• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canım 10 haftalığım ben daha. Gündüz saat 3 e kadar berbat oluyorm. Seni anlıyorm çünkü ilk doğum sonrası lohusa depresyonunda ben de senin gibiydim. Bitiyor geçiyor sadece bunu söyleyebilirim. Bu arada bana da ilacın fayda edip etmyceği belli değil umarım eder diye ümit ediyorm. Yanında kimse var mı canım? İlk bebeğin mi? Allah ım hepimize başta şifa sonra dayanma gücü versin. 🙏🏻
İki kardeş arasında kaç yaş olacak Ceren ve nasıl karar verdin 2. Ye?

Slm kızlar benim ilacı doktorum 100 mg a çıkardı ama yine iç sıkıntılarım oluyor bi iyi oluyorum bi kötü kafam karmakarışık

İki kardeş arasında kaç yaş olacak Ceren ve nasıl karar verdin 2. Ye?
Canım bizim 5 yaş falan olucak. Bu kadar zaman cesaret edemedim açıkcası.Ama çevremde benle doğum yapanlar hep ikinciyi yaptı.Oğlum sormaya başladı. Onun hayatta yalnız kalmasını istemedim. Bir de bebek kokusunu bebek varlığını özledik gibi hissettik eşimle. Sonra dedimki başlarda zaten bana bişey olmuyo 27 28 haftaya getiriyorm gebeliği ilaçsız. Ondan sonra da çalışmaya devam edersem belki hastalık gelmez bile hiç dedim. İlk gebeliğimde kanamam olduğu için rapor falan almıştm o sırada başlamıştı hastalığım.Bunda ful çalışırım iyi gelir diye düşündüm ama olmadı malesef. Gebelik ilacı azaltmaya başladıktan 7 ay sonra oldu. Hatta bıraktım tamamen bi kaç ay yine olmadı. Yani son 7 ay çok az ilaç kullandım depoyu tükettiğim sırada hamile kalmışım. Çok ağladım hamile kalamadığım her ay depodan yediğimin farkındaydım. Allah a yalvardım biliyosun durumumu nolur verceksen geciktirme daha fazla diye ama o istediği zaman veriyo işte ilknur.İlk gebeliğim daha kolay olmuştu bir de ilacı azalttığım ay hamile kaldım. Bünye de daha sağlamdı galiba.Sen nasıl karar verdin?

Canım bizim 5 yaş falan olucak. Bu kadar zaman cesaret edemedim açıkcası.Ama çevremde benle doğum yapanlar hep ikinciyi yaptı.Oğlum sormaya başladı. Onun hayatta yalnız kalmasını istemedim. Bir de bebek kokusunu bebek varlığını özledik gibi hissettik eşimle. Sonra dedimki başlarda zaten bana bişey olmuyo 27 28 haftaya getiriyorm gebeliği ilaçsız. Ondan sonra da çalışmaya devam edersem belki hastalık gelmez bile hiç dedim. İlk gebeliğimde kanamam olduğu için rapor falan almıştm o sırada başlamıştı hastalığım.Bunda ful çalışırım iyi gelir diye düşündüm ama olmadı malesef. Gebelik ilacı azaltmaya başladıktan 7 ay sonra oldu. Hatta bıraktım tamamen bi kaç ay yine olmadı. Yani son 7 ay çok az ilaç kullandım depoyu tükettiğim sırada hamile kalmışım. Çok ağladım hamile kalamadığım her ay depodan yediğimin farkındaydım. Allah a yalvardım biliyosun durumumu nolur verceksen geciktirme daha fazla diye ama o istediği zaman veriyo işte ilknur.İlk gebeliğim daha kolay olmuştu bir de ilacı azalttığım ay hamile kaldım. Bünye de daha sağlamdı galiba.Sen nasıl karar
Canım bizim 5 yaş falan olucak. Bu kadar zaman cesaret edemedim açıkcası.Ama çevremde benle doğum yapanlar hep ikinciyi yaptı.Oğlum sormaya başladı. Onun hayatta yalnız kalmasını istemedim. Bir de bebek kokusunu bebek varlığını özledik gibi hissettik eşimle. Sonra dedimki başlarda zaten bana bişey olmuyo 27 28 haftaya getiriyorm gebeliği ilaçsız. Ondan sonra da çalışmaya devam edersem belki hastalık gelmez bile hiç dedim. İlk gebeliğimde kanamam olduğu için rapor falan almıştm o sırada başlamıştı hastalığım.Bunda ful çalışırım iyi gelir diye düşündüm ama olmadı malesef. Gebelik ilacı azaltmaya başladıktan 7 ay sonra oldu. Hatta bıraktım tamamen bi kaç ay yine olmadı. Yani son 7 ay çok az ilaç kullandım depoyu tükettiğim sırada hamile kalmışım. Çok ağladım hamile kalamadığım her ay depodan yediğimin farkındaydım. Allah a yalvardım biliyosun durumumu nolur verceksen geciktirme daha fazla diye ama o istediği zaman veriyo işte ilknur.İlk gebeliğim daha kolay olmuştu bir de ilacı azalttığım ay hamile kaldım. Bünye de daha sağlamdı galiba.Sen nasıl karar verdin?
Çok korkarak göze aldım. Taha için kardeşsiz kalsın istemedim. Bir gün annesi babası vefat ettiğinde birlikte üzüleceği kanından canından biri olsun istedim. Taha 3 ü bitirdi 4 ten gün alıyor artık. Korka korka yaptık. Ben de çalışıyorum öğretmenim. Şükürler olsun majör depresyon atağı yaşamadım ama hiperemesiz gravidarum yaşıyorum o da depresyonu tetikliyor ister istemez. Hamile kaldığımda çok pişman oldum :( ama yapacak birşey yok. Rabbim affetsin inşallah. Hayırlı sağlıklı evlat versin. Hepimize..

Çok korkarak göze aldım. Taha için kardeşsiz kalsın istemedim. Bir gün annesi babası vefat ettiğinde birlikte üzüleceği kanından canından biri olsun istedim. Taha 3 ü bitirdi 4 ten gün alıyor artık. Korka korka yaptık. Ben de çalışıyorum öğretmenim. Şükürler olsun majör depresyon atağı yaşamadım ama hiperemesiz gravidarum yaşıyorum o da depresyonu tetikliyor ister istemez. Hamile kaldığımda çok pişman oldum :KK43: ama yapacak birşey yok. Rabbim affetsin inşallah. Hayırlı sağlıklı evlat versin. Hepimize..

Ben de hamile kalmadan önce sizinle aynı düşüncedeydim oğlum yalnız kalmasın biz ölünce bir desteği olsun diye düşünmüştüm aslında hamilelikten önce istiyor gibiydim akışına bırakmıştık olursa olur olmazsa olmaz diye.Hamile kaldıktan sonra ne yazıkki tekrar sıkıntılar hortladı.Hamilelikten önce çok düşük doz kullanıyordum hatta bazen içmiyordum bile.

Çok korkarak göze aldım. Taha için kardeşsiz kalsın istemedim. Bir gün annesi babası vefat ettiğinde birlikte üzüleceği kanından canından biri olsun istedim. Taha 3 ü bitirdi 4 ten gün alıyor artık. Korka korka yaptık. Ben de çalışıyorum öğretmenim. Şükürler olsun majör depresyon atağı yaşamadım ama hiperemesiz gravidarum yaşıyorum o da depresyonu tetikliyor ister istemez. Hamile kaldığımda çok pişman oldum :KK43: ama yapacak birşey yok. Rabbim affetsin inşallah. Hayırlı sağlıklı evlat versin. Hepimize..
Oğlumdq 3 bitti yeni sizle aynı durumdayım sırf oğlum tek olmasın ilerde diye düşündük bebişi. O pişmanlık hamilelik ilerledikçe geçiyor korkma daha mantıklı düşünmeye başlıyorsun. Destek al mutlaka psikolojik ihmal etme bu dönemi en hafif sekilde gecirmwk önemli. Her gün aglıyorum evde terör estiriyorum eşim artık şaka bile yapamıyor çünkü yanlış anlıyorum. Dogur nolur sende rahatla bende diyor garibim 😀yani yalnız degil siniz zaman zorda olsa geçiyor

Slm kızlar benim ilacı doktorum 100 mg a çıkardı ama yine iç sıkıntılarım oluyor bi iyi oluyorum bi kötü kafam karmakarışık
İlacın dozuyla cok oynatma az iyi olunca hemen düşürtme uzun süre iyilik için uzun vade de kullanman lazım

İlacın dozuyla cok oynatma az iyi olunca hemen düşürtme uzun süre iyilik için uzun vade de kullanman lazım
Dozuyla oynatmam ama ilacın etkisi neden tam olmuyor anlamıyorum ilk hamileliğimde daha çok sıkıntı yaşamama rağmen hem geç başlamıştım ilaca hem de daha iyi gibiydim şimdi bi tuhaf hissediyorum kendimi.1.5 ay oldu başlayalı ilk üç aya göre iyiyim ama iç sıkıntısı geçmiyor

İlacın dozuyla oynatmam ama neden tam etkisini göstermiyor anlamıyorum 1.5 ay oldu başlayalı.Hamilelikten önce çok düşük doz kullanıyordum hatta bazı zamanlar içmiyordum bile.İlk aylarıma göre bi tık daha iyiyim ama bu iç sıkıntısı beni kötü yapıyor.

İlacın dozuyla oynatmam ama neden tam etkisini göstermiyor anlamıyorum 1.5 ay oldu başlayalı.Hamilelikten önce çok düşük doz kullanıyordum hatta bazı zamanlar içmiyordum bile.İlk aylarıma göre bi tık daha iyiyim ama bu iç sıkıntısı beni kötü yapıyor.
Hormonlar engelliyor işte oyüzden etkisi az o sıkıntı anları varya Allah kimseye yaşatmasın berbat ötesi.

Off sormayın arkadaşlar gün içinde kaç atak geliyor sayamıyorum artık. Yoksaymaya çalışıyorum eşime çocuğuma hissettirmemeye çalışıyorum içim içimi yiyiyor. İlaç içmek istemiyorum ama biliyorum ki buda yoruyor bebeği. Dua ediyorum o sıkıntıya girmesin diye 😢 baş dönmelerim arttı içim geçiyor gibi oluyor. Psikolojik etkisi gibi fiziksel etkileride var. Allahım yardımcımız olsun🙏

Ben de hamile kalmadan önce sizinle aynı düşüncedeydim oğlum yalnız kalmasın biz ölünce bir desteği olsun diye düşünmüştüm aslında hamilelikten önce istiyor gibiydim akışına bırakmıştık olursa olur olmazsa olmaz diye.Hamile kaldıktan sonra ne yazıkki tekrar sıkıntılar hortladı.Hamilelikten önce çok düşük doz kullanıyordum hatta bazen içmiyordum bile.
Oğlumdq 3 bitti yeni sizle aynı durumdayım sırf oğlum tek olmasın ilerde diye düşündük bebişi. O pişmanlık hamilelik ilerledikçe geçiyor korkma daha mantıklı düşünmeye başlıyorsun. Destek al mutlaka psikolojik ihmal etme bu dönemi en hafif sekilde gecirmwk önemli. Her gün aglıyorum evde terör estiriyorum eşim artık şaka bile yapamıyor çünkü yanlış anlıyorum. Dogur nolur sende rahatla bende diyor garibim 😀yani yalnız degil siniz zaman zorda olsa geçiyor

Hep tek kalmasınlar oldu derdimiz zaten. Kim ister aynı şeyleri yaşamak. Fiziksel bir hastalık değil kimseye anlatamıyosun anlatsan da yaşamayan bi yere kadar anlıyo yani bi yerden sonra yalnız başediyosun bununla. O yüzden Allah ım şu zaman çabuk geçsin inşallah biz de çabucak kurtulalım.Sürekli çekilir dert değil.

Kızlar bugün nasılsınız? İlaç kullananlar kullanmayanlar nasıl geçiyor günleriniz? Ben çok iyi değilim sabrediyorm ama çok yoruldm mutsuzluktan.Sizlerden iyi haberler bekliyorm.

Kızlar bugün nasılsınız? İlaç kullananlar kullanmayanlar nasıl geçiyor günleriniz? Ben çok iyi değilim sabrediyorm ama çok yoruldm mutsuzluktan.Sizlerden iyi haberler bekliyorm.
Canım idare Ediyorum işte Bi bakıyorum sakinlemişm Bi bakıyorum sıkıntılar basmış gene. Bi oğlum var onun için daha iyi olmaya çalışıyorum. Benim kusmalar bile geçmedi hala sıkıntıyla birleşince beni tepetaklak ediyor. Ama geçicek Allahın ne günleri var eminim veriyor gücününü.

Ben de idare etmeye çalışıyorum bu aralar biraz iyi gibiyim ama belli olmuyor tabi her an bir atak gelebilir 😬 benim karnımda bacaklarımda kasıklarımda bir de belimde ağrı oluyor bu durum açıkcası biraz korkutuyor bu kez de ya erken doğum olursa vesveseleri kafamı meşgul ediyor bir de bayramda yola gidicem nasıl gidicem onu düşünüyorum

Ben de idare etmeye çalışıyorum bu aralar biraz iyi gibiyim ama belli olmuyor tabi her an bir atak gelebilir 😬 benim karnımda bacaklarımda kasıklarımda bir de belimde ağrı oluyor bu durum açıkcası biraz korkutuyor bu kez de ya erken doğum olursa vesveseleri kafamı meşgul ediyor bir de bayramda yola gidicem nasıl gidicem onu düşünüyorum
Magnezyum kullan cok rahatlatıyor

Back