Canım daha hamileliğin başında olduğun için duygu karmaşası yaşaman çok normal. Hele bi bebeğini hisset bu düşünceler geçecek. Eşim beni beğeniyor mu diye asla takıntı yapma. Tabi kendini bırakma bakımlı ol ama ilk önce bunu kendini iyi hissetmek için yap. Çünkü hamilelikte gerçekten bazı dönemler kendimizi bırakıyoruz. Aylarca bi rimel sürmediğimi bilirim. Bakımsız haliyle insan daha çok bunalıma giriyor. İlk dönemleri atlattıktan sonra doktor izniyle saçını da boyarsın hiç takma kafana. Bebeğine asla zarar veremezsin. Bunlar okbnin oyunları. Hastalığın yüzünden böyle düşündüğünü kendine devamlı hatırlat. Herşey güzel olacak inanKizlar merhaba ben de 27 yasindayim yillardir aea ara ilac kullanirim okb anksiyete sorunu yuzunden bi turlu tam duzelemedim kendimi iyi hissettigim bi anda bebege karar verdim ama su an cok zor durumdayim ise gitmiyorum evden cikmiyorum kimseyle konusmak istemiyorum sacma sapan dusuncelerle bogusuyorum saclarimin yuzde 50 si beyaz su a boyatamiyorum herkes bunu yuzume dicekmis gibi esim beni artik begenmicekmis gibi hissediyorum sanki bu hastalik beni cokturdu bazen yasamakla olmek arasinda arafta bi yerde kalayim diyorum 10 +3 gunluk hamileyim ve bebege zarar vermekten de inanilmaz korkuyorum nolur bana yardim edin esim psikolojik sikintilarimi anlamiyor ona anlatamiyorum cunku sacma geliyor benim ddusuncelerim biraz icimi dokup benim gibj
Olan biri varsa diye yazmak istedim her sey cok agir ve zor lutfen destek olun bana
Aynen annem biraz bana moral olsun diye getirdi daha berbat oldum insanların dilinin kemiği yok ben normal hamile bi insanla bile hassas konuşulur moral olsun die bu düşman gibi konuştu bide akraba olcak annem insanların içine karış diyodu sırf bu yüzden karışmıyordum haklıymışım
İlk 3 ay benimde çok zordu hormonlarda etkiliyor. Doktora gittin mi?başından gitsen daha iyi olabilir durumun varsaKizlar merhaba ben de 27 yasindayim yillardir aea ara ilac kullanirim okb anksiyete sorunu yuzunden bi turlu tam duzelemedim kendimi iyi hissettigim bi anda bebege karar verdim ama su an cok zor durumdayim ise gitmiyorum evden cikmiyorum kimseyle konusmak istemiyorum sacma sapan dusuncelerle bogusuyorum saclarimin yuzde 50 si beyaz su a boyatamiyorum herkes bunu yuzume dicekmis gibi esim beni artik begenmicekmis gibi hissediyorum sanki bu hastalik beni cokturdu bazen yasamakla olmek arasinda arafta bi yerde kalayim diyorum 10 +3 gunluk hamileyim ve bebege zarar vermekten de inanilmaz korkuyorum nolur bana yardim edin esim psikolojik sikintilarimi anlamiyor ona anlatamiyorum cunku sacma geliyor benim ddusuncelerim biraz icimi dokup benim gibj
Olan biri varsa diye yazmak istedim her sey cok agir ve zor lutfen destek olun bana
Aynen eşim bile anlıyamıyor artık iyi oldun ilacı bırak diyor halbuki içimde fırtınalar kopuyor beynimden bin bir türlü şeyler geçiyor ben belli etmiyorum gizlice gidip ağlıyorum gün gelcekte bu hastalığı unutcaz mı ilaçta kullansam olur yeter ki bu girdaptan çıkıyım. İyi oldum diyorum hastalık başka yerden vuruyor kendimi savaşta gibi hissediyorum. Bazen bu kadar zor olmamalı diyorum hamilelik daha mı zorlaştırıyor hastalığı. Doktorum gün verdi suni sancıyla doğum yapcam. Öyle korkuyorum ki doğumdan sonrası içinEddai bende etkileniyorum canım herşeyden. Güçsüz düştük o yüzden normalde olsa takmicaz.bi gün daha şyi hissedeyim hemen iyileştim zannediyolar .aslında dalga gibi iyileşio gibi oluo geri geliyo benimde bu aralar eskiye döndü.az kaldı seninde sabret
Hangi günü verdi? Az kaldı sabret sonrası iyi olurAynen eşim bile anlıyamıyor artık iyi oldun ilacı bırak diyor halbuki içimde fırtınalar kopuyor beynimden bin bir türlü şeyler geçiyor ben belli etmiyorum gizlice gidip ağlıyorum gün gelcekte bu hastalığı unutcaz mı ilaçta kullansam olur yeter ki bu girdaptan çıkıyım. İyi oldum diyorum hastalık başka yerden vuruyor kendimi savaşta gibi hissediyorum. Bazen bu kadar zor olmamalı diyorum hamilelik daha mı zorlaştırıyor hastalığı. Doktorum gün verdi suni sancıyla doğum yapcam. Öyle korkuyorum ki doğumdan sonrası için
Sancılar normaldir heralde az kalmış seninde..çok dayanılmaz sancı değil diymi?İyi akşamlar hanımlar nasılsınız bende bi kaç gündür sancı var iyice tedirgin ediyor beni zaten bi gün iyi bi gün kötüyüm hayırlısı ile kurtulsaydık normal doğum yapıcam diyorum ama korkuyorum bazen diyorum ne gerek vardı sonra tövbe ediyorum ne kadar isteyip sahip olmayan var diye Rabbim günah yazmasın
Ya boyle belimden bacagima vuran bi agri oluyor o zaman karnim sertlesiyor tas gibi ayaga filan kalkamiyorum uzaninca rahatliyor normaldir insallah bide sikinti durumunu kontrol altina alabilsek karnim buyudukce nefezim daraliyor ister istemez onuda kaygi haline getiriyorum hele beslenme konusu doktor bi hafta geri yogurt sut balik vs ye dedi ama yapamiyorum cunku zorunlu bisey yapmak bende sikinti sebebi dumduz yasamaliyim hayati ayni saatte kalk ayni saatte ayni seyleri ye bunun gibi lste bu yuzden bebek olunca ister istemez duzen bozulacak ben bu duzene alisana kadar nasil yapicam kafamda hep bu dusunce ezime diyorum gece aglarsa beni kaldirma sesini duyup huzursuz olmayayım eeee nereye kadar benden baska kim bakabilir Allah im yarfim etsin bakabilecek her turlu durumumuz var ama ben nasil olacak kafasindayimSancılar normaldir heralde az kalmış seninde..çok dayanılmaz sancı değil diymi?
Çarşamba kontrole gidicem perşembe veya cuma olur dedi heyecan stres korku hepsi varHangi günü verdi? Az kaldı sabret sonrası iyi olur
Normal o kadar stress korku.çocuk doğurmak kolay iş değil bakalım biz nasıl olucaz.şu an iyi değilim yine geçicek umarım yaaÇarşamba kontrole gidicem perşembe veya cuma olur dedi heyecan stres korku hepsi var
Bende öyleyim eşim herşeyi hastalığa bağlama hamilesin hormonlarıda hesaba kat diyor ama böyle yaşamaktan yoruldum hamilelik değil hastalık geçiriyoruzNormal o kadar stress korku.çocuk doğurmak kolay iş değil bakalım biz nasıl olucaz.şu an iyi değilim yine geçicek umarım yaa
Hormonlar değiştikçemi oluyo böyle anlayamıyorum sabah yataktan kalkamıyorum resmen
Senin hamilelikten önce varmıydı yoksa hamilelikle mi başladıNormal o kadar stress korku.çocuk doğurmak kolay iş değil bakalım biz nasıl olucaz.şu an iyi değilim yine geçicek umarım yaa
Hormonlar değiştikçemi oluyo böyle anlayamıyorum sabah yataktan kalkamıyorum resmen
Canim dogru fakat bunu esime soyleyince sanki bana cok farkli bakacak gibi geliyor kendi kendime atlatayim diyorum o da bir turlu olmuyor su an gitsem de ilac vermezler sanirim psikoterapi de hayli maliyetli ve faydali olur mu bilemiyorum bunu ancak sizin gibi yasayanlar bilir yasamayan birine anlatmak cok zorİlk 3 ay benimde çok zordu hormonlarda etkiliyor. Doktora gittin mi?başından gitsen daha iyi olabilir durumun varsa
Canım daha hamileliğin başında olduğun için duygu karmaşası yaşaman çok normal. Hele bi bebeğini hisset bu düşünceler geçecek. Eşim beni beğeniyor mu diye asla takıntı yapma. Tabi kendini bırakma bakımlı ol ama ilk önce bunu kendini iyi hissetmek için yap. Çünkü hamilelikte gerçekten bazı dönemler kendimizi bırakıyoruz. Aylarca bi rimel sürmediğimi bilirim. Bakımsız haliyle insan daha çok bunalıma giriyor. İlk dönemleri atlattıktan sonra doktor izniyle saçını da boyarsın hiç takma kafana. Bebeğine asla zarar veremezsin. Bunlar okbnin oyunları. Hastalığın yüzünden böyle düşündüğünü kendine devamlı hatırlat. Herşey güzel olacak inan
Haklisiniz tesekkur ederim desteginiz icin her seyin guzel olacagina inancim hic klmadi bu hastalik beni cok yordu bazen Allah affetsin bu bebegi istemekle hata yaptim diye dusunuyorum kendim buna hazir degilken diyorum kendime kiziyorum ama geri donusu olmayan bir yol ve su surec gercekten bitecek mi bilmiyorumCanım daha hamileliğin başında olduğun için duygu karmaşası yaşaman çok normal. Hele bi bebeğini hisset bu düşünceler geçecek. Eşim beni beğeniyor mu diye asla takıntı yapma. Tabi kendini bırakma bakımlı ol ama ilk önce bunu kendini iyi hissetmek için yap. Çünkü hamilelikte gerçekten bazı dönemler kendimizi bırakıyoruz. Aylarca bi rimel sürmediğimi bilirim. Bakımsız haliyle insan daha çok bunalıma giriyor. İlk dönemleri atlattıktan sonra doktor izniyle saçını da boyarsın hiç takma kafana. Bebeğine asla zarar veremezsin. Bunlar okbnin oyunları. Hastalığın yüzünden böyle düşündüğünü kendine devamlı hatırlat. Herşey güzel olacak inan
Öncede vardı ama çok uzun süredir yoktu ve bu denli ağar hiç olmadı. Hafif ve kolay geçen bi anksiyede durumum vardı panik atak hiç olmadı. Benim depresyon şu anki ansiyeteyle beraber. Halim yok zaten hiç birşeyde yapmak istemiyorum anksiyetemide tetikledi. Hepsi birden.3 gün günlük işlerimi yapıyosam bi gün full iptalim.hastanelik olmaktan komple herşeyi bırakmaktan korkuyorumSenin hamilelikten önce varmıydı yoksa hamilelikle mi başladı
Hmm doktorum dediğine göre bendeki birikimmiş. Kaç haftalıksın bende öyleyim bi gün iş yapıyorum bi gün yatıyorum böyle böyle geçti geçiyor demek ki hamilelik çok etkiliyor hastalığıÖncede vardı ama çok uzun süredir yoktu ve bu denli ağar hiç olmadı. Hafif ve kolay geçen bi anksiyede durumum vardı panik atak hiç olmadı. Benim depresyon şu anki ansiyeteyle beraber. Halim yok zaten hiç birşeyde yapmak istemiyorum anksiyetemide tetikledi. Hepsi birden.3 gün günlük işlerimi yapıyosam bi gün full iptalim.hastanelik olmaktan komple herşeyi bırakmaktan korkuyorum
Allah yardımcın olsun. İnsan hiç bitmicek sanıyor öyle böyle geçiyor. Mide bulantısı benim kabusum oldu hala tam gaz devam ve insanın pskolojisi bozuluyor ister istemezEddai ben bu aralar mide bulantısı hat safhada yaşıyorum çok kotu geçiyor psikolojik olarak bazen çok çok boğuluyorum ama unutmaya çalışıyorum oldu artık sabır lazım diye, senin adına çok mutlu oldum doğum yapacaksın sıkıntıların büyük oranda belki hepsi kaybolup gidicek bende bigün buraya doğuma gidiyorum yazabilirim ınsaaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?