- 2 Aralık 2018
- 140
- 54
- 18
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 37 oldu.az kaldı ama çok halsizimSelam anneler nasılsınız dogumu yaklaşan yok mu ya herkes haftasını yazsın bakalım kimin ne kadar kalmış ben 31 haftalıgım şuan
Ay bişey kalmamış ya hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah ilk sırada sn varsınBenimde 37 oldu.az kaldı ama çok halsizim
İnşallah canım ya hayırlısylaBen de 25 haftalık arkadaşım sen bi kucağına al da bize de moral ol
Ya cnm bende yaşıyorum ama ilaç almıyorum birileri ile konuşunca çok rahatlıyorum ben aklımdan tamamen sildiğim anda hamile olduğumu öğrendim çok ağladım ama eşim çok istiyordu aldırmadı k günahı çok hemde zamanı bu vaktimiz bundada vardır bi hayır dedik 17 yaşında kızım var ara verince evde bebek nasıl olur vs diye panikliyorum ama herkes boşuna taktığımız çok güzel olacağını söylüyorlar yas farkında o kadar takma diyorlar bende 41 yaşındayım bu arada geç değil diolar bi gün çok mutlu oluyorum bigün kaygı endişeHanimlar panik ataklariniz nasıl oluyor sizlerde benim için daraliyor hep bı göğsümde ağırlık varmış gibi huzursuzum dişlerimi sikiyorum ayaklarım bacaklarım hep icden huzursuz lar sanki her an bişey olup kendime engel olamayıp panik krizi yasiycakmisim bunu engeliyemiycekmisim gibi hissediyorum yalnız kalmaktan korkuyorum birşeylerle atlatmaya çalışıyorum her sabah bu duyguları sizler nasilsiniz
yorum yapacak yokmuMerhaba anneler ve anne adayları daha öncede yazmıştım buraya ben 41 yasindayim ve q7 yaşında kızım var 23 haftalik hamileyim istemediğim bir hamilelik ama eşim çok istedirgin bizde olsun dedik şimdi panikle rim ve kaygılarım var psikoloğa gidiyoRum ama ilaç almıyorum gebelik herşey yolunda anem eşim herkes destek saolsun sizce yaşı fazlamı takıyorum birde bütün kuzenlerin vs çocukları büyüdü en küçüğü yiğenim var 6 yaşında ben bi yere gittiğimizde onlar rahat ben bebek peşinde diye panik oluyomu eve yeniden neşe gelir diyorlar gerçekten oylemi olur ya bakımı vs ara verince zorlarım sizce ama tek değilim nolur bişeyler yazın
Bence de takma bak Allah nasip etmiş tekrardan ne kadar güzel kızında varmış yardımcı olacak.insanlarinda varmış yanında sana nasıl buyudgunu anlamasın bile ins hayırlısıyla kucağına Alda zaten tecrübeli bir annesin çok daha kolay buyur nasıl buyudugunu anlamasın dahi severken bence de kaygilanma kendine bu güzel günleri zehir etme tadını çıkar benimki herşeye karşı bugün miydem ağrıyor ona bile korkudan panik oluyorum kötü biseymis ılıcak diye hergunum zehir oluyor kızım var benimde 4 yaşında onu kresine bile zor getirip götürüyorum hergun ağlıyorum bitmiyor günler sanki bu rahatsızlık yuzundenYa cnm bende yaşıyorum ama ilaç almıyorum birileri ile konuşunca çok rahatlıyorum ben aklımdan tamamen sildiğim anda hamile olduğumu öğrendim çok ağladım ama eşim çok istiyordu aldırmadı k günahı çok hemde zamanı bu vaktimiz bundada vardır bi hayır dedik 17 yaşında kızım var ara verince evde bebek nasıl olur vs diye panikliyorum ama herkes boşuna taktığımız çok güzel olacağını söylüyorlar yas farkında o kadar takma diyorlar bende 41 yaşındayım bu arada geç değil diolar bi gün çok mutlu oluyorum bigün kaygı endişe
Haklısın ya herkes sen büyütüyorsun ne kadar zorluğu olabilir diyolar doğru ben gereksiz takılıyorum alt tarafı bi bebek ya bi evlat yani senin icin üzüldüm hamile misin cnm ilaç aliyomusun yada dr a danışınız mi dua edicem sana bol bol kısa zamanda atlatırsın inş.Bence de takma bak Allah nasip etmiş tekrardan ne kadar güzel kızında varmış yardımcı olacak.insanlarinda varmış yanında sana nasıl buyudgunu anlamasın bile ins hayırlısıyla kucağına Alda zaten tecrübeli bir annesin çok daha kolay buyur nasıl buyudugunu anlamasın dahi severken bence de kaygilanma kendine bu güzel günleri zehir etme tadını çıkar benimki herşeye karşı bugün miydem ağrıyor ona bile korkudan panik oluyorum kötü biseymis ılıcak diye hergunum zehir oluyor kızım var benimde 4 yaşında onu kresine bile zor getirip götürüyorum hergun ağlıyorum bitmiyor günler sanki bu rahatsızlık yuzunden
Bencede tecrubenle bile ilk doğduğunda nasıl kolay olduğunu boşuna üzüldüğünü eminim anliycaksin onun sıcak sevgisi herşeyi unutturur mutlulukla buyutursun ins evet 26 haftalık hamileyim bende Allah razı olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım evlatlarımızı kucagimiza doktora gidiyorum ilacından var çok kötü durumda ala bilmem için fakat kullanmamak için kendimi sikiyorum bebeğe bişey olucak korkusu kaplıyor içimi ilacı aldigimdada vicdan azabı çekiyorum tabi iyice dayanamiycak duruma geldiğimde alıyorum ama elimden geldiğince sikiyorum kendimiHaklısın ya herkes sen büyütüyorsun ne kadar zorluğu olabilir diyolar doğru ben gereksiz takılıyorum alt tarafı bi bebek ya bi evlat yani senin icin üzüldüm hamile misin cnm ilaç aliyomusun yada dr a danışınız mi dua edicem sana bol bol kısa zamanda atlatırsın inş.
Bulanti mı ağrımı acil şifalar dilerim cnm ilk günden beri varmı şikayetin sonradan mı oldu birde dr geçer vs diyo mu yemek beslenme vs nasıl yiyebiliyormusun inş geçer bir an önce dualarım seninle cnm ayrıca yorumun için tşk inanki rahatlıyorum konuşup paylasincaBencede tecrubenle bile ilk doğduğunda nasıl kolay olduğunu boşuna üzüldüğünü eminim anliycaksin onun sıcak sevgisi herşeyi unutturur mutlulukla buyutursun ins evet 26 haftalık hamileyim bende Allah razı olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım evlatlarımızı kucagimiza doktora gidiyorum ilacından var çok kötü durumda ala bilmem için fakat kullanmamak için kendimi sikiyorum bebeğe bişey olucak korkusu kaplıyor içimi ilacı aldigimdada vicdan azabı çekiyorum tabi iyice dayanamiycak duruma geldiğimde alıyorum ama elimden geldiğince sikiyorum kendimi
Burda birbirimizle konuşup rahatliyalim diye varız zaten canım hepimizin amacı o benim üç ay kusmam oldu ilk zamanlar hastnliktik hep ikinci üç ay hamilelikle ilgili rahatti sadece hep sıkıntım panik krizi geçiren korkusu vardı son üç aya grdik miydem krampları gaz sorunları olmaya başladi panik olmasam atlaticam belki ama korku daha fazla kötü olmama sebep oluyor neyazikkiBulanti mı ağrımı acil şifalar dilerim cnm ilk günden beri varmı şikayetin sonradan mı oldu birde dr geçer vs diyo mu yemek beslenme vs nasıl yiyebiliyormusun inş geçer bir an önce dualarım seninle cnm ayrıca yorumun için tşk inanki rahatlıyorum konuşup paylasinca
Korku doğum korkusunu var cnm sende yani paniği sebebi nedir benim mesela ara verince wvde bebek nasıl olcak vs vsBurda birbirimizle konuşup rahatliyalim diye varız zaten canım hepimizin amacı o benim üç ay kusmam oldu ilk zamanlar hastnliktik hep ikinci üç ay hamilelikle ilgili rahatti sadece hep sıkıntım panik krizi geçiren korkusu vardı son üç aya grdik miydem krampları gaz sorunları olmaya başladi panik olmasam atlaticam belki ama korku daha fazla kötü olmama sebep oluyor neyazikki
Bir sebep olmasına gerek olmuyor benimkine artık o noktada hiç birşeyim.yokken bile kötüleşiyorum artık kafamda bir sürü korku hasta olmaktan ktu birsey olmasından hastnlik olmaktan herşeyden korkyrum ayaklsrimin altı yanıyor ağrıyor o bile içimi fena ediyor hep diken ustundeyim piskljik olarak hiç rahat değilim anakasiyete benimki daha cokKorku doğum korkusunu var cnm sende yani paniği sebebi nedir benim mesela ara verince wvde bebek nasıl olcak vs vs
Sen olumsuzlukları kulağını tıka iyiseylere odaklan düşün ben sıkıntı geldiğinde öğle yapmaya çalışıyorum sevdiğim birşeylerle oyalanmaya kendimi dinlememeye çalışıyorum cocgunlukla kötü şeyleri düşündükçe fenalasiyor insanBaşka yerlerde olumsuz paylaşımlar yapıp insanın canını sıkıyorlar bazende bunları okuyunca canım sıkılıyor biri ben tercih etem kızım büyümüş yeniden basa sar aynı şeyleri yaşayamam vs sizce bunları okumama kafa karıştırıyor okumayin ca daha iyiyim bende istemeden kaldım aynı şeyleri baştan almak kaygilandiriyor ama sonuçta Allahın dediği oluyor bosunamı takiyorum