Ah yazık kıyamam çok yan etki yapmış gerçekten. Paxile başlaması çok zordur size çok hak veriyorum. Cipralex hiç denemedim. Daha rahat olduğunu söylüyor herkes. Sakın korkmayın artık. Siz en en zor günleri atlatmışsınız. Vücudunuz normal bir hormon düzeyine kavuşmak üzere. Normal bir hayata dönüş yapmak üzeresiniz. Artık ilaca tepki vereceksiniz grafiğiniz düşmez bundan sonra. Keşke ben de bu döneme yakın olabilsem. İnanın bizler gün sayıyoruz sürekli. Ve daha o kadar çok var ki... şu dediğinizi okuyunca gözlerim doldu” bir çocuk doğurdu delirdi diyecekler” inanın ben de sürekli bunu hissediyorum düşünüyorum. Kendime kızıyorum neden güçlü olmuyorsun diye. Ancak yaşayan biliyor. Siz aramızda en iyi durumda olansınız sakın yılmayın. Tüm zorlu etapları geçmişsiniz. Aşermeler, hamilelik, hormonlar, doğum hatta emzirme. Kendinizi asla az emzirdim diye suçlu da hissetmeyin. Doktorum öyle diyor sağlıklı anne ile emmeyen çocuk yeğdir. Her çocuk kendi kısmeti ile doğar ememiyorsa annesi mutlaka bir yerden ruhsal besinini ona verir. Artık üzülmeyin. Bize dua edin:)