• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Psikolojimde iyi değil üç gündür çok gerginim ağlıyorum ne olacaksa olsun istiyorum inan son haftalar hiç geçmiyor nefes almak eziyet oldu sezeryan korkum yüzünden normal olsun istiyorum oda gelmiyor bu işler bana çok ağır geliyor kaldıramıyorum bence çocuk işi her anlamda saglıklı insanların işi[/QUOTE
Benim daha var ama yataktan bike kalkamıyorum.fiğer kuzlar nadıl acaba?

Hoşgeldin canım senin sıkıntın ne? Hamile misin?
Evet hamileyim bende gecmis takıntısı var devamlı geçmişte yaptığım hatalari düşüne düşüne kendimi hasta ettim simdide iyilesemiyorum hatta o an gelince olmek istiyorum ilaca yeni basladim daja beter yaptı napcam bilmiyrm

Evet hamileyim bende gecmis takıntısı var devamlı geçmişte yaptığım hatalari düşüne düşüne kendimi hasta ettim simdide iyilesemiyorum hatta o an gelince olmek istiyorum ilaca yeni basladim daja beter yaptı napcam bilmiyrm
İlaç ilk başta öyle yapıyor.daha önce kullanmışmıydın?

Evet ama bekardim o zmn simdi çocuğum var karnmdaki var bi suru sorumlugum var ama benim dermanim yok kalbim bogazimda atıyor:KK43: siz su an iyi misiniz
Yok benimde hamileliğimin ilk başında mecburen şehir değiştirdik.çok yanlız kaldım ve depresyona girdim anksiyete ile beraber.ilk 3 ay ilaç bermedi doktor.3 aydan sonra başladım aöa tamamen iyileşemedim bi iyiyim bir kötü .dalgalı yani.istanbula gelince iyi oluyorum .bu sefer eşim laf ediyo kötüleşiyorum fln..
Bi seni anlıyorum diyo ve iyileşiyırum sonra bi gün oda sinirliyse ve beni anlamıyosa kötüleşiyorum sanırım aşırı hassas yaşıyorum hamileliği.beni kötü etkiledi hamilelik yinede bütün işletimi yspmaya çalışıyorum.bu iyi durumumdr belki ilaca başlamadam yataktan kalkamazdım.ama burada çok kişi kötü durumdaydı ve iyileşti özellikle doğumdan sonra.bu çok umut veriyor.sen kaç haftslık oldun?

Yok benimde hamileliğimin ilk başında mecburen şehir değiştirdik.çok yanlız kaldım ve depresyona girdim anksiyete ile beraber.ilk 3 ay ilaç bermedi doktor.3 aydan sonra başladım aöa tamamen iyileşemedim bi iyiyim bir kötü .dalgalı yani.istanbula gelince iyi oluyorum .bu sefer eşim laf ediyo kötüleşiyorum fln..
Bi seni anlıyorum diyo ve iyileşiyırum sonra bi gün oda sinirliyse ve beni anlamıyosa kötüleşiyorum sanırım aşırı hassas yaşıyorum hamileliği.beni kötü etkiledi hamilelik yinede bütün işletimi yspmaya çalışıyorum.bu iyi durumumdr belki ilaca başlamadam yataktan kalkamazdım.ama burada çok kişi kötü durumdaydı ve iyileşti özellikle doğumdan sonra.bu çok umut veriyor.sen kaç haftslık oldun?
16 haftalik cnm ikinci çocuğum. Ilkinde de lohusa iken olmuştum boyle cok kötüydü . Ama benim takintim zor gecer gecmesi icin gecmisi degistirmem yada hafizami kaybetmem lazim buda mümkün değil

Merhaba kızlar ben bugün 20 haftalik oldum ve bebeğimiz kızmış inşaallah hepimiz sağlıklı bir şekilde atlatırız şu dönemi

Kızlar ben de ilaç kullanıyorum Efexor ve zestat ama hiiiç normal zamandaki gibi beni rahatlatıp gevşetmiyor ya hayret ediyorum ‍♀️

16 haftalik cnm ikinci çocuğum. Ilkinde de lohusa iken olmuştum boyle cok kötüydü . Ama benim takintim zor gecer gecmesi icin gecmisi degistirmem yada hafizami kaybetmem lazim buda mümkün değil
Bazı tedaviler var. Mesela Lmdr yapıyolar geçmiş travmalar için

Aa evet yanlış yazmışım.birçok kişi geçmişinden dolayı bunları yaşıyor zaten bende dahil canım.ama travmalar çoksa ve süre uzunsa zor oluyor halletmek , inşallah iyi olacağız.
Benim kendi hatalarım hep canim insan ne ederse kendine eder iste simdi de kendimi ne kadar duzeltsem de eskiyi silemiyorum peisimi bırakmıyor gunah olmasa coktan öldürürdüm kendimi ama geride kalanlari mahvederim ve diğer tarafı da mahvederim diye ilaç vs ugrasiyorum bakalm

Back