerde öyle olacak muhtemelen canını sıkma birgün durup çıkacaksın hastanedende zaten süt Dü ağrıdı derken vakit nasıl geçecek anlamazsın bile çoğu kişi dopum anın geldiğinde aşırı Bi sakinlik gelşyor hayal ettiğimiz gibi olmadı yazmış bizede öyle olur inşallahSon 15 gün Ama çıldırma noktasındayım ilaç kullanabilecekmiyim iyi gelicekmi ger ekten doğumdan da hastaneden de bebekten de korkuyorum zaman azaldikca iyi olurum diyordum daha kötüyüm anlasilmamak dahada kötü herkes sıkıldı artık kimsenin bisey dediği yok ama kızıma üzülüyorum daha 5 yaşında şahit olduğu şeyler cok agir surekli aglayan mutsuz bi anne bugün babalar günü herkes çok mutlu kutluyor bi yerlere gidiyor ben evden çıkmak istemiyorum kimseyi görmek de istemiyorum
ADAY aday canım sen, nekadarlık hamilesinAz kalmış canım sabret 15gün doğumdan sonrasonra haberlerini bekliyorum Allah kolaylık versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?