• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar bugün nasılsınız? Benim pek tadım yok 13. haftaya çok az kaldı ilaç zamanı yaklaştıkça bu kez de onun takıntısı başlıyo kafamda. Ne berbat bi hastalık bu.Sanki tüm doktorlar karşıma geçip çocuğuna bişey olmuycak garanti veriyoruz dese bile inanamıycam gibi geliyo. Bu da hastalıktan galiba. Herşey kusursuz eksiksiz olsun istiyorum hep huyum kurusun.:kızgın:
Ceren için ise yarayacağını dan Eminsen sakin düşünme birsey olmaz ki bana şu anda bu ilaç kesin iyi gelecek deseler alırım o kadar kötüyüm artık yataktan kalkamiyorim ama bak sen gene iyisin beterin beteri var düşün ki senin haftamda olsam tereddütsüz cocugu aldiridim o kadar fena

Ceren için ise yarayacağını dan Eminsen sakin düşünme birsey olmaz ki bana şu anda bu ilaç kesin iyi gelecek deseler alırım o kadar kötüyüm artık yataktan kalkamiyorim ama bak sen gene iyisin beterin beteri var düşün ki senin haftamda olsam tereddütsüz cocugu aldiridim o kadar fena
İlk gebelik mi kaçıncı haftandasın ?

Canım 10 haftalığım ben daha. Gündüz saat 3 e kadar berbat oluyorm. Seni anlıyorm çünkü ilk doğum sonrası lohusa depresyonunda ben de senin gibiydim. Bitiyor geçiyor sadece bunu söyleyebilirim. Bu arada bana da ilacın fayda edip etmyceği belli değil umarım eder diye ümit ediyorm. Yanında kimse var mı canım? İlk bebeğin mi? Allah ım hepimize başta şifa sonra dayanma gücü versin. 🙏🏻

Canım 10 haftalığım ben daha. Gündüz saat 3 e kadar berbat oluyorm. Seni anlıyorm çünkü ilk doğum sonrası lohusa depresyonunda ben de senin gibiydim. Bitiyor geçiyor sadece bunu söyleyebilirim. Bu arada bana da ilacın fayda edip etmyceği belli değil umarım eder diye ümit ediyorm. Yanında kimse var mı canım? İlk bebeğin mi? Allah ım hepimize başta şifa sonra dayanma gücü versin. 🙏🏻
İlk bebek yanımda var birileri ama onlar anlamıyor ki ceren kimse anlamiyor

İlk bebek yanımda var birileri ama onlar anlamıyor ki ceren kimse anlamiyor
seni anlıyorm yaşamayan anlamıyor haklısın. Ben evde yalnız kalma diye dedim. Yalnız kalınca ben daha bir bırakıyorm kendimi de.Karaciğer değerlerinle b 12 çok önemli. Geçmiş mesajlarında bunlardan bahsetmişsin bence özellikle enzimlerine karaciğer değerlerine iyice baktır. Çünkü bir yazı okumuştm karaciğerde bazı değerler olması gerektiği gibi olmadığı durumlarda beyni etkileyip ruhsal sıkıntı yaratabiliyomuş. Çok geçmiş olsun Allah şifanı versin.

Doğum yapınca hormonlarınız normale dönecek ve herşey düzelecek inşallah
İnşallah canım da doğuma kadar çekilir mi böyle bilmiyorm. Çok sinirli oldum. Bir damla gözyaşına kıyamadığım herkesten herşeyden sakındığım oğlum benim yüzümden ağladı dün.Sabahtan saat 5 e kadar stres anksiyete yaşayınca 5 den sonra bir sinir basıyo beni. Bu aralar dışarda mutlu sağlıklı insan görmeye dayanamıyorm. Sürekli neden ben diyorm. Bu yaşadığım neyin cezası diyorm çok üzülyorm. Zaten mutlu bir ailede büyümedim. Evlenince mutlu olucam dedim. Bu hastalık yapıştı yakama yine mutlu olamıyorm. Dünyaya niye geldim diye sorguluyo insan bu noktada.

Bende hiç değilim arkadaşlar. Gün içinde defalarca anksiyete nöbeti geçiriyorum. Sürekli ağlamaklıyım. İşte yoğun stres altındayım. Bu durumunda bebeği etkilemesinden korkuyorum. 39 yaşındayım Allah nasip etti bir evlat daha ona yardımcı olmak istiyorum. 😢

Senin doğumdan sonra duzelmismiyi hersey
Evet. Ben majör depresyon hastasıyım. Hamilelikle ağır depresyon yaşadım yine. Eski postlarımdan görebilirsiniz msjlarımı. İyileşebilecek miyim geçecek mi çocuğumu severmiyim... Bunları yazıp durdum. Sonra doğum yaptım. O sevmediğim istemediğim bebek ışığım oldu. 2-3 hafta lohusalık depresyonu yaşadım. Çünkü hormonlar 40 güne kadar vücuttan atılıyor. Onu da atlatınca şen şakrak eski ilknura kavuştum. Ama hormonlardan ibaretiz desem yalan olmaz herhalde. Bu kez depresyon vurmadı diyebilirim ama hipemeresiz gravidarum yaşıyorum. Drum ile görüştüm bu durumu yine depresyon hikayesi kaynaklı olduğunu söyledi bu durumumda. Ama bu kez geçeceğini biliyorum. Doğumdan sonra hormonlar çekilince kanımdan geçeceğini biliyorum.

Bende hiç değilim arkadaşlar. Gün içinde defalarca anksiyete nöbeti geçiriyorum. Sürekli ağlamaklıyım. İşte yoğun stres altındayım. Bu durumunda bebeği etkilemesinden korkuyorum. 39 yaşındayım Allah nasip etti bir evlat daha ona yardımcı olmak istiyorum. 😢
Allah şifa versin canım çok zor çok iyi anlıyorm seni.
Evet. Ben majör depresyon hastasıyım. Hamilelikle ağır depresyon yaşadım yine. Eski postlarımdan görebilirsiniz msjlarımı. İyileşebilecek miyim geçecek mi çocuğumu severmiyim... Bunları yazıp durdum. Sonra doğum yaptım. O sevmediğim istemediğim bebek ışığım oldu. 2-3 hafta lohusalık depresyonu yaşadım. Çünkü hormonlar 40 güne kadar vücuttan atılıyor. Onu da atlatınca şen şakrak eski ilknura kavuştum. Ama hormonlardan ibaretiz desem yalan olmaz herhalde. Bu kez depresyon vurmadı diyebilirim ama hipemeresiz gravidarum yaşıyorum. Drum ile görüştüm bu durumu yine depresyon hikayesi kaynaklı olduğunu söyledi bu durumumda. Ama bu kez geçeceğini biliyorum. Doğumdan sonra hormonlar çekilince kanımdan geçeceğini biliyorum.
İlknur hala devammı ya bulantılar? Benim de fena ama günde 1 kez çıkarcak gibi oluyorum ya da çıkarıyorm. Ama koku hassasiyetim tavan yaptı herşey midemi bulandırıyor.Çok az yemek yiyebiliyorm. Geçen defaki gibi zofranlık olmayım diye dua ediyorm çünkü hem zofran hem lustral alamam.Çok takarım kafaya. Zofran tehlikeli değil ama lustrale başlarsam ikisi aynı anda iyi olmaz. Allah ım anksiyeteyi verdi bulantımı alır inşallah.

Allah şifa versin canım çok zor çok iyi anlıyorm seni.

İlknur hala devammı ya bulantılar? Benim de fena ama günde 1 kez çıkarcak gibi oluyorum ya da çıkarıyorm. Ama koku hassasiyetim tavan yaptı herşey midemi bulandırıyor.Çok az yemek yiyebiliyorm. Geçen defaki gibi zofranlık olmayım diye dua ediyorm çünkü hem zofran hem lustral alamam.Çok takarım kafaya. Zofran tehlikeli değil ama lustrale başlarsam ikisi aynı anda iyi olmaz. Allah ım anksiyeteyi verdi bulantımı alır inşallah.
Malesef devam canım. Keşke sizin de panik atak anksiyete depresyon olmasaydı da sadece kusma olsaydı :(( çok üzülüyorum kendi adıma da sizin adınıza da.

Malesef devam canım. Keşke sizin de panik atak anksiyete depresyon olmasaydı da sadece kusma olsaydı :KK43:( çok üzülüyorum kendi adıma da sizin adınıza da.
Aynen bulantı bundan tabiki iyi ama anksiyete varken üstüne bulantım olmasın artık. Zaten hayat şu an beni zorluyo yeterince. Bulantımda hiç yok değil hani ama idare ediyorm şükür. Birini seç deseler tabiki bulantı derdim. Allah bu derdi düşmanıma dahi vermesin. Senin de geçer inşallah canım.

Kızlar
Yazdıklarınıza göz gezdirdim
Allah acil şifalar versin
Bende kaygı bozukluğu var
Sadece fulsac kullanıyordum, gebeliğimi öğrenince bıraktım
İlk başlarda etkisini hissetmedim bile sevinçten ama kısa sürdü
Öyle bi gerginim ki
Aslında aşırı mutluyum bebek için ama yersiz stres ve kaygılar
Yok yenemiyorum
Bebeğim etkilenmesin die devamlı internete falan girip kafa dağıtmaya çalışıyorum
Kendimi dinlememeye
Çoğu hamile kullanıyor aslında
Kullansam doktora danışıp
Doktor da dedi ömür boyu kullanan gebeler var
Ama bırakmışken başlamayın isterseniz die
Cesaret de edemiyorum
Stressiz rahat olmanın çaresi yok mu😥

Kızlar hamilelikte ek atim yaşayan varmı sabahları özellikle baya fazla oluyor
O nedir
Birde kızlar sizdede yoğun rüya görme oluyomu yatıyorum sabaha kadar rüya görüyorum
Olmuyor hiç
Hamile olduğunu öğrenip ilacı birden keseniniz var mı acaba?Varsa neler yaşadınız çok fazla şiddetli şikayetleriniz oldu mu yoksa hamilelikte Allahın mucizesi olarak daha mı kolay atlattınız ?
Ben hemen kestim ama zorlanıyorum
Doktorla görüşülcem ilaç konusunu

Back