Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bu başta yaşadığın süreçte tetiklemiş olabilir.ani kilo kaybıyla vücudtan vitaminlerde eksiliyor ve onlarda ruhsal sıkıntılar yapıyo olabilir.şimdi toparlıyorsun sanırım öyle gözüküyor.2 ayda çok kısa az kalmış:)

Biraz daha iyiyim canim en azindan desteksiz oturup kalkabiliyorum,onunla ilgilenirken insan dunyayi unutuyor esimde bende bakip iyi ki diyoruz:)
O zaman sanada kocaman maşallah, hızlı toparlamışsın :) evlat gerçekten bambaşka bi duyguymuş.. Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın, bizleride başlarından eksik etmesin inşallah..

Aynen toparlanıyorum sanki iyi hissetmeye başladım rabbim hepimizi daha iyi etsin tek korkum ilaçlar yüzünden bebeğin etkilenmesi

Anlamazlar hayatim bazilarina alay konusu bile olursun hamileligimde o kadar kotu zamanlarim oldu ki bi sen mi hamile kaldin diyenler oldu bazen diyodum ki keske fiziksel bi rahatsizligim olsa da bu olmasa diyodum

Anlamazlar hayatim bazilarina alay konusu bile olursun hamileligimde o kadar kotu zamanlarim oldu ki bi sen mi hamile kaldin diyenler oldu bazen diyodum ki keske fiziksel bi rahatsizligim olsa da bu olmasa diyodum
Aynen fiziksel acıyı önemsiyorlar bunu küçümsüyorlar benm bi arkadaşım bizde de olıyordu ağlıyorduk falan dedi bende sen ne diyon ya ben bi kızımla karnımdaki bebeğimle ölmek için Allah cnmı alsın diye yalvardım senin o küçümsediğn şey bnm hayatım boyunca unutmayacağım hastalık dedim onlara göre rahat battı

Kızlar bu arada isimlerinizi yazarsanız ben hatime başladım kendim ve bebeğim için bu hastalıktan kurtulmak için sizin içinde niyetleniyim bu derdi çeken bilir sizide katmak istiyorum hatime

Selam kızlar ben de yaklaşık 8 yıldır panik atak anksiyete hastasıyım 5 yıllık evliyim ilk 3 yıl ilaç kullandığımdan korunduk sonra bir süre bıraktım ve hamile kaldım kalır kalmaz panik atak yaşadım çok şiddetli hastane hastane gezdik kimse müdahale etmedi.. sonra düşük oldu.. tekrar ilaca başladım bıraktım tekrar çocuk için yaşım geçiyordu çünkü.. bu sefer hamile kalamadım stresten ataklarım tekrar başladı.. tüp bebek tedavisine başladık ilki tutmadı ikinci transferimin bekleme aşamasındayım.. transfer gününe kadar lutsral kullandım sonra içmedim bugün 4.günüm atak yokladı napacağımı bilemedim... bir yanım deli gibi hamile kalmak istiyor.. bir yanım bu süreçten çok ama çok korkuyor.. bu hastalığı yaşamayan kimse anlamıyor..saçma geliyor onlara... Rabbim hamile olan bu hastalıkla uğraşan herkesin yardımcısı olsun

burciss canım bende vaziyet aynı bebek istiyor ama çok korkuyorum nolcaz biz böyle hiç bilemiyorum
Aynen zor bir durum cnm ilaç içmeye devam etsen vicdan azabı olacak karışık bir çıkmaz... ama tavsiyem yaşın ilerlemeden yap sonra olmayınca onu stres yapıyor kafaya takıyorsun

Senelerdir böyle rahatsizim ama hiç ilaç kullanmadim diyebilirim ama sifr hamilelik için kullanmayı düşünüyorum ama ne kadar etki veriyor onu bilmiyorum

Ilac kullandığın zaman korkuların gidiyormu mesela onu çok merak ediyorum yani ben atak değil de sürekli zihnimde biseyler var daralıyorum hele icimde bebek düşüncesi acayip daraltıyor kii ben darlandigim zaman yerimde bile duramıyorum ilaç bunu tedavi ediyormu

İlaç kullanmıyorsan önce terapi dene cnm kullan bırak daha zor.. beni rahatlatıyor ilaç yani olumlu düşüncelerim artıyor ataklarım azalıyor... nefes terapisi al.. yani yolun başında olsam başka çareler arardım ilaç dışında...

Ben yolun basında değil de sonunda olduğumu düşünüyorum aslında sürekli neden tedavi olmayıp bu kadar ilerlediğime kızıyorum 10 yıldan fazla oldu böyleyim sadece atak geçirip ölüm korkusu sardığı zamanlarda bu kadar kasvetli değildim hamilelikte öyle kötü gelmiyordu şimdi atak falan yok sadece çok darlaiyorum ve o sırada düşünme kabiliyetimi kaybediyorum sanki olumlu tek bişey düşünemiyorum terapi yapan bir psikiyatrist buldum özelde gittim anlattım sağolsun sadece normal dedi senin gibi çok insan var hamile kalırsan 3. Aydan sonra ilaca başlarız tabi önce ilaçsız deneriz dedi başka bişey yapmadı terapi falan önermedi bilmiyorum ama bebek çok istiyorum sadece kendimi teskin edebilecek kadar düşünebilsem o bile yeter gibime geliyor ama nerdeee, ilacın mg nedir canım senin bide ne kadar zamanda etkisi başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…