Ben tüp bebek transferi öncesi çok büyük anksiyete bozukluğu geçiriyorum. Sigarayı da çoğalttığım gibi her gün ativan içiyorum. Şimdi yapmasam diyorum ama yaş 40. Çok korkuyorum hamilelikten. Böyle olanınız var mı. Her gün ağlıyorum. Embryo ya yazık mı olur;(Arkadaşlar yardım edin lütfen bu kaygı endişe vs bosunamı sizce zorlanmadan buyutebilir miyim bebeğimi herkes çok kafaya takıyorsun diyor evet gibisi varmı diyorlar bi bebekten korkma bu kadar diolar ama atamıyorum üstümden yaşı fazlamı takıyorum sizce yardım edin nolur yazıyı gören arkadaşlar gerçek fikirlerini yazabilirmi
İlk 3 ay doktor kontrolünde ilaç kullanan var ama genelde kullanmayın diyorlar transferden sonra kullanmamaya çalışın diycem ama zor tabi psikiyatri ile mutlaka görüşünBen tüp bebek transferi öncesi çok büyük anksiyete bozukluğu geçiriyorum. Sigarayı da çoğalttığım gibi her gün ativan içiyorum. Şimdi yapmasam diyorum ama yaş 40. Çok korkuyorum hamilelikten. Böyle olanınız var mı. Her gün ağlıyorum. Embryo ya yazık mı olur;(
Buraya yazanların hepsi zaten panik atak ankasiyete olmayan insanın Burda işi yok bende 13. Haftamdan sonra 9 ay boyunca ilaç kullandım şuan emziriyorum halen kullanıyorum öğrenmek istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırımHerkese merhaba.Ben arkadaşlardan birşey rica ediyorum.Lütfen bu başlık altına gerçekten anksiyete ve panik atak yaşayan hamile arkadaşlar tecrübelerini yazsınlar.
Ben çok istedim ilaç kullanmayı ama psikiyatrist müsaade etmediBuraya yazanların hepsi zaten panik atak ankasiyete olmayan insanın Burda işi yok bende 13. Haftamdan sonra 9 ay boyunca ilaç kullandım şuan emziriyorum halen kullanıyorum öğrenmek istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım
13. Haftaya kadar nasıl dayandınız? Psikiyatri bana çok kötü olursan çeyrek xanax alabilirsin dedi ama ben almıyorum dayanmaya çalışıyorum.Buraya yazanların hepsi zaten panik atak ankasiyete olmayan insanın Burda işi yok bende 13. Haftamdan sonra 9 ay boyunca ilaç kullandım şuan emziriyorum halen kullanıyorum öğrenmek istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım
Siz de mi hamilesiniz buradaki doktor inatla vermedi bana ilaç.Halbuki önce anne sağlıklı olacakki bebek de sağlıklı olsun derler ama dayan dedi doktor çok zor dayandım gerçekten13. Haftaya kadar nasıl dayandınız? Psikiyatri bana çok kötü olursan çeyrek xanax alabilirsin dedi ama ben almıyorum dayanmaya çalışıyorum.
2 ayım öyle kötü geçtiki anlatamamArkadaşlar ben Efexor gyrex ve yeri geldi ativan kullandım 2 3 ay boyunca onun öncesinde de sadece Efexor kullandım.Bebeğim maşallah sapasağlam
Evet ben de bugün itibariyle ikinci çocuğuma 10 haftalık hamileyim.İlk hamileliğimde 20.haftadan sonra Doğuma kadar lustral kullandım.Emzirirkende lustral e devam ettim.İçtikten 4 saat sonra sütü sağıp atıyordum.Allahın işi sütümde bayağı çok oluyordu fazlasıyla yetti ve emzirirken çok rahattım.Siz de mi hamilesiniz buradaki doktor inatla vermedi bana ilaç.Halbuki önce anne sağlıklı olacakki bebek de sağlıklı olsun derler ama dayan dedi doktor çok zor dayandım gerçekten
İnşallah tekrardan sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.O kadar çok duydumki ilaç kullanıp da gebeliğinı ve sonrasını sağlıklı geçireni.Evet ben de bugün itibariyle ikinci çocuğuma 10 haftalık hamileyim.İlk hamileliğimde 20.haftadan sonra Doğuma kadar lustral kullandım.Emzirirkende lustral e devam ettim.İçtikten 4 saat sonra sütü sağıp atıyordum.Allahın işi sütümde bayağı çok oluyordu fazlasıyla yetti ve emzirirken çok rahattım.
Amin inşallah.Hepimiz için temennimiz sağlıklı bebişler...İnşallah tekrardan sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.O kadar çok duydumki ilaç kullanıp da gebeliğinı ve sonrasını sağlıklı geçireni.
Ben de bu aralar hiç iyi değilim.Sürekli mide bulantısı,mutsuzluk zor geçiriyorum.Bir an önce 12.haftanın dolmasını bekliyorumNe güzel geçiyor derken nazar değdirdim kendime 2 gündür yokluyor anksiyete . Şu an afif ama artacak diye ödüm kopuyor. Ağlamaklı suratım. Keyifsiz hallerim ve bozulan uykularım. Malesef hep aynı işaretler. Terapiye başlamıştım güzel geçecekti
Kaçıncı haftandasın?Ben de bu aralar hiç iyi değilim.Sürekli mide bulantısı,mutsuzluk zor geçiriyorum.Bir an önce 12.haftanın dolmasını bekliyorum
10+4 teyimKaçıncı haftandasın?
Sen benden 2 hafta ikeridesin daha yakınsın vuslata10+4 teyim
Terapi bir işe yaramıyor.İlaca başlarım büyük ihtimalle çünkü bu aralar hiç iyi değilim.Sen benden 2 hafta ikeridesin daha yakınsın vuslatahemen ikaca mı başlayacaksın. Terapi alıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?