- 30 Temmuz 2018
- 277
- 42
- 48
- 42
Eddai bi kere uzun yazdı.daha iyi oldum doğumdan sonra diye.bebişiyle uğraşıyordur:)24 haftalık olduk bizde canım Eddai ne alemde acaba hiç yazmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eddai bi kere uzun yazdı.daha iyi oldum doğumdan sonra diye.bebişiyle uğraşıyordur:)24 haftalık olduk bizde canım Eddai ne alemde acaba hiç yazmıyor
zaten profların hepsi genellikle pahalı senin doktorun muayne ücreti ne kadar canımYani durumunu bilmiyorum maalesef pahalı biraz, ama bana çok güven verdi ve kafa sağlığı da çok önemli tabii. Referansları falan da çok iyi doktorumun. Kritik devreyi degeçmişsin hem
İnş hayırlısı olur canım. Benim aldığım xanax türevi olduğu için beni rahatlatıyor ama tabiki her kişi ve sorunları farklı olduğu için, sana özel bir çözüm sunmaları lazım.Ben doktora gidiyordum zaten oda pahalı bi doktr ama ikaç ile yaramadı değiştirmeye korkuyor ve bunu bana söylüyor daha çok endişelerimi artırdı.onu değiştirmem kazım başka bir uzman görüşü gerekiyo.kendiside dedi zaten bakalım
Canım 900 tl falandı en son 4 ay öncezaten profların hepsi genellikle pahalı senin doktorun muayne ücreti ne kadar canım
Ünlü doktorların çoğu çok ilgilenmiyo seninkinin güven verdiğine sevindim. Çok saol canım hepimiz için hayırlı olsun:) bide senin ikizdi diymi?İnş hayırlısı olur canım. Benim aldığım xanax türevi olduğu için beni rahatlatıyor ama tabiki her kişi ve sorunları farklı olduğu için, sana özel bir çözüm sunmaları lazım.
selam kızlar hayırlı akşamlar ben bugun dayanamadım ilişkiden 5 yada 7 gün sora yapılan gebelik testinden aldım yaptım ve gene tek çizgi adetime bir hafta var duramadım ama cokda üzüldüm hayırlısı bidahaki aylata[/QUOT
Hayırlısı olsun canım kısa zamanda sağlıkla olur inşsllah..
Evet canım ikiz. Allah kolaylık versin hepimizeÜnlü doktorların çoğu çok ilgilenmiyo seninkinin güven verdiğine sevindim. Çok saol canım hepimiz için hayırlı olsun:) bide senin ikizdi diymi?
Ben gebelikte kullanıyorum bir haftadır 150mg kullanıyorum ama henüz iyi olmuş değilim.Gebelik döneminde efexor kullanan oldumu geçmiş yazıları çok uzun olduğundan okuyamıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
Canım 1 hafta çok kısa bir süre en az 15 günde başkıyo etkisi max 2 ay diyolar.senin şikayetlerin neler? Anksiyete mi?Hamilelikte Efexor kullanan var mı acaba arkadaşlar.Normalde 150lik bana iyi gelirdi ama şimdi etki etmiyor sanki ://
Aynen yoğun anksiyete ve getirdiğiCanım 1 hafta çok kısa bir süre en az 15 günde başkıyo etkisi max 2 ay diyolar.senin şikayetlerin neler? Anksiyete mi?
Hamileliğinizde mi kullandınız sadece ?Kaç mg kullandınız?Hangi ilaç ile değiştirdi? Bana normalde iyi gelirdi ama bu sefer gelmediBen kullandm efexor 3/4 ay boyunca iyi gelmeyince değiştirdi doktor
Canım hamileykenmi değiştirdi doktorun?Ben kullandm efexor 3/4 ay boyunca iyi gelmeyince değiştirdi doktor
Bendede 10 gün iyi 3 gün kötü önceden böyle değildi iyi olmak başlayınca hep iyiye doğru gidiyodu.hamilelik çok yardım etmiyo sanırım duruma .ama doktor kontrolün var mı? Ona söyle me diyecek bakalım.Aynen yoğun anksiyete ve getirdiği
Gerginlik ve iç sıkıntısı 10 gün oldu Aslında ama hala geçmedi
eskilerden bi sen kaldın galiba zenist hayırlısıyla dogurcan yaz buraya olur mu ben talipteyim A Ashab04 Eddai L Li-moon nasıllar acaabaBendede 10 gün iyi 3 gün kötü önceden böyle değildi iyi olmak başlayınca hep iyiye doğru gidiyodu.hamilelik çok yardım etmiyo sanırım duruma .ama doktor kontrolün var mı? Ona söyle me diyecek bakalım.
Busraada18 canım çok sağol düşündüğün için:) benimde 2ay kaldı.haber vericem tabi henüz doğumu nasıl yspıcağım belli değil ama normal doğum uygun olursa biraz korkuyorum açıkçası bakalım canım hayırlısı..senin yolundamı herşey ?