- 23 Kasım 2018
- 95
- 20
- 8
- 33
ben kullandım bıraktım onun yerine xanax alıyorummativanı uzun süre kullanıp bırakan var mı acaba?
Çok zor mu bırakmasıben kullandım bıraktım onun yerine xanax alıyorumm
Hamile misin?ben kullandım bıraktım onun yerine xanax alıyorumm
yok değil başka ilaca basladım ya zorlanmadım canımÇok zor mu bırakması
daha değilim ama kalmak için cok uğrasıyorum tedavi görüyorum canımmHamile misin?
Allah gönlüne göre versin canım. Tez zamanda hamile kalırsın inşaşlahdaha değilim ama kalmak için cok uğrasıyorum tedavi görüyorum canımm
merhaba ben antidepresan kullanırken hamile kaldım doktorum hep derdi hamile kalmana asla engel değil belki sadece biraz geciktirir diye gerçekten de öyle oldu 5. denediğimiz ayda gebe kaldım :) bence içini rahat tut bende aynı şeyleri düşündüm heparkadaşlr merhaba
bende bebek istiyorum 7 aydır ama olmuyor paxil remeron rexapin kullanıyorum acaba bu ilaçlar mı etkiliyo hamile kalmamı rexapin yapar mı kullanırken hamile kalan arkadaşlar oldumu
kilit mi vardı anladım neden olduğunu bilemedim daha yeniyim beceremedim sanırım mesaj yollamayı :) lustral nasıl bir ilaç acaba yan etkileri var mı cevapladığın için teşekkürlerilknurcuk10 merhaba özelden kilit simgesi vardı msjda yazamadım. Burdan yazayım bari benim 2. Gebeliğim. Major depresyon hastasıyım ilk gebeliğimde 12. Haftadan sonra 25 mg lustral içtim doğuma kadar
kilit mi vardı anladım neden olduğunu bilemedim daha yeniyim beceremedim sanırım mesaj yollamayı :) lustral nasıl bir ilaç acaba yan etkileri var mı cevapladığın için teşekkürler
[/QUOTEb bi antidepresan. E tabi vardır içerken çok korktum çocuğuma zarar gelecek diye ama çok şükür sağlıklı bir oğlum var
canımm kalamadıkca aklıma geliyo acaba kullandıgım ilaçlardan mı diye 7 aydır deniyoruz bizde henuz yok bişeyy klomen diye tedaviye basladık 3.klomenim olacak blmiyorum nasip kısmet heraldemerhaba ben antidepresan kullanırken hamile kaldım doktorum hep derdi hamile kalmana asla engel değil belki sadece biraz geciktirir diye gerçekten de öyle oldu 5. denediğimiz ayda gebe kaldım :) bence içini rahat tut bende aynı şeyleri düşündüm hep
Canım ben de antidepresan kullanırken 2015 te oğluma hamile kalmıştım. Prozac kullanıyordum. Evliliğin ilk ayında hamile kaldım engel olduğunu düşünmüyorum.canımm kalamadıkca aklıma geliyo acaba kullandıgım ilaçlardan mı diye 7 aydır deniyoruz bizde henuz yok bişeyy klomen diye tedaviye basladık 3.klomenim olacak blmiyorum nasip kısmet heralde
ben antipsikotikte kullanıyorum antidepresan dısında rexapin oda etkilemez herhaldeCanım ben de antidepresan kullanırken 2015 te oğluma hamile kalmıştım. Prozac kullanıyordum. Evliliğin ilk ayında hamile kaldım engel olduğunu düşünmüyorum.
Önceden ilaç kullanmış mıydın pzamanlar nasılsınBende ilk hamileliğimi bu formda geçirmiştim kızım 7yaşında şimdi ilaç kullanmamış tım.geçen yıl mayısta ikinci hamileliğim oldu boş gebelik kürtAj oldum o andan itibaren bir senedir depresyon ve anksiyete var.işin kötüsü ilaç daha beter etti beni.cipralex başladım kötü geldi sonra paxil 40mg kadar çıktım o arada antipsikotikte kullandım derken daha kötü oldu şimdi yavaş yavaş düşürdüm 10 mg paxil 5mg buspon içiyorum onlarıda bırakıcam.sonuçta ilaçlıda ilaçsız da iyi değilim Allah yardımcımız olsun.şimdi eşim ikinci bebek istiyor bilmiyorum nolca hayırlısı artık
Evet öncedende kullanmıştım ama bu kadar kötü olmamış tım şimdi neden böyle oldu anlamadım çok yoğun anksiyete bunaltı depresyon yaşadım ilaçları azalttım daha iyiyim ama halen geçmiş değilÖnceden ilaç kullanmış mıydın pzamanlar nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?