• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ah canım ben yaşadım son 3 hafta hep kustum stres yaptım ondan mı bilemiyorum
Bende onu anliyamiyorum ya işte stresten mi miydem böyle bebektenmi kendimi siktigim için mi kötü oluyorum hep iki arada kalıyorum ins bizde sizin gibi kavusuruz bebeklerimize bütün bekleyenler olarak

Ben efexoru yavas yavas kesmeye basladim kizlar 1 ayda epey azaltmayi dusunuyorum (doktora gittim) hamileligimi ogrenene kdr bir gun icip bir gun icmicem ogrendigimde de kesicem. 10 yildir kullanan biri olarak umarim bu surec cok zor olmaz. Ancak cocuk o kdr istiyorum ki ilactan cok daha guzel bir motivasyon. Aslinda bu ara gerek mevsimsep gerei heyecan cok atak yasiyorum ama alistim nasilsa geldig gibi gidiyor.

Ben efexoru yavas yavas kesmeye basladim kizlar 1 ayda epey azaltmayi dusunuyorum (doktora gittim) hamileligimi ogrenene kdr bir gun icip bir gun icmicem ogrendigimde de kesicem. 10 yildir kullanan biri olarak umarim bu surec cok zor olmaz. Ancak cocuk o kdr istiyorum ki ilactan cok daha guzel bir motivasyon. Aslinda bu ara gerek mevsimsep gerei heyecan cok atak yasiyorum ama alistim nasilsa geldig gibi gidiyor.
Sen bana cesaret ol inşlh .. bende çok istiyorum çocuk

Sen bana cesaret ol inşlh .. bende çok istiyorum çocuk

Istedigin zaman yazabilirsin :) inan o harika duygu icin katlanabiliriz ustelik kendini perisan etme ilk 3 aydan sonra cok kotu olursan gun asiri lustral veriyolar... gonlunu ferah tut pozitif dusunceler hayaller insana cok guc veriyor

Istedigin zaman yazabilirsin :) inan o harika duygu icin katlanabiliriz ustelik kendini perisan etme ilk 3 aydan sonra cok kotu olursan gun asiri lustral veriyolar... gonlunu ferah tut pozitif dusunceler hayaller insana cok guc veriyor
Hangi şehirde yaşıosun cmm

Bende ankaradayım. Şuan paxil kullanıyorum bakalım mayısta doktor hapını kesicem çocuk için çalışmalara basla demişti.. ne olacak
Aniden kesme, bende mayista denemeye baslicam simdiden mg dusurmeye basladi hafta hafta...

Bende onu anliyamiyorum ya işte stresten mi miydem böyle bebektenmi kendimi siktigim için mi kötü oluyorum hep iki arada kalıyorum ins bizde sizin gibi kavusuruz bebeklerimize bütün bekleyenler olarak
Canım benim stres direk mideme vurur hamile olsam da olmasam da doktora sordum bebek büyüdüğü için baskı yapıyor mideye normal korkma dedi bende strese bağlamadım hep hamilelikten geçecek diye avuttum kendimi

Kizlar Ben kotu olunca mecbur doktora gittim cipraleks verdi 10 mg.ama Dort gundur iciyorum sikayetlerim daha da artti. Ilac baslandiginda sikayetker artiyormu her yanim yanioyor.sicak su dokuyorlar sanki.Hic uyku uyumuyorum.gozumu kapatip bunalip uyaniyorum. Normalmi acaba .ne zman gecer etkiler.

Kizlar Ben kotu olunca mecbur doktora gittim cipraleks verdi 10 mg.ama Dort gundur iciyorum sikayetlerim daha da artti. Ilac baslandiginda sikayetker artiyormu her yanim yanioyor.sicak su dokuyorlar sanki.Hic uyku uyumuyorum.gozumu kapatip bunalip uyaniyorum. Normalmi acaba .ne zman gecer etkiler.
Tabii ki artar
Bir iki haftaya azalara gecicek panikleme hic.. hepsi normal🥰
Antidepresanlar anlik etki etmez zamanla etkileri cikar suan yasadiklarin yan etkisinden oda zamanla azalicak

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. Çünkü kendimi toplamam hastalığı unutup hatırlatan herşeyden uzaklaşmak istedim. Ama sonra burda umutla beklemenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden yazmak istedim. Doğumum kolay geçti herşey yolunda gitti ben mucizemi elime aldım çooook güzeldi doğumdan sonra baya rahatlamıştım ama has. Kaldığımız akşam atak geçirdim ertesi gün aynı saatte yine geçirdim. Ve pskiyatriye gittik zanaks 100 lük lustral ek ilaçlar tedaviye başlattı tabi emzirmeyi bıraktırdı ilaçları içtim ama emzirmemek beni çok etkiledi ben ilaçları bıraktım ve mücadele etmeye hazırım dedim emzirdikçe mutlu oldum. Çocuk doktorum lstrl devam et bi zararı yok dedi 75 lik içiyorum sağıyorum atıyorum içim rahat etsin diye ve günden güne daha iyim çok şükür. Hormonlar çekildikçe düzeliyorum. Doktor kırkını atlat daha iyi olcaksın dedi. Anlıcağınız medpamid hamilelik hormonlar beni mahfetmiş. Geçiyor kızlar rabbim hayır dilediğine hiçbirşey engel olamaz. Bunu unutmyalım. Buna inanalım. Şimdi eşimle kızlarımla mutluluğa adım atıyorum rabbim evimize huzur verdi. Umudunuzu ümidinizi yitirmeyin duamdasınız duanızda olmak isterim. Allah.a emanet olun
Rabbim evimize huzur verdi demişsin Rabbim daim etsin inşallah bize de o huzuru geri versin Rabbim çok özledim şu hastalıktan kurtulup huzurla evimde oturmayı

Canim ben de 2 ay kullandim cipraleks hamileyken 14 de basladim 21. Haftada kendim kestim ilk basladigim gunler mahvolmustum uykusuzluk ic sikintisi yerinde duramama 15 20 gunde normale donmustum simdi de oluyor sikintilarim ama bebege kiyamiyorum arada iyiyim arada kotuyum katlanmaya calisiyorum 30 haftalik olduk su an Allah sifasini versin sana da

Canim ben de 2 ay kullandim cipraleks hamileyken 14 de basladim 21. Haftada kendim kestim ilk basladigim gunler mahvolmustum uykusuzluk ic sikintisi yerinde duramama 15 20 gunde normale donmustum simdi de oluyor sikintilarim ama bebege kiyamiyorum arada iyiyim arada kotuyum katlanmaya calisiyorum 30 haftalik olduk su an Allah sifasini versin sana da
Benimde 40 mi çıktı öncesinde hamileliğinde ciptalex kullandım.doğumda bıraktırdı doktorum.şimdi lohusa depresyonuna girdim yeniden verdi.bitti sanmıştım çilem bitmemiş geri döndü.kızlar emzirirken ciptalex kullanan var mı? Ne olur yardım

Sizde Demi anksiyete var.Suan Kac haftaliksiniz . Valla Ben baktim Ben kotuyum esimle mecbur icme karari aldik. Sende de carpinti yanma ile yanma sicak basma bulanti oldumu. Zihnim karisi K hep.kotuyum daha kotu oldum.doktoru aradim.5 mg Sabah ic dedi.bir hafta.sonra ona Gec dedi.uykusuzluk yapar dedi

Evet gebelikten önce bende cipralex 10 mg kullandım, gayet iyiydi. Tabi gebe kalınca aynı şekilde bıraktım 5 ay süperdi.. ama şimdi berbat. Her hafta terapi alıyorum. Sadece aldığım gün iyiyim. Hem gebeliğin vermiş olduğu sıkıntı bende kaygılar hepsi bütünleşti..
Şimdi nasılsınız? Bende aynı durumdayım

Back