Arkadaslar herkese slm.2016 da bu topikte ilk bebegime pa+anksiyete ile ilaç kullanarak hamileliğim oldu.kızım şuanda gayet sağlıklı. Emzirirken ve hamileyken düşük dozda ilaç kullanmaya devam ettim.14 aylıkken kızım beni emzik olarak kullanıyordu ve 10 dk da bir uyanmalari vardı o yüzden sütten kestim ve ilaç dozumu yükselterek 2018 e kadar geldim.2018 te kazaren 2.ye hamile olduğumu öğrenince bebek 2 aylıkken birden ilacı kestim.kötü olursam başlarım rahatlığıyla 9 ayı ilaçsız bitirdim.oğlum şuanda 2.5 aylık ve uykusuz gazlı bir bebek.bizim gibi hastalarda uykusuzluk çok tehlikeli. Çok az uyudugum günler mide bulantilarim ve kalp carpintim oluyor.bunun hastalığımin ayak sesleri olduğunu bildigimden hemen eşinden yardım alıyorum o sabahliyor uyutuyor ben emzirip yatıyorum. 2 çocukla zor oluyor tabi ama yinede şimdilik ilaçsız ataksiz geciyor günler. Evlatlarimi büyük bir aşkla seviyorum.evet bizim gibi hastalarda kendi sorumluluğumuz ağır gelirken bize muhtaç bebekler bakma fikri korkunç dehşet verici gelebilir ama inanin bu hastalığın ilacı oluyorlar ruhumuza bedenimize.iyiki yapmışım diyorum zor ama yeryüzündeki en güzel duygu.demem o ki korkmayın hayat öyle de böyle de geçiyor bari kendimizi dinleyerek değil evlat seslerini dinleyerek geçsin.Allah isteyip cesaret edemeyen tüm arkadaşlarıma güç kuvvet cesaret versin.