Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Doktorun yap dediyse durumun ağar değil demekki bi bildiği var.uzmanları dinlemekte lazım .benimkide yap demişti bana şimdi diyorum böyle zor geçiyor.keşke yapmasaydım çünkü bu acının içinde insan öyle düşünüyor.

Netten araştırma beni mahvetti zaten.bi ara her okuduğum bende var sanıyordum

aynen nerde bişe okusam bendede olucak korkusu başlıyo uzun zamandır bırakmıstım netten bişeler okuma huyumu ama bu gebelik mevzusu acıldıgından beri sürekli kendimi bişeler okurken buluyorum

aynen nerde bişe okusam bendede olucak korkusu başlıyo uzun zamandır bırakmıstım netten bişeler okuma huyumu ama bu gebelik mevzusu acıldıgından beri sürekli kendimi bişeler okurken buluyorum
Hoşgeldin canım aramıza bende paxera kullanıyordum hamilelikten sonra lustrale geçiş yaptık geçerken kötü etki oldu mu sende.

Kizlar 2 gundur citol ve gecici olarak 1 haftalığına ativan kullaniyorum bugun daha ii hissediyorum kendimi citol kullanan varmi

Hoşgeldin canım aramıza bende paxera kullanıyordum hamilelikten sonra lustrale geçiş yaptık geçerken kötü etki oldu mu sende.
bende 15 günde geçtim yani beşergunde bi paxerayı azaltıp selectrayı yukseltti böle olunca herangi bi sıkıntı yaşamadım böle geçişlerde benim doktorum aniden kesip başka ilaca gecme konusunda cok hassas ilacın dozunu cok dikkatli ayarlıyo yazıyo çiziyo öyleki bi hapı dörde böldüğü bile oluyo oyuzden bi sıkıntı yaşamadım

Normalde benimki de öyle yapıyor ama ben hamile kaldıgın da paxera kullanıyordum hemen kesti doktor 13. Haftada lustral başladı beni yerden yere vurdu ama geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…