Sanırım kullanılmıyor canım vermedi onuCitol vermedi mi dr. Kullanılmıyor mu hamilelikte
Merhaba iki gün oldu çıkaralı umarım fayda eder
Ay lustral eh, arkadaşıma iyi gelmişti ama bana eh işte. Solian sakinlik verdi bana çok iyi geldi.
Valla 9 ay taşıdıktan sonrak korkmazdım :)Kızlar merak ediyorum panik atak hastaları doğumhaneye girmekten korkuyorlarmı?
Valla 9 ay taşıdıktan sonrak korkmazdım :)
Merhaba kızlarr , cesaret edip hamile kalmışsınız:))) ben onu bile yapamıyorum korkudan... hala korunuyorumm
Bunun adı anksiyete oluo:))) korkma yahu o kadar taşıdın taşıdın bebeğinle kavuşucan daha ne olsun :))) beni cesaretlendırın hamıle kalma konusunda vlla yaşım 30 bide :))) hamile kalıp 9 ay taşısam valla doğurmaktan korkmuyorum :)Çok ilginç ya hamileliktenmi korkuyorsun canım.Ayy bende doğumhaneden korkuyorum kapalı alan ve çaresiz kalacağım ve ellerimi bağlayacakları için acaba bunun adıda panik atak mı ki
Ben denemeye bıle korkuyorum yaş 30 :)) offf kız beni cesaretlendırrrrBende yaşım 35 olunca birkaç ihtimal sonucunda da test negatif çıkınca bu sefer olmuyo mu acaba durumuna geldim. Sonra birkaç deneme yine olmadı olmadı, bu sırada panik atak konusunu çok düşünmez hale geldim çünkü o sıra ilaç içiyodum rahattım cesaretliydim yani. O sıra oluyomu olmuyomu derken oluverdi.
Bu arada ilaç kullanıyormusunKızlar merak ediyorum panik atak hastaları doğumhaneye girmekten korkuyorlarmı?
Bunun adı anksiyete oluo:))) korkma yahu o kadar taşıdın taşıdın bebeğinle kavuşucan daha ne olsun :))) beni cesaretlendırın hamıle kalma konusunda vlla yaşım 30 bide :))) hamile kalıp 9 ay taşısam valla doğurmaktan korkmuyorum :)
Bu arada ilaç kullanıyormusun
Valla 9 ay öyle kolay geçmiyo yani:) bak saat kaç ama ben hala bu konuda dolanıyorum. Ben şöyle düşünmüştüm eninde sonunda çocuk istiyorum yani olması lazım birgün herkese soraradım ayy ben yapabilecekmiyim acaba diye. Dediğim gibi işte sonra yumurtlama günlerine denk gelmeyen ilişkilerle denemeye başlamış olduk, bu sefer olmayınca inada bindi ve sonra oldu. Yani bi dönem cesaret etmen lazım. Ama hamile olduğumu öğrendiğim günden bu güne tam bir macera yani:)Ben denemeye bıle korkuyorum yaş 30 :)) offf kız beni cesaretlendırrrr
Aman bunları düşünme benceee :) kız mı olcak erkek mi :)Yok ben ilk defa keşfettim bu olayı doğumhaneden korktuğumu bilmiyordum.Asansör ve metrodan korkuyordum ama çokta önemsememiştim... Doğumdan korkmuyorum yanlış anlaşılmasın resmen elimi bağlamalarından korkuyorum ayy çok iğrenç be.
İlaç kullandın mı peki ? Şuan hamilesim dimi?Valla 9 ay öyle kolay geçmiyo yani:) bak saat kaç ama ben hala bu konuda dolanıyorum. Ben şöyle düşünmüştüm eninde sonunda çocuk istiyorum yani olması lazım birgün herkese soraradım ayy ben yapabilecekmiyim acaba diye. Dediğim gibi işte sonra yumurtlama günlerine denk gelmeyen ilişkilerle denemeye başlamış olduk, bu sefer olmayınca inada bindi ve sonra oldu. Yani bi dönem cesaret etmen lazım. Ama hamile olduğumu öğrendiğim günden bu güne tam bir macera yani:)
Evet 1 buçuk ayım kaldı doğuma 2 aydırda ilaç kullanıyorumİlaç kullandın mı peki ? Şuan hamilesim dimi?
Ayy çok az kalmış :)) kız mı olcak erkek miEvet 1 buçuk ayım kaldı doğuma 2 aydırda ilaç kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?