Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ay lustral eh, arkadaşıma iyi gelmişti ama bana eh işte. Solian sakinlik verdi bana çok iyi geldi.

Merhaba. Lustrali doğum yaptığın gün veya 1 gün sonra hemen kullanmaya devam mı ettin acaba, yani o doğum yaptığın günler öncesi ve sonrası nasıl içiliyor? Bir de sen kaç mg içmiştin?

Merhaba kızlarr , cesaret edip hamile kalmışsınız:))) ben onu bile yapamıyorum korkudan... hala korunuyorumm

Merhaba kızlarr , cesaret edip hamile kalmışsınız:))) ben onu bile yapamıyorum korkudan... hala korunuyorumm

Bende yaşım 35 olunca birkaç ihtimal sonucunda da test negatif çıkınca bu sefer olmuyo mu acaba durumuna geldim. Sonra birkaç deneme yine olmadı olmadı, bu sırada panik atak konusunu çok düşünmez hale geldim çünkü o sıra ilaç içiyodum rahattım cesaretliydim yani. O sıra oluyomu olmuyomu derken oluverdi.

Çok ilginç ya hamileliktenmi korkuyorsun canım.Ayy bende doğumhaneden korkuyorum kapalı alan ve çaresiz kalacağım ve ellerimi bağlayacakları için acaba bunun adıda panik atak mı ki
Bunun adı anksiyete oluo:))) korkma yahu o kadar taşıdın taşıdın bebeğinle kavuşucan daha ne olsun :))) beni cesaretlendırın hamıle kalma konusunda vlla yaşım 30 bide :))) hamile kalıp 9 ay taşısam valla doğurmaktan korkmuyorum :)

Ben denemeye bıle korkuyorum yaş 30 :)) offf kız beni cesaretlendırrrr

Paxil kullanıyorum şuan... sanırım ilk önce hamile kalmadan önce bı lustrale geçeyım

Yaşım 37 ve inan şuan ne düşünüyorsan hamileyken onların hiçbiri aklına gelmiyor.Çok farklı dertler var en sevdiğin tatlıyı yemeğe bile korkuyorsun sırf bebeğe zarar olmasın diye... ahhh ahhh

Ben denemeye bıle korkuyorum yaş 30 :)) offf kız beni cesaretlendırrrr
Valla 9 ay öyle kolay geçmiyo yani:) bak saat kaç ama ben hala bu konuda dolanıyorum. Ben şöyle düşünmüştüm eninde sonunda çocuk istiyorum yani olması lazım birgün herkese soraradım ayy ben yapabilecekmiyim acaba diye. Dediğim gibi işte sonra yumurtlama günlerine denk gelmeyen ilişkilerle denemeye başlamış olduk, bu sefer olmayınca inada bindi ve sonra oldu. Yani bi dönem cesaret etmen lazım. Ama hamile olduğumu öğrendiğim günden bu güne tam bir macera yani:)

Aman bunları düşünme benceee :) kız mı olcak erkek mi :)

İlaç kullandın mı peki ? Şuan hamilesim dimi?

Bizim adamda ilaç bırak, 1 sene hastalanmazsan yapalım diyor... hamileyken ilaç kullanmak zorunda kalırsan eğer çocuk engelli olursa ne yapcaksın diyor?? Vicdanımla oynuyor.. ondan cesaretlenemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…