Psikolojimde iyi değil üç gündür çok gerginim ağlıyorum ne olacaksa olsun istiyorum inan son haftalar hiç geçmiyor nefes almak eziyet oldu sezeryan korkum yüzünden normal olsun istiyorum oda gelmiyor bu işler bana çok ağır geliyor kaldıramıyorum bence çocuk işi her anlamda saglıklı insanların işi[/QUOTE
Benim daha var ama yataktan bike kalkamıyorum.fiğer kuzlar nadıl acaba?
Evet hamileyim bende gecmis takıntısı var devamlı geçmişte yaptığım hatalari düşüne düşüne kendimi hasta ettim simdide iyilesemiyorum hatta o an gelince olmek istiyorum ilaca yeni basladim daja beter yaptı napcam bilmiyrmHoşgeldin canım senin sıkıntın ne? Hamile misin?
Ne dedi doktorun tatlımArtık çok zorlanıyorum aldığım nefes yetmiyor bugün eşimle temizledik evi yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek doğsun istiyorum artık
İlaç ilk başta öyle yapıyor.daha önce kullanmışmıydın?Evet hamileyim bende gecmis takıntısı var devamlı geçmişte yaptığım hatalari düşüne düşüne kendimi hasta ettim simdide iyilesemiyorum hatta o an gelince olmek istiyorum ilaca yeni basladim daja beter yaptı napcam bilmiyrm
Evet ama bekardim o zmn simdi çocuğum var karnmdaki var bi suru sorumlugum var ama benim dermanim yok kalbim bogazimda atıyorİlaç ilk başta öyle yapıyor.daha önce kullanmışmıydın?
Yok benimde hamileliğimin ilk başında mecburen şehir değiştirdik.çok yanlız kaldım ve depresyona girdim anksiyete ile beraber.ilk 3 ay ilaç bermedi doktor.3 aydan sonra başladım aöa tamamen iyileşemedim bi iyiyim bir kötü .dalgalı yani.istanbula gelince iyi oluyorum .bu sefer eşim laf ediyo kötüleşiyorum fln..Evet ama bekardim o zmn simdi çocuğum var karnmdaki var bi suru sorumlugum var ama benim dermanim yok kalbim bogazimda atıyorsiz su an iyi misiniz
16 haftalik cnm ikinci çocuğum. Ilkinde de lohusa iken olmuştum boyle cok kötüydü . Ama benim takintim zor gecer gecmesi icin gecmisi degistirmem yada hafizami kaybetmem lazim buda mümkün değilYok benimde hamileliğimin ilk başında mecburen şehir değiştirdik.çok yanlız kaldım ve depresyona girdim anksiyete ile beraber.ilk 3 ay ilaç bermedi doktor.3 aydan sonra başladım aöa tamamen iyileşemedim bi iyiyim bir kötü .dalgalı yani.istanbula gelince iyi oluyorum .bu sefer eşim laf ediyo kötüleşiyorum fln..
Bi seni anlıyorum diyo ve iyileşiyırum sonra bi gün oda sinirliyse ve beni anlamıyosa kötüleşiyorum sanırım aşırı hassas yaşıyorum hamileliği.beni kötü etkiledi hamilelik yinede bütün işletimi yspmaya çalışıyorum.bu iyi durumumdr belki ilaca başlamadam yataktan kalkamazdım.ama burada çok kişi kötü durumdaydı ve iyileşti özellikle doğumdan sonra.bu çok umut veriyor.sen kaç haftslık oldun?
Doktor hiç açıklığın yok dedi bebek iyi dedi daha günün var beklerim diyosan bekle zorlanıyorsan alıyım karar senin dedi benim kafa oldu bi milyon ne yapsamki yaNe dedi doktorun tatlım
Ne kadardir kulalniyorsunuzKızlar ben de ilaç kullanıyorum Efexor ve zestat ama hiiiç normal zamandaki gibi beni rahatlatıp gevşetmiyor ya hayret ediyorum
Bazı tedaviler var. Mesela Lmdr yapıyolar geçmiş travmalar için16 haftalik cnm ikinci çocuğum. Ilkinde de lohusa iken olmuştum boyle cok kötüydü . Ama benim takintim zor gecer gecmesi icin gecmisi degistirmem yada hafizami kaybetmem lazim buda mümkün değil
İnşallah canım.psikolojin daha iyi sanırımMerhaba kızlar ben bugün 20 haftalik oldum ve bebeğimiz kızmış inşaallah hepimiz sağlıklı bir şekilde atlatırız şu dönemi
Ama yinede eskiye göre daha iyisindir.zestat uyku içinmi kullanılıyor?Kızlar ben de ilaç kullanıyorum Efexor ve zestat ama hiiiç normal zamandaki gibi beni rahatlatıp gevşetmiyor ya hayret ediyorum
İlk kullanırkenki sıkıntıların azalmıştır amaEfexoru uzun zamandır ama dozunu artırdı doktor 20gündür.Zestatı da 10gündür
Emdr canm. Yaptırdım daha önce ama tekrarladıBazı tedaviler var. Mesela Lmdr yapıyolar geçmiş travmalar için
Yok valla hiç etki etmedi zestat bile gevşetemiyor beni :/ Sadece uyutuyor ama sersem etmiyorİlk kullanırkenki sıkıntıların azalmıştır ama
Aa evet yanlış yazmışım.birçok kişi geçmişinden dolayı bunları yaşıyor zaten bende dahil canım.ama travmalar çoksa ve süre uzunsa zor oluyor halletmek , inşallah iyi olacağız.Emdr canm. Yaptırdım daha önce ama tekrarladı
Benim kendi hatalarım hep canim insan ne ederse kendine eder iste simdi de kendimi ne kadar duzeltsem de eskiyi silemiyorum peisimi bırakmıyor gunah olmasa coktan öldürürdüm kendimi ama geride kalanlari mahvederim ve diğer tarafı da mahvederim diye ilaç vs ugrasiyorum bakalmAa evet yanlış yazmışım.birçok kişi geçmişinden dolayı bunları yaşıyor zaten bende dahil canım.ama travmalar çoksa ve süre uzunsa zor oluyor halletmek , inşallah iyi olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?