• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evet canım doğru söylüyorsun aslında wve neşe olcak o bez mama vs geçici süreç zaten işte rahata alışınca zorlarım diyorum ama zaten yenidoğan emip uyucak sonuçta
Evet çok büyütüyorsun oluruna bırak herşeyi anne olmak kadar güzel bir duygu var mı evinize yeni beşe gelecek

Peki kızlar benim gibi 41 yaşında hamile olan ve doğuran varmı aranızda ve annesinden korkan çekinen hala o korku küçüklükten yerleşmiş bana atamıyorum üstümden bir türlü

Peki kızlar benim gibi 41 yaşında hamile olan ve doğuran varmı aranızda ve annesinden korkan çekinen hala o korku küçüklükten yerleşmiş bana atamıyorum üstümden bir türlü

Peki kızlar benim gibi 41 yaşında hamile olan ve doğuran varmı aranızda ve annesinden korkan çekinen hala o korku küçüklükten yerleşmiş bana atamıyorum üstümden bir türlü[/QUOTEbu travmalar hamilelikte hortluyo ilte böyle durumun varsa terapi gör canım ilaç tedavisiyle yani doktora git

Öncelikle bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına al. Ben kendimi öldürecem şöyle böyle diye psikokojini bozma. İyi anne olacagım diye hazırla kendini. Zaten onun yüzünü görünce emin ol herşeyi unutacaksın onun yüzü kokusu emin ol iyiki diyeceksin ve ben ne gereksiz kurmuşum 9 ayımı haram ettim deyip kendine kızacak sın. Senin 17 sene benim okadar yok ama oğlum 7 yaşında bende rahata alıştım ama evlat bambaşka ve kızında kocaman emin ol o bile sana yardımcı olacak Ben zorlanacagını düşünmüyorum ki sen neden öyle düşünüyorsun. Bunda en azıdn tecrübelisin yaş aldıkça daha kolay bakılır edilir. O kötü düşünceleri at aklından ben çok iyi bir anne olacagına inanıyorum. Sende buna inan çocık bakmak okadar gözde büyütülecek bişey değil inan bana şimdi heeeşy hazır.
Evet cnm ama çevremde 1 kaç kişi beni korkutüyo bebek dogunca görsem ben sizi vs off cildiricam ya ne kadar zor olabilir herşeyin sonu gibi konuşuyorlar

Ah be ablacım. O çocuk için olması için neler yapan uğraşan okadar çok insan var ki Rabbim bak ne güzel nasip etmiş sana şükretmek lazım o dediğin insanlardan heryerde var. Kulaklarını tıka gereksiz insan diyorum ben onlara Taka taka kendini hasta edicek sin benden söylemesi çocuk büyütmek ne kadar zor olabilir Allah aşkına yapma ya oluruna bırak bazı şeyleri dua et de sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin zaten çalışıyorsun akşamdan akşama göreceksin ne diyem çok zorlanırsan getir ben bakayım :halay::halay:

Ah be ablacım. O çocuk için olması için neler yapan uğraşan okadar çok insan var ki Rabbim bak ne güzel nasip etmiş sana şükretmek lazım o dediğin insanlardan heryerde var. Kulaklarını tıka gereksiz insan diyorum ben onlara Taka taka kendini hasta edicek sin benden söylemesi çocuk büyütmek ne kadar zor olabilir Allah aşkına yapma ya oluruna bırak bazı şeyleri dua et de sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin zaten çalışıyorsun akşamdan akşama göreceksin ne diyem çok zorlanırsan getir ben bakayım :halay::halay:
Cnm benim saolasin doğru söylüyorsun gerçekten bende bunların farkındayım Allah nasip eti dediğin gibi olsun diye uğraşanlar var tabiki en başta sağlık olsun ama bazen takılmayacak şeylere takıyoruz işte Rabbim kolayligini elbet veriyor

Cnm benim saolasin doğru söylüyorsun gerçekten bende bunların farkındayım Allah nasip eti dediğin gibi olsun diye uğraşanlar var tabiki en başta sağlık olsun ama bazen takılmayacak şeylere takıyoruz işte Rabbim kolayligini elbet veriyor
çok anksiyeteliyken mantık devre dışı kalıyo malesef seni anlıyorum. Ama geçiyor bu durum benim çok yoğundu.sonra biraz azaldı.bazen yine artıyor ama çok yoğun olunca sanki dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyor insan hiçbirşeyin kıymetini anlamıyors buda bi hastalıklı ruh hali ,kabul edip geçmesini bekleyerek ya sabır ya selamet diyicez .

Benimde az kaldı bakalım.halsiz ve ağar hissediyorum 15 kilo almışım toplam.öyle ,böyle bütün sıkıntılarla beraber hazırlanmaya çalıştım.allah hepimize güç versin anne olmak herkese nasip olmuyor.demekki bizim kaldırabileceğimiz yükler bunlar.öyle düşünmeye çalışıyorum.yardım eden var mı canım yanında? Bir günün nasıl geçiyor? Gece uykusuzluk çekmek etkiledimi psikolojini?
evet canim yardim edenim var uykuusuzluk yoruyor ama bebegin saglikli olmasi herseyin cok sukur ki yolunda olmasi rahatlatiyor beni ara ara korkulara kapiliyorum ama yalniz kalmamaya ve dusunduklerinin hangisi gercek oldu ki bu da olmiycak korktugunla kalcaksin diyorum duaa etmeye calisiyorum surekli boyle boyle devam ediyorum hayata sizde saglikla alcaksiniz ins doguruncada ugrayin buraya

Anneler ve anne olacaklar daha öncede yazdım ya 17 yaşında kızım var rahata da alıştım şimdi büyük çocuğu olupta doğum yapanlar paylaşabilirmi zorlukları birde mesela oturmaya bi akabaca gittik herkes rahat rahat oturuyo bense çocuk peşinde kocam tamam o zaman yapsaydın diceksin iz haklısınız ama eşim ve kızım çok mutlular kızımda alıştı artık yardım edin nolur

Çocuk peşinde koşacağım olaçaktı yanlış yazmışım yapmasaydın o zaman diceksin iz biliyorum ama belki 1 2 sene önce olsaydı takmazdım ama şimdi 40 ı geçtim of ya kafayı yicem arkadaşlarım vs rahatlatıyor moral veriyor herkes ama yinede herkes ne der millet 2 çocuğunu kaç yaşında yapmış diye araştırmaya başladım korkuyorum ya küçük bebekten korkuyorum komik degilmi bebek benden korksun aslında ama bu düşünceleri aatmıyorum kafamdan

D
Doğru söylüyorsun ben bebekten değil bebek benden korksun dogunca bakılır tabiki atacak değiliz ama yani bir yere gitsek herkesin çocuğu büyümüş rahat rahat oturacak bense çocuk peşinde koşacağım biliyorum o zaman yapmasaydın diceksin haklısın Allah nasip etti Rabbimin hediyesi emaneti karşı değilim hiçbir zaman herşey vaktini saatini bekliyor biz ne yaparsak yapalım ama bu yaş olayı fazlamı takıyorum kafaya inş doğumdan sonrada yazarım buraya

Çocuk peşinde koşacağım olaçaktı yanlış yazmışım yapmasaydın o zaman diceksin iz biliyorum ama belki 1 2 sene önce olsaydı takmazdım ama şimdi 40 ı geçtim of ya kafayı yicem arkadaşlarım vs rahatlatıyor moral veriyor herkes ama yinede herkes ne der millet 2 çocuğunu kaç yaşında yapmış diye araştırmaya başladım korkuyorum ya küçük bebekten korkuyorum komik degilmi bebek benden korksun aslında ama bu düşünceleri aatmıyorum kafamdan
aslında artık eskisi gibi değil 40 yaş çok bir yaş değil çocuk için benim bildiğim 40 ve üstü ilk çocuğunu yapan bile çok artık.

An itibariyle paxil yarım içiyordum onu biraktirdi ve prozac başladım.gebelik depresyon u falan değil babam yoğun bakımda bı çıksa Allah im. Sağ salim bı çıksa bırakabilirim ilacı . Kızlar nolur babama dua edin nolur.

Kızlar hepinize tşk ederim destekleriniz iÇin zaten artık 5 ayı geride bıraktım konuşsam faydası yok eşime devamli sen istiyodu ben istemiyorum silmiştim kafamdan deyip fazlamı bunaltıyorum onu ya demekki hayırlısı buymuş artık takmamaya çalışıyorum 3 ay sonra doğacak zaten bakılırsa büyürde ama karışan fazla olmaz inş. Yani annem destek tabii ama evimin içinde çok karışsın istemem ve 41 yas geç değil bebek için bi tanıdık 48 yaşında hala tedavi goruyor

An itibariyle paxil yarım içiyordum onu biraktirdi ve prozac başladım.gebelik depresyon u falan değil babam yoğun bakımda bı çıksa Allah im. Sağ salim bı çıksa bırakabilirim ilacı . Kızlar nolur babama dua edin nolur.
Rabbim tez vakit Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifasını nasip etsin inşallah. Geçmiş olsun. Güzel haberlerini de alırız inşallah. Sen daha önce bu gurupta varmıydın eskiler de yani ben mi yanlış hatırlıyorum

Rabbim tez vakit Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifasını nasip etsin inşallah. Geçmiş olsun. Güzel haberlerini de alırız inşallah. Sen daha önce bu gurupta varmıydın eskiler de yani ben mi yanlış hatırlıyorum
Vardım ,amin inşallah esta

Benim gibi endişe kaygı duyan ve doğum yaptıktan sonra neler yaşadılar endişeler devam ettim mesela geçtim yoksa bebeği görünce zorlandilarmi ilk aylarda paylaşırsanız sevinirim

Arkadaşlar yardım edin lütfen bu kaygı endişe vs bosunamı sizce zorlanmadan buyutebilir miyim bebeğimi herkes çok kafaya takıyorsun diyor evet gibisi varmı diyorlar bi bebekten korkma bu kadar diolar ama atamıyorum üstümden yaşı fazlamı takıyorum sizce yardım edin nolur yazıyı gören arkadaşlar gerçek fikirlerini yazabilirmi

Anneler dayanamayorum hergunum sanki isgenceye gibi geçiyor beynime yenik düşüp sanki çıldıracak hiç bişey ise yaramiycak gibi geliyor ilaç almiyim diye çok cabaliyorun ama korkulardan düşüncelerden kurtulamıyor un Allah rızası için. Ativan kullanan doğum yapan annelerin yardım edin bebekleriniz nasıl sagliklilarmi sıkıntıları varmı icince sanki bebgin sağlığını riske atıyorum gibi hissediyorum iki arada kaliyorum doktorum günde iki tane dahi ala bilirsin diyor ama dayanmaya çalışıyorum sizce dayanmaya çalışsammi yoksa almayıp ilaçları bu hallerimden da kötü olur muyum anneler

Back