Doktorun yap dediyse durumun ağar değil demekki bi bildiği var.uzmanları dinlemekte lazım .benimkide yap demişti bana şimdi diyorum böyle zor geçiyor.keşke yapmasaydım çünkü bu acının içinde insan öyle düşünüyor.bende aslında öyle düşünüyodum ama sekiz senedir var bende panik atak eskiye göre çok çok iyim psikiyatri doktorum beni cesaretlendirdi yapmalısın korkma dedi yoksa cok korkuyodum bakalım hayırlısı gecen ay bıraktık korunmayı tutmadı gerçi yumurtlama günü falan hiç hesaplamadım bakalım bu ay neler yaşicaz adet bitiminden ikinci üçüncü günü tutma ihtimali varmı aceba bide şey sorucam aranızda yaşayan varmı çocuk çalışmalarına başladıgımdan beri cok yogun değil ama ara ara acık kahve akıntı oluyo kafamı kurcalıyo bu durum benim hiç böle akıntım olmadı bu zamana kadar
Netten araştırma beni mahvetti zaten.bi ara her okuduğum bende var sanıyordumBence hiç netten araştırma daha da dibe sürüklenirsin Zaten bu psikolojik rahatsızlıkların tedavisi olmuyor kolay kolay ertelemekte bir şeyi değiştirmez özellikle hamilelikte atak yapıyor ben hiç bir sebebim yokken tekrar yoğun şekilde yaşıyorum anksiyeteyi ve depresyonu.Hormonlar izin vermiyor ilaçların da etki etmesine.
Bence hiç netten araştırma daha da dibe sürüklenirsin Zaten bu psikolojik rahatsızlıkların tedavisi olmuyor kolay kolay ertelemekte bir şeyi değiştirmez özellikle hamilelikte atak yapıyor ben hiç bir sebebim yokken tekrar yoğun şekilde yaşıyorum anksiyeteyi ve depresyonu.Hormonlar izin vermiyor ilaçların da etki etmesine.[/QUOT
Sana ilacın iyi geldimi? Farkediyormusun bi fark? Dozunu yükseltmişyin en son
Seninde az kaldı ben çok gerideyim inşaallah sıkıntısız senin haftaya kadar gelirim sende sağlıkla bitirirsin inşaallahDoğru söylüyorsun Bende öyle hissediyorum kaptırırsam gidicek kontrol elimden
Hoşgeldin canım aramıza bende paxera kullanıyordum hamilelikten sonra lustrale geçiş yaptık geçerken kötü etki oldu mu sende.aynen nerde bişe okusam bendede olucak korkusu başlıyo uzun zamandır bırakmıstım netten bişeler okuma huyumu ama bu gebelik mevzusu acıldıgından beri sürekli kendimi bişeler okurken buluyorum
İnşallah canım.hepimiz bu zor günleri geride bırakalım ve yavrumuza kavuşalım..Seninde az kaldı ben çok gerideyim inşaallah sıkıntısız senin haftaya kadar gelirim sende sağlıkla bitirirsin inşaallah
Sana iyi geldimi lustral ? Bu arada ilaç geçişlerinde başka bir yardımcı hap veriyolar mı?Hoşgeldin canım aramıza bende paxera kullanıyordum hamilelikten sonra lustrale geçiş yaptık geçerken kötü etki oldu mu sende.
Ben cipralex kullaniyorum muadili diye biliyorum bir ay olacak benim deKizlar 2 gundur citol ve gecici olarak 1 haftalığına ativan kullaniyorum bugun daha ii hissediyorum kendimi citol kullanan varmi
Sana kac mg verdi peki canim ben de uyku icin zestat aliyorum ama duzenli icmiyorum korkumdanKizlar 2 gundur citol ve gecici olarak 1 haftalığına ativan kullaniyorum bugun daha ii hissediyorum kendimi citol kullanan varmi
Citol 20 mg verdi canmSana kac mg verdi peki canim ben de uyku icin zestat aliyorum ama duzenli icmiyorum korkumdan
Benimki 10 mg dozu biraz dusuk pek etkisini gormedim doktora sorup belki ben de dozunu yukseltirim sag ol canimCitol 20 mg verdi canm
Sen de panik atak icin mi kullanıyorsun kac aylık hamilezin cnmBenimki 10 mg dozu biraz dusuk pek etkisini gormedim doktora sorup belki ben de dozunu yukseltirim sag ol canim
bende 15 günde geçtim yani beşergunde bi paxerayı azaltıp selectrayı yukseltti böle olunca herangi bi sıkıntı yaşamadım böle geçişlerde benim doktorum aniden kesip başka ilaca gecme konusunda cok hassas ilacın dozunu cok dikkatli ayarlıyo yazıyo çiziyo öyleki bi hapı dörde böldüğü bile oluyo oyuzden bi sıkıntı yaşamadımHoşgeldin canım aramıza bende paxera kullanıyordum hamilelikten sonra lustrale geçiş yaptık geçerken kötü etki oldu mu sende.
canım sen kac haftalıksın benşm merak ettiğim hamileliğin ilk haftalarında ilaç kullanan varmıAynen ilaçlar fayda edeceğine yan etki yaoti bana da yığıldım kaldim bıraksam mi acaba diye düşünüyorum hatta
Benim 17 haftaya girdi cnm 4 aydan once kullanmadımcanım sen kac haftalıksın benşm merak ettiğim hamileliğin ilk haftalarında ilaç kullanan varmı
Benim depresyon anksiyete icin canim ben de 18 +2gunluk hamileyim 14. Haftada basladik ilacaSen de panik atak icin mi kullanıyorsun kac aylık hamilezin cnm
Geldi canım ama 10 gün ankasiyeteye tavan yaptı yanında başta yardımcı ilaç vermedi ama ben sonra çok kötü olunca mecbur verdiSana iyi geldimi lustral ? Bu arada ilaç geçişlerinde başka bir yardımcı hap veriyolar mı?
Normalde benimki de öyle yapıyor ama ben hamile kaldıgın da paxera kullanıyordum hemen kesti doktor 13. Haftada lustral başladı beni yerden yere vurdu ama geçti çok şükürbende 15 günde geçtim yani beşergunde bi paxerayı azaltıp selectrayı yukseltti böle olunca herangi bi sıkıntı yaşamadım böle geçişlerde benim doktorum aniden kesip başka ilaca gecme konusunda cok hassas ilacın dozunu cok dikkatli ayarlıyo yazıyo çiziyo öyleki bi hapı dörde böldüğü bile oluyo oyuzden bi sıkıntı yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?