mrb canim bende senin gibi isteyerek hamile kaldim hatta esim ilac kullandigim icin istemiyordu ikna ettim ,ama gel gor ki eczaneden kosarak gttim test aldim testi yapana kadar ins poxitiftir diyordum ta ki pozitifi gordum basladim titremeye sanki isteyen ben degilmis gibi is ciddiye binince birden cok korktum ilaci nasil birakcam dokuz ayi nasil gecircem dayanamam he bide hastane igne doktor korkum var doguramam ben kesin olurum diye basladim ilk 4ay belki kendiliginden dusr diyodum bide migde bulantim cok oldu panik ataga vakit yoktu surrkli yatiyodum uyuyodum uyuyunca unutuyodum cunku 26 haftaya kadar cok agladigim,carpintilar gecirdigim sirf dogum korkumdan istemedim bebegi hep kafamda ya hasta dogarsa ya bana bisey olursa ya sevmezsem diye kurdum 27.haftada lustrale basladim 4 hafta kadar kullandim ama kadin dogumcum bu zamana kadar geldin doguma az kaldi zaten ilacin fayda etmedi 2ay dedi biraktirdi b grubu uyku ilaci verdi ara ara onu kullandim,her gece ayaktaydim carpinti,kolum bacagim kasiliyodu uyuyamiyordum aglama krizleri gecenin 2sinde 3de sokaga cikiyordum esimle,bu surecte esimi ailemi cok uzdum yeri geldi cok dua ettim yeri geldi isyan ettim ama ne mi oldu Allah cok buyuk korktugumuz hic biseyi bize yasatmiyor 20gun once dogum yaptim dogums giderken o kadar sakindim ki normalde kontrole giderken stres yapar tansiyonumu yukseltirdim ya kotu bisey duyarsam diye doktor kapisinda carpintim tutardi ama o gun 8 saat normal dogum sancisi cektim ustune sezaryana alindim epidural oldum her aninda ayiktim hic panik olmadim girdim ciktim sanki hersry 5dkda oldu bitti ve en guzrl tarafi bebegim gayet saglikli bosu bosuna 9ay hem kendimi hem ailemi uzmusum,kendimi yipratmisim ama bu bi hastalik beyin o bitse baska bisey buluyor ne yazikki merak etme sende atlatacaksin saglikla bebegine kavuscaksin ben yaptiysam heerkes yapar