• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canim whatsaptan yaziyorum doz artisina falan yuz yuze karar verelim diyor su an gidecek halde degilim esime de diyemiyorum adam bikti zaten benden bir de ilaci icmesen mo falan diyor anlicagin isler karisik bende napacagim bilemiyorum tesekkur ederim yazdigin icin Allah sifamizi verir insallah
İnşallah canım.ama doz artışından sonrada bi süre sonra etkisi oluyor.

Ben kullanıyorum canım hemde em baştan beri evet çok uyutuyor insanı alışana kadar çokta sersemletiyor bende nasıl bırakıp emziricem kara kara onu düşünüyorum bide insan gözünü açamıyor bebeğe nasıl bakıcam offf
Beni hiç o kasar uyutup sersemletmedi canım ya ben de mi sorun acaba Uyku ilacı yanında aynı zamanda depresyon ilacı diye biliyorum yani kaygı bozukluğu ilacı .

Beni hiç o kasar uyutup sersemletmedi canım ya ben de mi sorun acaba Uyku ilacı yanında aynı zamanda depresyon ilacı diye biliyorum yani kaygı bozukluğu ilacı .
Ya bende başlarda çok fazlaydı göz ümü açamıyorum.şimdi daha iyi ama gebelik ten yana asırı yorgunum son haftalar artık bunaldımda hayır lısı bekliyorum emzirirken alınırmı bu ilaç acaba

Ya bende başlarda çok fazlaydı göz ümü açamıyorum.şimdi daha iyi ama gebelik ten yana asırı yorgunum son haftalar artık bunaldımda hayır lısı bekliyorum emzirirken alınırmı bu ilaç acaba
Sanmıyorum canım zaten derin uyutuyor bebeğe uyanamazsın.Başka ilaç kullanıyor musun sen?

Kizlar benim gibi ankarada yasayan var mi psikiyatr olarak onerebileceginiz hastane veya doktor adi verirmisiniz ve de birbirmize destek oluruz en azindan
Merhba canım
Ankarada yasamıyorum ama tanıdığım biri o doktor sayesnde kısa sürede toparlandı ve herkese tavsiye ediyor doktorun adı adnan cansever özel muayenesi var sanırım

Merhaba kizlar bugun uykusuzluk icin dokto
Merhba canım
Ankarada yasamıyorum ama tanıdığım biri o doktor sayesnde kısa sürede toparlandı ve herkese tavsiye ediyor doktorun adı adnan cansever özel muayenesi var sanırım
Canim teawkkur ederim ben yine eski doktoruma gittim acil olsugu icin ama aklimda bulunsun o da

Yok canım ya bekliyorum hala artık biran önce olsun istiyorum sabrım kalmadı sen nasılsın
Benb1 hafta iyiydim ama yine tam iyi değil:( arada kötüleşşyorum endişelerim ağlamalarım artıyor. Eşim anlıyor gibi sonra oda birden pes edip kuzıyor. Böyle olursa ileride prob olur diyor.napıcağımı şaşırdım nbende ama böyle böule 33 haftaya geldi. Doğduktan sonra nadıl olcak acaba?bekliyorum bende canım böyle sıkıntılarla beraber:(

Artık çok zorlanıyorum aldığım nefes yetmiyor bugün eşimle temizledik evi yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek doğsun istiyorum artık
Bunkar normal canim psikolojin iyi olsunda ,hamilelik zorlanmalari bişey değil , biticek yakında nasıl olsa ama zaman çok zor geçiyor malesef , iyi hanelerini bekliyoruz

Bunkar normal canim psikolojin iyi olsunda ,hamilelik zorlanmalari bişey değil , biticek yakında nasıl olsa ama zaman çok zor geçiyor malesef , iyi hanelerini bekliyoruz
Psikolojimde iyi değil üç gündür çok gerginim ağlıyorum ne olacaksa olsun istiyorum inan son haftalar hiç geçmiyor nefes almak eziyet oldu sezeryan korkum yüzünden normal olsun istiyorum oda gelmiyor bu işler bana çok ağır geliyor kaldıramıyorum bence çocuk işi her anlamda saglıklı insanların işi

Hoşgeldin canım senin sıkıntın ne? Hamile misin?
Psikolojimde iyi değil üç gündür çok gerginim ağlıyorum ne olacaksa olsun istiyorum inan son haftalar hiç geçmiyor nefes almak eziyet oldu sezeryan korkum yüzünden normal olsun istiyorum oda gelmiyor bu işler bana çok ağır geliyor kaldıramıyorum bence çocuk işi her anlamda saglıklı insanların işi

Back