Gecmis olsun cnm belli bi sebep varmi peki benim kafaya taktigim konular vsr onceki konularimi okirmusun biBenim depresyon anksiyete icin canim ben de 18 +2gunluk hamileyim 14. Haftada basladik ilaca
Benim de ayni canim gecmis bugun her seye takiyorum onu dusunup uzuluyorum bugunu zehir ediyorum kendime zaten bende 7 yildir vardi ara ara ilac iciyodum duzeliyodum simdi ilac da fayda etmiyo etsin diye bekliyorumGecmis olsun cnm belli bi sebep varmi peki benim kafaya taktigim konular vsr onceki konularimi okirmusun bi
Citol etki etti gibi bana cnm ya baya ii geldi sen de mi denesen yan etkisi de yokBenim de oyle canim gecmisteki seylere takiyorum bugun olana takiyorum surekli dusunce beni cok rahatsiz ediyor
Benim de ayni canim gecmis bugun her seye takiyorum onu dusunup uzuluyorum bugunu zehir ediyorum kendime zaten bende 7 yildir vardi ara ara ilac iciyodum duzeliyodum simdi ilac da fayda etmiyo etsin diye bekliyorum
Canim benimki de onunla ayni etken maddesi benzer ilaclar 10 mgydi 20 ye cikardim ben de bugun ilk dfaCitol etki etti gibi bana cnm ya baya ii geldi sen de mi denesen yan etkisi de yok
Çok iyi olmuş doktorun böyle özenli davranması .bana cipralex verdi.tam iyileşme olmadı bende ama şimdi hemen değiştşrmiyor.daha dün kontrole gittim.anksiyeteni hafifletelim serequal verelim dedi 25 mg akşam, çok hafiftr dedibilmiyorum napıcağımı ,sıkıntı bazen çok artıyorbende 15 günde geçtim yani beşergunde bi paxerayı azaltıp selectrayı yukseltti böle olunca herangi bi sıkıntı yaşamadım böle geçişlerde benim doktorum aniden kesip başka ilaca gecme konusunda cok hassas ilacın dozunu cok dikkatli ayarlıyo yazıyo çiziyo öyleki bi hapı dörde böldüğü bile oluyo oyuzden bi sıkıntı yaşamadım
Canım sana xanax da içebilirsin demişti galiba o sıkıntıya çok iyi gelir içmiyomusun cok daraldıgında içsen daha rahat edersinÇok iyi olmuş doktorun böyle özenli davranması .bana cipralex verdi.tam iyileşme olmadı bende ama şimdi hemen değiştşrmiyor.daha dün kontrole gittim.anksiyeteni hafifletelim serequal verelim dedi 25 mg akşam, çok hafiftr dedibilmiyorum napıcağımı ,sıkıntı bazen çok artıyor
Yok içmiyorum şimdi bir iki kere içmiştim.şimdi seroqual verdi daha hafifmiş. Onu içicem ama yinede bi tereddüt oluyoCanım sana xanax da içebilirsin demişti galiba o sıkıntıya çok iyi gelir içmiyomusun cok daraldıgında içsen daha rahat edersin
Naptin canim gittiniz mi doktora ilaclar hamilelikte ise yaramiyor sanki ya da daha kotu yapiyor ben de anlamadimKızlar ben de 1 aydır Efexor 150mg kullanıyorum eskiden de düşük dozda kullanıyordum ama şimdi sanki dozu yükselttikçe daha da kötü oldum.Doktora söyledim diyor ki etkili bir ilaç diğer ilaçlara göre iyi gelmesi lazım diyor yani ilacı değiştirmeye hiç yanaşmıyor.Sizce etkili olması illa iyi geleceği anlamına gelir mi ya dozu yükselttik yine de bana mısın demedi hatta daha arttı sıkıntımNe yapmalıyım sizce.Yarın başka bir doktora gideceğiz.
Gitmedik canım doktor doluymuş maalesefNaptin canim gittiniz mi doktora ilaclar hamilelikte ise yaramiyor sanki ya da daha kotu yapiyor ben de anlamadim
Merak etme canim ben de 4 aylik hamileyim citol antidepresan kullaniyorum hergun. Yeni gittim doktora bebegim de gayet saglikli cok şükür. Hem de psikiyatrist dediki panik atak cocuga ilactan daha fazla zarar verir dedi. Cok zpr bişey dusun atak aninda biz nefes alamıyoruz cocuk icerde napsin.Kizlar selam, 5. Ayin ayin ortasindayim . Hamileliklten once yogun yaygin anksiyetim ve panik atajlarim oluyordu zaman zaman. 1 kere kirmizi recete almisligim var atak yuzunden hastahanede. Bu aya kadar psikolojik olarak sorunsuz geldim ama son bi haftadir duygusaldim, sinurliydim. Dun gece de panik atagim zortladi, ates basmasi, kalp carpintisi vs. anksiyeteyle birlikte. Psikiyatri doktorym izin verdigi icin yarim rivotril aldim ama 3 saat falan uyuttu. Bebeklerime zarar veriyoum diye cok korkuyorum, benim gbi olan var mi? Yada forumda okuyan, bebislerin etkilenmedigini gosteren bi yazi
Citol falan işeyarayacağını bilsem kullıcam da, bana bi paxera yardım ediyordu, o da panik atağı azaltıyordu ama anksiyete devam ediyordu. 24 saat günlerce anksiyete yaşadığım günler oldu daha önce. Şimdi mecbur. Rivotril alıyorum, krizimi azaltıyor. Ama uykum sorunum 2 gündürvar, tetikte gbiyimMerak etme canim ben de 4 aylik hamileyim citol antidepresan kullaniyorum hergun. Yeni gittim doktora bebegim de gayet saglikli cok şükür. Hem de psikiyatrist dediki panik atak cocuga ilactan daha fazla zarar verir dedi. Cok zpr bişey dusun atak aninda biz nefes alamıyoruz cocuk icerde napsin.
Tekrar baska bi pskiyatriste gitneyi dene cnm hangi sehirdesin bilmiyirum ama tip fakultelerinde proflar var hamilelik ve lohusa depresyonu ile ilgili uzman olanlar var arastirip o sekilde gittim benCitol falan işeyarayacağını bilsem kullıcam da, bana bi paxera yardım ediyordu, o da panik atağı azaltıyordu ama anksiyete devam ediyordu. 24 saat günlerce anksiyete yaşadığım günler oldu daha önce. Şimdi mecbur. Rivotril alıyorum, krizimi azaltıyor. Ama uykum sorunum 2 gündürvar, tetikte gbiyim
Canım isranbuldayım. Sen kime gittin?Tekrar baska bi pskiyatriste gitneyi dene cnm hangi sehirdesin bilmiyirum ama tip fakultelerinde proflar var hamilelik ve lohusa depresyonu ile ilgili uzman olanlar var arastirip o sekilde gittim ben
Paxera ankasiyeteni azaltMdı mı hiç bende onu kullandım senelerce çok iyi gelmişti şuan hamileyim diye lustral kullanıyorum doktorun verirse bir dene çok iyi olmasamda idare ediyorumCitol falan işeyarayacağını bilsem kullıcam da, bana bi paxera yardım ediyordu, o da panik atağı azaltıyordu ama anksiyete devam ediyordu. 24 saat günlerce anksiyete yaşadığım günler oldu daha önce. Şimdi mecbur. Rivotril alıyorum, krizimi azaltıyor. Ama uykum sorunum 2 gündürvar, tetikte gbiyim
Canım hanile kalmadan önce 30 mg paxera kullanıyordum, panik atak krizimgeçmişti ama yerimde duramama, telaşlı halşm vardı. Üzerine bir süre rexapin ya da rivotril kullandım hiçbi sıkıntım kalmadı. İlk 3 ay paxera verilmediği için hamilelikte 20 mg prozac ve çeyrek rivotrşl kullandım. Prozaca çok güvenmediğim için onu düzensiz kullandım hatta 2 aydır da kullanmıyorum. Ben anksiyete/panik yaşıyınca acillik oluyordum. Dün zamana kadar iyi geldim hamilelikte ama dün patlama yaşadım ilk. Yarım rivotrilden fazla kullandım daha da kötü olmamak için. Şimdi ne yapsam, antidepresanam başlasam bilemiyorum. Moralim iyi ama endişe halim var.Paxera ankasiyeteni azaltMdı mı hiç bende onu kullandım senelerce çok iyi gelmişti şuan hamileyim diye lustral kullanıyorum doktorun verirse bir dene çok iyi olmasamda idare ediyorum
Gönül kullanmamaktan yana ama işte olmadı mı olmuyor idare edebiliyorum dersen kullanma sen kendini bilirsin ama yok başaramam dersen başla ben 13. Haftadan beri kullanıyorum çünkü başaramadım prozac ve lustral hamilelikte çok verilen ilaç paxera asla kullanamazsın dedi doktorumCanım hanile kalmadan önce 30 mg paxera kullanıyordum, panik atak krizimgeçmişti ama yerimde duramama, telaşlı halşm vardı. Üzerine bir süre rexapin ya da rivotril kullandım hiçbi sıkıntım kalmadı. İlk 3 ay paxera verilmediği için hamilelikte 20 mg prozac ve çeyrek rivotrşl kullandım. Prozaca çok güvenmediğim için onu düzensiz kullandım hatta 2 aydır da kullanmıyorum. Ben anksiyete/panik yaşıyınca acillik oluyordum. Dün zamana kadar iyi geldim hamilelikte ama dün patlama yaşadım ilk. Yarım rivotrilden fazla kullandım daha da kötü olmamak için. Şimdi ne yapsam, antidepresanam başlasam bilemiyorum. Moralim iyi ama endişe halim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?