Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmkansız derken gerçekten iyileşmezsin. Umudunu yitirirsen asla mutlu olamazsın. Seninki anksiyeteden çok panik atak. Burada herkes yaşadı bunları. Bende yaşadım. Deliriyorum beni hastaneye kapatın diye çığlıklar attığımı, insanlardan köşe bucak kaçtığımı bilirim. Ama ne öldüm ne delirdim. Güçsüz olma dik dur ve bebeğin için iyi olacağına kendine söz verBi hastalık bütün vucudumu ele geçirebikir mi lustural 1 ay oldu her gün daha kötüye gidiyorum benim kurtulmam imkansız artık
İyi olmak için 6 aydır çabalıyorum her gün tokat gibi tejrar yere seriliyorum diazem vuruldum var mı ötesi bebek noldu ben nolcam bi atak 7 24 devam eder mi ilaç kullandığım halde yoruldum yıprandım artık iyi olmak elimde olsa keşke akşama kadar yatakta atak geçiriyorum yorgunluktan bayılıyorum ayılıyorum tekrar çok yoruldum AllahımB
İmkansız derken gerçekten iyileşmezsin. Umudunu yitirirsen asla mutlu olamazsın. Seninki anksiyeteden çok panik atak. Burada herkes yaşadı bunları. Bende yaşadım. Deliriyorum beni hastaneye kapatın diye çığlıklar attığımı, insanlardan köşe bucak kaçtığımı bilirim. Ama ne öldüm ne delirdim. Güçsüz olma dik dur ve bebeğin için iyi olacağına kendine söz ver
İlk üç ay atlatıldığında diazemin bebeğe zararı olmuyor. Zaten zararlı görseler yapmazlardı hamile olduğunu biliyordu doktor demi? Canım hiç bi atak sebepsiz değildir. Kimi ölümden, kimi kalp krizinden, kimi delirmeye... Sana sebep yok gibi gelebilir ama bilinçaltında gizlenen bir sebep illaki vardır. Belkide atak geçirmekten korktuğun için atak yaşıyorsun buda bi sebep.İyi olmak için 6 aydır çabalıyorum her gün tokat gibi tejrar yere seriliyorum diazem vuruldum var mı ötesi bebek noldu ben nolcam bi atak 7 24 devam eder mi ilaç kullandığım halde yoruldum yıprandım artık iyi olmak elimde olsa keşke akşama kadar yatakta atak geçiriyorum yorgunluktan bayılıyorum ayılıyorum tekrar çok yoruldum Allahım
Evet biliyorlardı zaten eşim doktorumu aradı acil gidin diazem vursunlar demiş. Bilinç altımda illaki vardır ben hamilleliğe alışamadım belki bu hastalıktan belki hazır değildim bilmiyorum zaten hamilelikte çıktı bu hastalıktaİlk üç ay atlatıldığında diazemin bebeğe zararı olmuyor. Zaten zararlı görseler yapmazlardı hamile olduğunu biliyordu doktor demi? Canım hiç bi atak sebepsiz değildir. Kimi ölümden, kimi kalp krizinden, kimi delirmeye... Sana sebep yok gibi gelebilir ama bilinçaltında gizlenen bir sebep illaki vardır. Belkide atak geçirmekten korktuğun için atak yaşıyorsun buda bi sebep.
Bebeğine hiç bişey olmadı korkma. Sadece senin stresinden biraz daha strese girmiştir. Bende çok korkuyordum hamilelikten.ya bebeğin karnımda ki varlığı beni korkutursa ya hareketlerinden korkarsam gibi düşünceler vardı ama hiç öyle olmadı. Yeterki hareket etsin iyi hissediyorum. Lütfen pozitif düşünmeye zorla kendini. Kaç haftalık hamilesinEvet biliyorlardı zaten eşim doktorumu aradı acil gidin diazem vursunlar demiş. Bilinç altımda illaki vardır ben hamilleliğe alışamadım belki bu hastalıktan belki hazır değildim bilmiyorum zaten hamilelikte çıktı bu hastalıkta
24. Haftamdayım kurtulcam mı bunlardan lütfen umut olun durumum çok mu kötü ben sadece ölümü ister oldumBebeğine hiç bişey olmadı korkma. Sadece senin stresinden biraz daha strese girmiştir. Bende çok korkuyordum hamilelikten.ya bebeğin karnımda ki varlığı beni korkutursa ya hareketlerinden korkarsam gibi düşünceler vardı ama hiç öyle olmadı. Yeterki hareket etsin iyi hissediyorum. Lütfen pozitif düşünmeye zorla kendini. Kaç haftalık hamilesin
Amin Allah razı olsun. Piskoloğum var özele gidiyoruz 25 yıllık deneyimli bi doktormuş yarın erkenden çağırdı gitcezEddai Allah yardımcın olsun bence terapi almayı dene sadece ilaçla tedavi olmuyo maalesef ben hamile değilim ama çok zor günler yaşadım seninki daha da ağır ama ne zamanki ilaçla terapi almaya başladım hafifledi mutlaka iyi bi psikolog bulup terapi almalısın
Çok geçmiş olsun öncelikle saglıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim .. Ben herkezin deli gözüyle baktığı noktadaydım 3 sene yaşadım ennn beterini bu hastalığın ilacı reddettim hiç kullanmadım sadece terapı psikolog ve inanç Nolucaksa olucak korkmuyorum herşey Allah dan dersen ve beynini bu yönde telkin edersen iyileşiceksin cnm çok zor çekmeyen yaşamayan bilemez Allah kimsrye yaşatmasın ama bunlar imtihan iyi bir psikologdan terapi alırsan çok faydalı biraz maliyetli ama böyle yaşamakdansa zaten boşuna lüks hastalık demiyolar .. Ben bu hastalığa bi ev parası yedim ama kazandım çok şükür artık normal bi insanım umarım hepiniz iyileşir normale dönersinizİyi olmak için 6 aydır çabalıyorum her gün tokat gibi tejrar yere seriliyorum diazem vuruldum var mı ötesi bebek noldu ben nolcam bi atak 7 24 devam eder mi ilaç kullandığım halde yoruldum yıprandım artık iyi olmak elimde olsa keşke akşama kadar yatakta atak geçiriyorum yorgunluktan bayılıyorum ayılıyorum tekrar çok yoruldum Allahım
İnan daha kötüsünü yaşadım sokakta deli gibi hastane önünde yatıyodum çok kötü seni çok iyi anlıyorum ama salma kendini bak ben artık çokk iyiyim srnde iyileşeceksin bu sözümü unutmaVar mı bu kadar yaşayan görmedim burda artık ölüm gelsin nolur dua edin Allah canımı alsın ben dayanamıyorum
Bende bide takıntı lüks hastane v prof doktor olucak tüm lüks hastane prof kardiyoloji ve dahiliyeciler beni tanıyo o derece yemin ederim onlar bana nasihat veriyodu paranı buralara boşa harcama kızım genceciksin yazık sana normal insandan daha saglıklısın git spor yap gez toz diyolardı hiçbir organik bi sorun yoktu ama ben ölüm kalım arasında gidip geliyodum 45 kiloya düşmüştüm aç sokaklarda deli gibi geziyozum gece gündüz o hastane senn bu hastane benm kimse beni durduramıuodu en sonunda herkez bıktı zaten tek kaldım bidee benim şuurda gidiyodu ayyy neler yapıyodum Allah ım enn önmli şey akıl sağlığı lütfen bian önce psikolog terapi ve inanç bol bol ooku duaDün fakükteye gittik bütün tetkikler yapıldı kalpbtansiyon nabız kan idrar hiç bişey yok jeşke çıksaydı en azından tedavi olurdum sonra piskiyatri geldi kaslarımı bacaklarımı vucüdumu tetkik etti anksiyete den dolayı tamamen bebeğede baktıkar Allah tan o iyiydi
Yarın gitcem inş bi çözüm bulur yoksa ben günden güne bitiyorumCAnim yarin doktora gtcktin dimi belki hastanede surekli tedavi gorsen daha iyi olur hem bebek hem senin icin bu duzelmiycek bisey degil dert varsa dermanda var