• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Su anda lustral 150 mg kullaniyorum ama 6 ayda 50 mg kullanmistim ve ilk aldgm zamanlar kafayi yicek gibi olmustum ic skntisi carpinti daha da artmisti

Cok daha iyiyim etki etmesi bende bi iki ayi bulmustu
Geçmiş olsun ilk olarak Lustral 50 mg ile mi emzirdin canım sen 150 mg içiyorum demişsin onunla da emzirdin mi yoksa bıraktın mı emzirmeyi bende lustral kullanıyorum emzirmede ne yapacağımı bilmiyorum şaşırıp kalıyor insan. Lustral ilk aldıgın zamanlar mahvediyor insanı yerden yere vuruyor sabredebilene tabi sonra düzene sokuyor benim de toplamam 2 ayı bulmuştu

17 gunlukken lustral 50 ile basladim 80 gun falan kullandim sonra icim rahat etmedi biraktim cok kotu oldum sonra tekrardan 5. Ayda basladim 6 bucuk aylik olana kadar emzirdim daha sonra uykusuzlugum icin baska bi ilac daha eklenince biraktim

Su anda lustral 150 mg kullaniyorum ama 6 ayda 50 mg kullanmistim ve ilk aldgm zamanlar kafayi yicek gibi olmustum ic skntisi carpinti daha da artmisti
Merhaba bende lustralzedeyim valla 20gündür alıyorum ben de hala mahvediyor beni sıkıntıyı artırıyor sabretmeye çalışıyorum ben de :) Banada doktor 10gün 50lik kullanınca 100lük yaptı bir daha arttı sıkıntım tam alışırken

Evet oyle oluyor doz arttikce insan bi kere daha deliriyor 😊 ama sonra geciyor bi de hamilelik emzirme cok degisik bi durum kendini ve cocugunu dusunmen lazim anksiyete iyice tavan yapiyor ya cocuguma bi sey olursa diye o yuzden tam olarak duzelme saglanamiyor . Surekli cocugum su hareketi yapti bunu yapamadi diye incelemeye basliyor insan

Evet oyle oluyor doz arttikce insan bi kere daha deliriyor 😊 ama sonra geciyor bi de hamilelik emzirme cok degisik bi durum kendini ve cocugunu dusunmen lazim anksiyete iyice tavan yapiyor ya cocuguma bi sey olursa diye o yuzden tam olarak duzelme saglanamiyor . Surekli cocugum su hareketi yapti bunu yapamadi diye incelemeye basliyor insan
Peki Memeden kesince yoksunluk belritleri gözlediniz mi çocuk ta

Hayir benim zaten sutum cok azdi silikon gogus ucuyla emiyordu emzirdikten sonra sagiyordum dogdugundan beri mama destekli gittik. Bi de ilaci aksam iciyordum gece emzirmeyip sabaha karsi emziriyordum . Arkadasm psikiyatrist bi zarari olmicani soylemisti ama gene de insan tedirgin oluyor

Hayir benim zaten sutum cok azdi silikon gogus ucuyla emiyordu emzirdikten sonra sagiyordum dogdugundan beri mama destekli gittik. Bi de ilaci aksam iciyordum gece emzirmeyip sabaha karsi emziriyordum . Arkadasm psikiyatrist bi zarari olmicani soylemisti ama gene de insan tedirgin oluyor
Çok soru sordum ama gece içiyordum sabaha karşı emziriyordum diyorsunuz ya sağmadan mı veriyordunuz ne kadar sürede süte geçiyormuş acaba ilaç içince kimi doktor 4 saat sonra sagdırıp öyle verin diyormuş bende dogumdan sonra da mecburen ilaç kullanıcam ama emzirmete istiyorum benimde çok sütüm olmaz ilk oğlumda mama destekli gittik bu da öyle olur büyük ihtimal

Çok soru sordum ama gece içiyordum sabaha karşı emziriyordum diyorsunuz ya sağmadan mı veriyordunuz ne kadar sürede süte geçiyormuş acaba ilaç içince kimi doktor 4 saat sonra sagdırıp öyle verin diyormuş bende dogumdan sonra da mecburen ilaç kullanıcam ama emzirmete istiyorum benimde çok sütüm olmaz ilk oğlumda mama destekli gittik bu da öyle olur büyük ihtimal
Ne kadar kaldı sizin Doğuma? Şuan ilaç almıyormusunuz?

Yok ya o 4 saat falan sacmaymis sonucta vucutta ne zaman sut uretildigini bilemeyiz ki. Benim zaten sutum az oldugu icin ilaci icmeden sagiyordum sonra ilaci icip isterse bi iki saat icinde gene emziriyordum gece boyunca emzirmiyordum sabaha karsi 4-5 gibi tekrar emziriyordum . İlaci ictikten sonra 8.ve 11. Saatler arasi ilacin kanda en yogun oldugu zamanlarmis arkadasm oyle demisti o aralarda emzirme kafan rahat edecekse demisti. Emzirenlerin de bi sey olmamis makalelerde oyle yaziyordu. Ben sadece okb oldgum icin ikindi 5 gibi iciyordum sabaha karsi 5 gibi emziriyordum.

2 3 haftamız falan kaldı doguma şuan kullanıyorum ama gittiğim doktor emzirirken ilaç kullanamazsın dedi ondan kafam karıştı çogu doktor lustral veriyor aslında emzirirken işte hepsi farklı düşünce de ilaç kullanmasam olmaz emzirmekte istiyorum sütten mahrum kalmasın diyorum 5 6 ay emse ona bile razıyım.

Olmadı 50 ye düşerim 8 ve 11 saatlerde senin dediğin gibi emzirmem sonra sagarım tekrar devam ederim o arada emzire bilir miyim pki 8 11 saatleri arası

Benim arkadasim psikiyatrist onun dedigi su : kanda 8-11 saatleri arasinda dn yuksek seviyede oluyor ama o ara emzirsen bile bi sey olmuyor bebege. Bilemiyorum ben cok zor durumdaydim kullandim icim icimi yiyor tabi hala ya bi sey olduysa diye ama yapacak bi sey yok 🤷🏻‍♀️

Benim arkadasim psikiyatrist onun dedigi su : kanda 8-11 saatleri arasinda dn yuksek seviyede oluyor ama o ara emzirsen bile bi sey olmuyor bebege. Bilemiyorum ben cok zor durumdaydim kullandim icim icimi yiyor tabi hala ya bi sey olduysa diye ama yapacak bi sey yok 🤷🏻‍♀️
Sen hamileyken kullanmamış sın biz Nabalım hamilelikte kullandık kimse istemez bunu ama ilaçsız da önüne geçilmiyor bu hastalıgın Rabbime emanet inşallah bizde sağlıkla alırız kucagımıza

Back