Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende ilk hamileliğimi bu formda geçirmiştim kızım 7yaşında şimdi ilaç kullanmamış tım.geçen yıl mayısta ikinci hamileliğim oldu boş gebelik kürtAj oldum o andan itibaren bir senedir depresyon ve anksiyete var.işin kötüsü ilaç daha beter etti beni.cipralex başladım kötü geldi sonra paxil 40mg kadar çıktım o arada antipsikotikte kullandım derken daha kötü oldu şimdi yavaş yavaş düşürdüm 10 mg paxil 5mg buspon içiyorum onlarıda bırakıcam.sonuçta ilaçlıda ilaçsız da iyi değilim Allah yardımcımız olsun.şimdi eşim ikinci bebek istiyor bilmiyorum nolca hayırlısı artık

ilknurcuk10 merhaba özelden kilit simgesi vardı msjda yazamadım. Burdan yazayım bari benim 2. Gebeliğim. Major depresyon hastasıyım ilk gebeliğimde 12. Haftadan sonra 25 mg lustral içtim doğuma kadar

arkadaşlr merhaba
bende bebek istiyorum 7 aydır ama olmuyor paxil remeron rexapin kullanıyorum acaba bu ilaçlar mı etkiliyo hamile kalmamı rexapin yapar mı kullanırken hamile kalan arkadaşlar oldumu
merhaba ben antidepresan kullanırken hamile kaldım doktorum hep derdi hamile kalmana asla engel değil belki sadece biraz geciktirir diye gerçekten de öyle oldu 5. denediğimiz ayda gebe kaldım :) bence içini rahat tut bende aynı şeyleri düşündüm hep

ilknurcuk10 merhaba özelden kilit simgesi vardı msjda yazamadım. Burdan yazayım bari benim 2. Gebeliğim. Major depresyon hastasıyım ilk gebeliğimde 12. Haftadan sonra 25 mg lustral içtim doğuma kadar
kilit mi vardı anladım neden olduğunu bilemedim daha yeniyim beceremedim sanırım mesaj yollamayı :) lustral nasıl bir ilaç acaba yan etkileri var mı cevapladığın için teşekkürler

canımm kalamadıkca aklıma geliyo acaba kullandıgım ilaçlardan mı diye 7 aydır deniyoruz bizde henuz yok bişeyy klomen diye tedaviye basladık 3.klomenim olacak blmiyorum nasip kısmet heralde

canımm kalamadıkca aklıma geliyo acaba kullandıgım ilaçlardan mı diye 7 aydır deniyoruz bizde henuz yok bişeyy klomen diye tedaviye basladık 3.klomenim olacak blmiyorum nasip kısmet heralde
Canım ben de antidepresan kullanırken 2015 te oğluma hamile kalmıştım. Prozac kullanıyordum. Evliliğin ilk ayında hamile kaldım engel olduğunu düşünmüyorum.

Önceden ilaç kullanmış mıydın pzamanlar nasılsın

Önceden ilaç kullanmış mıydın pzamanlar nasılsın
Evet öncedende kullanmıştım ama bu kadar kötü olmamış tım şimdi neden böyle oldu anlamadım çok yoğun anksiyete bunaltı depresyon yaşadım ilaçları azalttım daha iyiyim ama halen geçmiş değil

Birde kızlar sizdede yoğun rüya görme oluyomu yatıyorum sabaha kadar rüya görüyorum

Merhaba arkadaşlar, ben ilk hamileliğimi burda geçirdim. Okb ve yaygın anksiyete bozukluğu var bende. İlk bebeğimde 24-25 haftam gayet sıkıntısız ve sağlıklı geçmişti. Hastalığım hiç yoklamadı beni fakat devamı gelmedi malesef ve 29.haftaya kadar zor dayandım.28. haftam bitti ve ben ilaca başladım. 8 hafta Lustral 50 mg aldım ve doğuma 10 gün kala bıraktım. Normal doğum yaptım şükürler olsun oğlum gayet sağlıklı.Ama doğum sonrası başlarda çok iyi olsam da sonrasında çok kötü oldum.Tekrar ilaç tedavisine başladım. Hem emzirdim hem de ilaç aldım. Tam 5 yıldır da ilacı hiç bırakmadım.Şimdi oğlum çok istediği için ikinci çocuğu istedik. Rabbim de verdi çok şükür ama hamile olduğumu öğrendikten iki gün sonra tekrar hastalandım.Sadece iki gün sevinebildim. Şu an 6 hafta bitti 7.haftanın içindeyim ama haftalar yıl oluyo bana. İlk günkü kadar anksiyetem yoğun değil fakat çok mutsuzum konuşmaya bile isteğim yok. Mutlu mesut eğlenen hamilelik geçirenlere hevesleniyorm. Eski mutlu günlerimi özlüyorm.İlaç almıyorm. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bugünlerde geçecek diyorm. Hepimize bol sabır ve sağlık diliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…