Evet ben kullandım başından sonu a kadar 50 mg erken doğum olduğu için hiç bırakmadan doğum olmuş oldu cok şükür Bi sıkıntı olmadı ama sakın 50yle başlamayasın çarpılırsın yaşadım biliyorum Rabbim herkese şifa versin inşallahMisol kullanan var mı?
Yok canım bırakmadım bırakamadım bırakırsam kötü olucam biliyorum çocuguma bakamam Rabbime emanetBu arada ilacı bıraktınız mı?
Gözün aydın canım rabbim bundan sonrada sağlıklıca analı babalı büyütmeyi nasip etsin sizeÇok şükür bebeğimi aldım kucagıma şuan bir sıkıntı yok ikimizde iyiyiz darısı sizlere inşallah
Maşallah çok sevindim. Rabbim bizlere de nasip etsin. Genel anestezi mi oldunuz?Çok şükür bebeğimi aldım kucagıma şuan bir sıkıntı yok ikimizde iyiyiz darısı sizlere inşallah
Benim de Cuma günü doğumum çok stresliyim. Genel anestezi istedim ben de.Amin Allah razı olsun hepinizden Rabbim size de tez vakitte nasip etsin evet canım bayılarak istedim onda bile bayılana kadar evham yaptım
Yattığınız zaman artıyor mu ? Nabzınızı ökçtünğz mü hiçCarpinti var bendede.Ben uyku uyuyamiorum.gozumu kapatsam carpinti.fakat daha 4 aylik hamileyim Sanirim anksiyeye BelasindanBuda
Ooo hayırlı olsun canım Saglıkla büyüsünÇok şükür bebeğimi aldım kucagıma şuan bir sıkıntı yok ikimizde iyiyiz darısı sizlere inşallah
Tansiyonuna baktır mutlakaAnneler son zaman miyde bulantısı cekeniniz oldumu ilk aylrdan sonra rahatlamistim şimdi gene ilk zamanlardaki gibi çok miydem bulanıyor normalmi acaba bu durum 32 haftalık olduk
Olabiliyor benim de son aylarda tekrar başladı baskı yaptığı için oluyorAnneler son zaman miyde bulantısı cekeniniz oldumu ilk aylrdan sonra rahatlamistim şimdi gene ilk zamanlardaki gibi çok miydem bulanıyor normalmi acaba bu durum 32 haftalık olduk
Bu arada haftamız aynı sizin Doğum ne zaman tam olarakOlabiliyor benim de son aylarda tekrar başladı baskı yaptığı için oluyor
Normal çıkıyor tansiyonum da ama çok yorgun ve miyde bulantısı var ilk günlerdeki gibi son zaman sanki gecmiyor buyuzden panikle beraber hepsi çok kötü yapıyor beni artıkTansiyonuna baktır mutlaka
Bende de oluyor şu sıralar mide ağrısı da varNormal çıkıyor tansiyonum da ama çok yorgun ve miyde bulantısı var ilk günlerdeki gibi son zaman sanki gecmiyor buyuzden panikle beraber hepsi çok kötü yapıyor beni artık
Stres yaptıgımıza degmiyor canım inan bana hele bebişi görünce acı falan kalmıyor hayırlı haberlerini bekliyoruzBenim de Cuma günü doğumum çok stresliyim. Genel anestezi istedim ben de.
Amin canım saolasınOoo hayırlı olsun canım Saglıkla büyüsün
Ah canım ben yaşadım son 3 hafta hep kustum stres yaptım ondan mı bilemiyorumAnneler son zaman miyde bulantısı cekeniniz oldumu ilk aylrdan sonra rahatlamistim şimdi gene ilk zamanlardaki gibi çok miydem bulanıyor normalmi acaba bu durum 32 haftalık olduk
Ayyy inşallahStres yaptıgımıza degmiyor canım inan bana hele bebişi görünce acı falan kalmıyor hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?