Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben de 26 haftalık hamileyim anksiyete sebebiyle ilaç kullanıyordum bebiş olduğunu öğrenince aniden kestim.Bulunduğum yer imkan olarak çok kısıtlı 1 hastane var gittiğim psikiyatrist ilaç vermedi psikoloğa yönlendirdi o da zaten bilmediğim şeyler söylemedi yani hiç bir faydası olmadı ben ilaçsız yasayabilen güçlü bir insan değilim her şeyi takarım alınırım üzülürüm..ve bu halde kaç ay okula gitmek zorunda kaldım,öğretmenim.eşim ailem çok destek oldular ama gunlerim zor geçti Allah geçmeyen gün vermesin..Memlekete gideceğiz orda nasipse doktora gideceğim emzirirken de ilaç kullanmak istiyorum bebeğe geçmemesi için alternatifler var sanırım.önce anne iyi olacakki bebis de iyi olsun..

Ben tüp bebek transferi öncesi çok büyük anksiyete bozukluğu geçiriyorum. Sigarayı da çoğalttığım gibi her gün ativan içiyorum. Şimdi yapmasam diyorum ama yaş 40. Çok korkuyorum hamilelikten. Böyle olanınız var mı. Her gün ağlıyorum. Embryo ya yazık mı olur;(

İlk 3 ay doktor kontrolünde ilaç kullanan var ama genelde kullanmayın diyorlar transferden sonra kullanmamaya çalışın diycem ama zor tabi psikiyatri ile mutlaka görüşün

Herkese merhaba.Ben arkadaşlardan birşey rica ediyorum.Lütfen bu başlık altına gerçekten anksiyete ve panik atak yaşayan hamile arkadaşlar tecrübelerini yazsınlar.

Herkese merhaba.Ben arkadaşlardan birşey rica ediyorum.Lütfen bu başlık altına gerçekten anksiyete ve panik atak yaşayan hamile arkadaşlar tecrübelerini yazsınlar.
Buraya yazanların hepsi zaten panik atak ankasiyete olmayan insanın Burda işi yok bende 13. Haftamdan sonra 9 ay boyunca ilaç kullandım şuan emziriyorum halen kullanıyorum öğrenmek istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım

Ben çok istedim ilaç kullanmayı ama psikiyatrist müsaade etmedi dayan dedi kolaymış gibi.psikoloğa yönlendirdi o da bilmediğim bir şey söylemedi.Ben 34 yaşındayım üniversiteden mezun olduğumda 6 yıl atama bekledim o süreçte her şey ikiye katlandı özgüven eksikliği vs.sonra kalabalığa girememeye başladım anksiyete sebebiyle ilaç kullandım gebelikle aniden kestik.Çok şükür atandim 4 yil oldu ne eşimle ne işimle problemim var ama rahatlıktan mi nedir kafamda sürekli düşünceler dönüp duruyor yersiz korkularım var ve saçma olduğunu bile bile korkuyorum mesela.sürekli sonrayı düşünüyorum.pzts rapor alacağım onunla ilgili bile bin tane şey dönüyor aklımda.İnsanları çok fazla takıyorum.Bulunduğumuz yerde imkanlar kisitli keşke başka doktora gitme imkanım olsaydı.memlekete gidince inşallah başka doktora gidip ilaca başlayacağım.emzirirken ilacı nasıl kullandınız?lus..l adlı ilacı mi kullandınız

13. Haftaya kadar nasıl dayandınız? Psikiyatri bana çok kötü olursan çeyrek xanax alabilirsin dedi ama ben almıyorum dayanmaya çalışıyorum.

13. Haftaya kadar nasıl dayandınız? Psikiyatri bana çok kötü olursan çeyrek xanax alabilirsin dedi ama ben almıyorum dayanmaya çalışıyorum.
Siz de mi hamilesiniz buradaki doktor inatla vermedi bana ilaç.Halbuki önce anne sağlıklı olacakki bebek de sağlıklı olsun derler ama dayan dedi doktor çok zor dayandım gerçekten

Arkadaşlar ben Efexor gyrex ve yeri geldi ativan kullandım 2 3 ay boyunca onun öncesinde de sadece Efexor kullandım.Bebeğim maşallah sapasağlam

Arkadaşlar ben Efexor gyrex ve yeri geldi ativan kullandım 2 3 ay boyunca onun öncesinde de sadece Efexor kullandım.Bebeğim maşallah sapasağlam
2 ayım öyle kötü geçtiki anlatamamdurduk yere ağlayasım geliyordu dedigim gibi doktor inatla ilac vermedi burası çok küçük bir yer sanırım benim gibi biriyle de pek karşılaşma olasılıkları olmadigi için o riske de girmek istemedi.yani burda anksiyetesi olan kişi ne olduğunu bilmez ne yasadiginin farkında olup da psikiyatriste gitmez.Ama doktor benim boş yere zor zamanlar geçirmeme sebep oldu.
Benim merak ettiğim emzirirken ilacın nasıl kullanildigi yani kısmet belki bebeğim emmeyecek ama emzirirken heralde ilaç alınıp sonra süt sağiliyor sanırım

Siz de mi hamilesiniz buradaki doktor inatla vermedi bana ilaç.Halbuki önce anne sağlıklı olacakki bebek de sağlıklı olsun derler ama dayan dedi doktor çok zor dayandım gerçekten
Evet ben de bugün itibariyle ikinci çocuğuma 10 haftalık hamileyim.İlk hamileliğimde 20.haftadan sonra Doğuma kadar lustral kullandım.Emzirirkende lustral e devam ettim.İçtikten 4 saat sonra sütü sağıp atıyordum.Allahın işi sütümde bayağı çok oluyordu fazlasıyla yetti ve emzirirken çok rahattım.

İnşallah tekrardan sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.O kadar çok duydumki ilaç kullanıp da gebeliğinı ve sonrasını sağlıklı geçireni.

Ne güzel geçiyor derken nazar değdirdim kendime 2 gündür yokluyor anksiyete . Şu an afif ama artacak diye ödüm kopuyor. Ağlamaklı suratım. Keyifsiz hallerim ve bozulan uykularım. Malesef hep aynı işaretler. Terapiye başlamıştım güzel geçecekti

Ben de bu aralar hiç iyi değilim.Sürekli mide bulantısı,mutsuzluk zor geçiriyorum.Bir an önce 12.haftanın dolmasını bekliyorum

Buradaki psikiyatrist bana izin vermedi psikologa yönlendirdi faydası olmadı.kadın doğumcu da sabret dedi ama kolay mı.Sürekli endişe korku mutsuzluk ile geçirdim son 2 ayı.şu an evdeyim idare ediyorum.memlekete gidince tekrar doktora giderim.bir de doğum sonrası yaşamak istemiyorum aynı şeyleri.O kadar çok duyuyorumki ilaçla sağlıklı bebek dünya getirenleri.Böyle stresli üzüntülü geçirince daha mı iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…