Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ne güzel demişsin Allah ın ne günleri var veriyor gücünü diye. Daha iyi ol inşallah. O sıkıntılar yok mu zaten insanı mahveden. Ama ne mutlu sana çok az kaldı bitmesine bu günlerin de öyle düşün. Yavruna kavuşup bu günleri sonsuza kadar unutursun inşallah.Benim de bi zamanım bi zamanımı tutmuyo. Birgün iyi birgün kötü gidiyor günler. Hala 12. hafta bitmedi. Zamana bitsin geçsin diye bakıp bekleyince geçmek bilmiyo. Oysa normalde zaman ne kadar hızlı akar bana.

Canım benim de ağrım vardı bahsetmiştim sana bugün gittim kontrole bişey çıkmadı şükür bebek de iyi. Senin de bişey yoktur inşallah. Ben de yola gidicem doktor sık mola verin dedi sen de öyle yap.

İyi dileklerin için cok teşekkür ederim cqnımŞimdi senin bulantım halsizliğinde vardır oda seni böyle yapıyor. Uzun süre aç kalma az az ye sık ye mümkün olduğunca uyumaya bak. 20.haftadan sonra zaman su gibi akıyor zor zamanın kışa gelcek sıcakta bunalma mış olacaksın. Terapi iyi gelir bide gerekirse ilaç alabilirsin. Korkma ilaçtan eger lohusalık rahat geçsin istiyorsan gerektiğinde mutlaka ilaç kullan.

Ben kötüyüm kızlar. Ankisiyeteyé bağlı yabancılaşma hissi. Çok acı çekiyorum hergün bitsin diye dua ediyorum korkum dogumdan sonrada bu devam ederse . O kadar kötü ki anlatamam

Sorma canım aynen halsizlik ve bulantı insanın modunu çok düşürüyor. İlaca da başlıycam ama ne zaman bilmiyorm. 13. Haftaya bir atıyım kendimi inşallah da ondan sonra durumuma göre başlıycam. Böyle gebelik çok zor yoksa. Sen ilaca kaçıncı haftada başladın canım? Faydasını gördün mü hemen? İnşallah ben de 30. Hafta olduğumu görürüm senin gibi sağlıkla.

Ben kötüyüm kızlar. Ankisiyeteyé bağlı yabancılaşma hissi. Çok acı çekiyorum hergün bitsin diye dua ediyorum korkum dogumdan sonrada bu devam ederse . O kadar kötü ki anlatamam
Doğumdan sonra böyle olmaz merak etme istediğin ilacı kullanıp hastalığı kontrol altına alabilme şansın olucak o zaman. Hem belki doğum yapınca kendiliğinden geçiverir. Öyle rahatlayan da var burda bir sürü. Daha iyi olucak inşallah öyle düşün.

İnşallah

Ben 12 de başladım anında etki görmezsin yavaş yavaş rahatlarsın. Ama sende cabalamalısın ilaç neticede Bi yete kadar işe yarar sen sürekli geçmicek bunaldım sıkıldım dersen olmaz direnecek sin hemen modub düşmicek. Sıkıntı ile yaşamayı ögrenmelisin seni rahatsız eden ortamlardan bu süreçte uzak dur.

Bitcek geçicek merak etme. Hamileyken bende cok zor günler atlattım. Seni çok iyi anlıyorum sabır. Bakınca zaman ne cabuk geçmiş diceksin. Bebeğine sağlıkla kavus insallah.

Bitcek geçicek merak etme. Hamileyken bende cok zor günler atlattım. Seni çok iyi anlıyorum sabır. Bakınca zaman ne cabuk geçmiş diceksin. Bebeğine sağlıkla kavus insallah.
Bunu okurken ağlıyorum o kadar kötü bir 7 ay ve 2 ay daha var umudum yok inşallah düzelir ve buraya yazarım

Bunu okurken ağlıyorum o kadar kötü bir 7 ay ve 2 ay daha var umudum yok inşallah düzelir ve buraya yazarım

Sen annesin güçlüsün 7 ay sabretmişsin. Neler yaşadığını çok çok iyi anlıyorum. Sadece 2 ay kalmış az daha dayan. Sonra istersen tedavine de başlıcaksın. Güzel haberler bekliyorum

Sen annesin güçlüsün 7 ay sabretmişsin. Neler yaşadığını çok çok iyi anlıyorum. Sadece 2 ay kalmış az daha dayan. Sonra istersen tedavine de başlıcaksın. Güzel haberler bekliyorum
Anne olduğumu hissetmiyorum ki senin profilin sınırlı göremiyorum sen ne yaşadın anlatsana

Kizlar 4ay kadar once bebek planladigimz icin doktor esligginde azaltarak antidepresani biraktim. Ilk 3.-3.5 ay iyidim ancak 3 haftadir nuktesmeye basladi hele bugun ciddi anlamda yine nefes alamiyorum nobetleri gecirdim ardindan dizlerimde usume titreme... sizce ne yapmaliyim ilacsiz dirensem daha kotu olurum diye korkuyorum tekrar baslasam henuz gebelik yok ama deniyoruz 3. Ayimiz...

Çok haklısın. Zaten ilaçlar düşük doz veriliyo ya da yeterli doz verilse de hormonlar izin vermiyo derken hamilelikte ilaçtan ful fayda beklememk gerekiyo galiba. Bekleyince hayal kırıklığına uğruyosn. İlk gebeliğimde 29 da başlamıştm almaya. 36. 37 haftada bıraktm.Çok büyük fayda sağlamadı sadece daha sakindim o kadar. Ama yine mutsuzluk sıkıntı ağlama hissi oldu yani. Geç başladığımdan biraz da galiba. Vücutta birikerek fayda ediyo ilaçlar. Benimki hem geç başlayıp hem de az doz içince çok da yatıştrmadı demekki.Dibi görmeyi beklememk lazım ilaca başlamak için. Ben dibi gördüm o zaman. Lohusalığımda çok zor geçti bu yüzden.

Damla bence hemen bir doktora git o seni yönlendirir. Bebeği çok istediğini vurgula. Daha kötü olursan inan pişman oluyosun olan sana oluyo. Belki hafif bir ilaç verir o seni toparlar ve yoluna devam edersin belli olmaz.Allah şifa versin.

Kesinlikle tamamen tükenmeden başla ki bak evde de varmoş Bi cocuk ona yetebil. İnan oglum bana güç oluyor ağlayınca sarılıp öpüp teselli ediyor ilke göre daha güçlüyüm yani şuan. Sende aynı Olcan mecbur güçlü Olcan ve zaman geçicek inşallah

Bana da hızlı akardı şimdi hiç geçmiyor. Annem delireceksin takvim saymaktan diyor ama napabilirim. Bitsin hamilelik yarısında bile değilim

Cok tesekkur ederim bugun terapi icin randevu aldim bu iyi gelmezse psikiyatriste gidip ilac yazircam tekrar. Kadin dogum doktoruna sordum bazi ilaclarin verilebilecegini soyledi. Cok kotu malesef devamli olarak aglama halim var. adet gunumde bugundu henuz olmadim bakalim. Nezle gribim biseyler tetikledi ve bi anda tkrr basladi hrsey haberdar ederim coktesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…