Teşekkür ederim çok şükür şimdilik herşey yolunda bir haftadır gayet iyiydim kendimde bir iki gündür panik atakları gelip gitmeye başladı kendimce atlatmaya çalışıyorum ilk kziimdada böyle olmuştu ona bakamama hasta olucak başına birşey gelicek biyerine yanlışlıkla zarar vericem gibi içimi korkular sarıyor bunalıyorum düşüncelerden kendimi olmuş deil olabilicek ihtimallerden bunlatiyorum böyle devam ederse piskytrisle görüşmeye gidicem daha kötü olmadanGözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini iyisiniz demi bir sorun yok
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin nasılsınız bebekle sıkıntıların biraz olsun azaldimi doğumdan sonraArkadaşlar ben Efexor gyrex ve yeri geldi ativan kullandım 2 3 ay boyunca onun öncesinde de sadece Efexor kullandım.Bebeğim maşallah sapasağlam
Hiç mi yok hamileliğin başından beri ativan kullanan. Çok endişeliyim ama mecburum ;(((2 ayım öyle kötü geçtiki anlatamamdurduk yere ağlayasım geliyordu dedigim gibi doktor inatla ilac vermedi burası çok küçük bir yer sanırım benim gibi biriyle de pek karşılaşma olasılıkları olmadigi için o riske de girmek istemedi.yani burda anksiyetesi olan kişi ne olduğunu bilmez ne yasadiginin farkında olup da psikiyatriste gitmez.Ama doktor benim boş yere zor zamanlar geçirmeme sebep oldu.
Benim merak ettiğim emzirirken ilacın nasıl kullanildigi yani kısmet belki bebeğim emmeyecek ama emzirirken heralde ilaç alınıp sonra süt sağiliyor sanırım
Ben kullandım hergun deil ara ara aldım fkt babadan beri içtim ativani çok şükür sağlıkla aldım bebeğimi kucağıma ins sende alırsınHiç mi yok hamileliğin başından beri ativan kullanan. Çok endişeliyim ama mecburum ;(((
Hiç mi yok hamileliğin başından beri ativan kullanan. Çok endişeliyim ama mecburum ;(((
Paxil anksiyeteye iyi geliyor muarkadaşlr merhaba
bende bebek istiyorum 7 aydır ama olmuyor paxil remeron rexapin kullanıyorum acaba bu ilaçlar mı etkiliyo hamile kalmamı rexapin yapar mı kullanırken hamile kalan arkadaşlar oldumu
paxil hiç kullanmadım ama uzun yıllar paxera kullandım. Sanırım aynı familyadan. Paxera bana iyi geliyordu. Bende dayanıcam inşallah 13. Haftaya. Sonrası Allah KerimPaxil anksiyeteye iyi geliyor mu
geliyo ama uzun sürede kardesim 3/4 aydan sonra biraz kendime gelebildimPaxil anksiyeteye iyi geliyor mu
Evet canım lustral kullandım nerdesin ki hangi memleketteBen çok istedim ilaç kullanmayı ama psikiyatrist müsaade etmedidayan dedi kolaymış gibi.psikoloğa yönlendirdi o da bilmediğim bir şey söylemedi.Ben 34 yaşındayım üniversiteden mezun olduğumda 6 yıl atama bekledim o süreçte her şey ikiye katlandı özgüven eksikliği vs.sonra kalabalığa girememeye başladım anksiyete sebebiyle ilaç kullandım gebelikle aniden kestik.Çok şükür atandim 4 yil oldu ne eşimle ne işimle problemim var ama rahatlıktan mi nedir kafamda sürekli düşünceler dönüp duruyor yersiz korkularım var ve saçma olduğunu bile bile korkuyorum mesela.sürekli sonrayı düşünüyorum.pzts rapor alacağım onunla ilgili bile bin tane şey dönüyor aklımda.İnsanları çok fazla takıyorum.Bulunduğumuz yerde imkanlar kisitli keşke başka doktora gitme imkanım olsaydı.memlekete gidince inşallah başka doktora gidip ilaca başlayacağım.emzirirken ilacı nasıl kullandınız?lus..l adlı ilacı mi kullandınız
Öldüm öldüm dirildim çok kötüydü ya hatırlamak istemiyorum kaç kere eşim camdan aldı13. Haftaya kadar nasıl dayandınız? Psikiyatri bana çok kötü olursan çeyrek xanax alabilirsin dedi ama ben almıyorum dayanmaya çalışıyorum.
Ben ilaca başladım şu an çeyrek selectra alıyorum ama daha etkisini göstermesi için 3 hafta geçmesi gerekiyor.Bende de hem ilacın yan etkisi hem de hamilelikten dolayı mide bulantısı çok fazla.Dayanmaya çalışıyorumOff bugün hiç iyi değilim. Sorf korkudan bebeği görmeyi gittim. Yarın kendi doktorumda randevum olmasına rağmen dayanamadım. Anksiyetem tavan. Mide bulantısı ve bayılacakmış hissi, aşırı keyifsizlik ani gelen panik duygusuperşembe terapim var haftaya tatile çıkacaktım tatil endişesi başladı bende Tatile çıkacak olmak paniğimi arttırıyor sizlerde durum ne hadi dertleşelim birbirimize iyi gelelim
Kaç haftalık oldun şimdi. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Şimdi işe gitmem gerekli ödüm patlıyor. Severek gittiğim işimden korkuyorum ya bana orda birşey olursa diye. Bu ataklar beni çok yoruyor. Allah yardımcımız olsun. Ne kadar oldu sen ilaca başlayalıBen ilaca başladım şu an çeyrek selectra alıyorum ama daha etkisini göstermesi için 3 hafta geçmesi gerekiyor.Bende de hem ilacın yan etkisi hem de hamilelikten dolayı mide bulantısı çok fazla.Dayanmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?