Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Arkadaslar hamilelikte düzenli olarak d vitamini ve B12 seviyenizi ölçtürün lütfen.bu iki vitaminin eksikliği depresyon kaygı mutsuzluk huzursuzluk yapar.düşük ise B12 iğnesi ve d vitamini takviyesiyle cok rahatlarsiniz.lütfen bu dediğimi dikkate alın.sağlık ocağına kan vermeye gittinizde doktordan rica edin bu değerlere de baksın.ben panik atak ve anksiyete hastasiyken 2.hamileligimde bu değerlerin düşük olduğu görüldü ve hemen iğne ve ilaçlarla değerlerim yükseltildi ve belki de bu sayede 2.hamileligimi ilaç kullanmadan tamamlayabildim.

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini iyisiniz demi bir sorun yok
Teşekkür ederim çok şükür şimdilik herşey yolunda bir haftadır gayet iyiydim kendimde bir iki gündür panik atakları gelip gitmeye başladı kendimce atlatmaya çalışıyorum ilk kziimdada böyle olmuştu ona bakamama hasta olucak başına birşey gelicek biyerine yanlışlıkla zarar vericem gibi içimi korkular sarıyor bunalıyorum düşüncelerden kendimi olmuş deil olabilicek ihtimallerden bunlatiyorum böyle devam ederse piskytrisle görüşmeye gidicem daha kötü olmadan

Arkadaşlar ben Efexor gyrex ve yeri geldi ativan kullandım 2 3 ay boyunca onun öncesinde de sadece Efexor kullandım.Bebeğim maşallah sapasağlam
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin nasılsınız bebekle sıkıntıların biraz olsun azaldimi doğumdan sonra

Merhaba bende 29 yaşındayım bebek düşünüyorum uzun yıllardır ilaç kullanıyorum doktorum selectra yazdı banada çok korkuyorum hamile kalınca bebeğe zararı olur diye başka kullanan anneler var mı

Hiç mi yok hamileliğin başından beri ativan kullanan. Çok endişeliyim ama mecburum ;(((

Hiç mi yok hamileliğin başından beri ativan kullanan. Çok endişeliyim ama mecburum ;(((

Ben kullandım hergun deil ara ara aldım fkt babadan beri içtim ativani çok şükür sağlıkla aldım bebeğimi kucağıma ins sende alırsın

Haftaya 3.ayım doluyor ve ilaca başlayacağım ama çok endişeliyim.İlk hamileliğimde 20.haftada başlamıştım.Şimdi daha erken başlıyorum.İnternette hamilelikte kullanılan antidepresanlar çocuklarda otizmi tetikler diye bişey okudum iyice kafama takıldı.İlk çocuğumda böyle bi sıkıntı yok Allah’a şükür.Ama ilaca erken başlamam beni bu konuda çok endişelendiriyor.

arkadaşlr merhaba
bende bebek istiyorum 7 aydır ama olmuyor paxil remeron rexapin kullanıyorum acaba bu ilaçlar mı etkiliyo hamile kalmamı rexapin yapar mı kullanırken hamile kalan arkadaşlar oldumu

Nasılsınız arkadaşlar? Yalnız bırakmayalım burayı ara ara yazalım.Sanırım şu ara forumda anksiyeteli panik ataklı hamile sayısı az.Pek kimse yazmıyor.

Evet canım lustral kullandım nerdesin ki hangi memlekette

Kimi doktor ilaç konusunda çok esnek kimi de çok karşı çıkıyor kadın dogumcu bana neler ettiydi aglayarak çıktım odadan salak adam sonra psikiyatri yolladı Bi kadın doguma onunla beraber devam ettim doktorların dediği ilaç kullanmayan Bi insanın sorunlu çocuk dogurma ihtimali yüzde 1 ise kullanan da yüzde 2 3 gerçi aydan önce ilaca sıcak bakmıyorlar

Off bugün hiç iyi değilim. Sorf korkudan bebeği görmeyi gittim. Yarın kendi doktorumda randevum olmasına rağmen dayanamadım. Anksiyetem tavan. Mide bulantısı ve bayılacakmış hissi, aşırı keyifsizlik ani gelen panik duygusu perşembe terapim var haftaya tatile çıkacaktım tatil endişesi başladı bende Tatile çıkacak olmak paniğimi arttırıyorsizlerde durum ne hadi dertleşelim birbirimize iyi gelelim

Ben ilaca başladım şu an çeyrek selectra alıyorum ama daha etkisini göstermesi için 3 hafta geçmesi gerekiyor.Bende de hem ilacın yan etkisi hem de hamilelikten dolayı mide bulantısı çok fazla.Dayanmaya çalışıyorum

Kaç haftalık oldun şimdi. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Şimdi işe gitmem gerekli ödüm patlıyor. Severek gittiğim işimden korkuyorum ya bana orda birşey olursa diye. Bu ataklar beni çok yoruyor. Allah yardımcımız olsun. Ne kadar oldu sen ilaca başlayalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…