Dur beni heycanlandırma:) erkekAyy çok az kalmış :)) kız mı olcak erkek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur beni heycanlandırma:) erkekAyy çok az kalmış :)) kız mı olcak erkek mi
Bebegıne kavuşcann ay ne guzel bır duygudur yaaa :))) ismi ne olacak?Dur beni heycanlandırma:) erkek
Bebegıne kavuşcann ay ne guzel bır duygudur yaaa :))) ismi ne olacak?
Çoğu gitmiş azı kalmış :) endışelenme boşversene dananın kuyruğuna gelmişin artık :) bi şekilde çıkcak çocuk içinden öyle ya da böyle:) sakın ınternettten arastırma yapma bence herkesın doğumu farklıdır.. bızım asıl sorunumuz geleceği çok dusunmek.. bırak anı yaşa:)Ben de doğum yapacağım günün endişesindeyim işte birde bu sıralar. Aras düşünüyorum
Çoğu gitmiş azı kalmış :) endışelenme boşversene dananın kuyruğuna gelmişin artık :) bi şekilde çıkcak çocuk içinden öyle ya da böyle:) sakın ınternettten arastırma yapma bence herkesın doğumu farklıdır.. bızım asıl sorunumuz geleceği çok dusunmek.. bırak anı yaşa:)
Valla sezeryan falan araştırıp duruyorum. Bebeği gördüğümde nasıl olcam panik geçirirmiyim merak ediyorum. Evet sadece anı yaşayabilsek keşke işte :) inşallah o günleride kolaylıkla atlatırım ve güzel geçer. İnşallah hepimiz için.
Hangi ilacı kullanıyorsunuz. Önceden de aynı ilacı mı içiyordunuz. Ne zaman etkisini gösterdiEvet 1 buçuk ayım kaldı doğuma 2 aydırda ilaç kullanıyorum
İnşallah canımZaten 25 mg öylesine bir etki yaratıyo 50 mg ile ise 1 ay içinde normale dönersin diye düşünüyorum yani bende öyle oluyodu
Normalde istiyordum ama vakti değil diye düşünüyorduk o da oluverdi mecburiyetten biraz :)Merhaba kızlarr , cesaret edip hamile kalmışsınız:))) ben onu bile yapamıyorum korkudan... hala korunuyorumm![]()
Ellerin bağlanmasını anlayamadım canımYok ben ilk defa keşfettim bu olayı doğumhaneden korktuğumu bilmiyordum.Asansör ve metrodan korkuyordum ama çokta önemsememiştim... Doğumdan korkmuyorum yanlış anlaşılmasın resmen elimi bağlamalarından korkuyorum ayy çok iğrenç be.
Hamileyken de ilaç kullanılıyor ki canım ilacı bıraksan ya hamileyken nüksetse yine aynı olacak.ben ilaç kullanıyordum hamile olduğumu öğrenince bıraktım 20 haftalıkken tekme başladım şuan 24 haftanın içindeyim.Bizim adamda ilaç bırak, 1 sene hastalanmazsan yapalım diyor... hamileyken ilaç kullanmak zorunda kalırsan eğer çocuk engelli olursa ne yapcaksın diyor?? Vicdanımla oynuyor.. ondan cesaretlenemedim bende
Aynı devam ettim heralde hiç hatırlamıyorum, öyle berbat günlerdi ki. 50 icmistim sanırım.Merhaba. Lustrali doğum yaptığın gün veya 1 gün sonra hemen kullanmaya devam mı ettin acaba, yani o doğum yaptığın günler öncesi ve sonrası nasıl içiliyor? Bir de sen kaç mg içmiştin?
Ellerin bağlanmasını anlayamadım canım
Mrb canim bende 2bucuk sene kactim hem hamilelik surecinden korktum hemde dogumdan cunku en basit sey icin hastaneye gitsem bile korkudan heycanlaniyorum cok,kendimi kaybedercesine panik atak hic gecirmedim ama heycandan nabzim 160 lari buluyor buyuzdende kactim artik en son ilac kullanirken hamile kaldim,hamile kaldigimi ögrendigimdede mutluluk degil korku kapladi icimi 2 gun iyiysem 3 gun agliyorum kendime niye bunu yaptim diye hamileligin getirdigi fiziksel degisiklere bile agliyorum kilo almak bile moralimi bozuyor kendimi mutsuz hissediyorum cok,kafamda surekli ya dogumda ölursem ya goremezsem diye kuruyorum o zaman niye cekiyorum bunu diye hem isyan hem dua ediyorum Allahim nolur saglikla kavustur diye yani 24 haftadir hep boyle gel gitliyim ben ilac kullanmiyorum cocuga olusacak yan etkilerinden korkuyorum,biran önce hamilelik bitsinde sonuca geceyim istiyorum ama ne yazikki daha 3 ay var calismadigim icin evdede vakit geciremiyorum bence iyi dusun ben bukadar takintili ve korkulu olcagimi bilseydim heralde hic cesaret edemezdim hep hamileligin beni mutlu etcegini dusunmustum ama olmadi bence ilaci birak en azindan 4,5 ay durabiliyosan dene cunku 9 ay bizim gibiler icin cok uzun...Merhaba kızlarr , cesaret edip hamile kalmışsınız:))) ben onu bile yapamıyorum korkudan... hala korunuyorumm![]()
Sezeryanda bagliyorlar canim :)Ay tövbe ilk defa duydum hangi hastane de yapıyorlarmış onu olmaz öyle şey
Ay yok artık neden bağlasınlar ki ilk defa duydum olsun ondan da korkma:)Sezeryanda bagliyorlar canim :)
Ah canım nasıl geçecek bizim kalan günlerimiz evde olmak bişeyler ile meşgul olamamak ne kadar zor değil mi ben de 24 hafta içindeyim ama çok zorlanıyorum işteMrb canim bende 2bucuk sene kactim hem hamilelik surecinden korktum hemde dogumdan cunku en basit sey icin hastaneye gitsem bile korkudan heycanlaniyorum cok,kendimi kaybedercesine panik atak hic gecirmedim ama heycandan nabzim 160 lari buluyor buyuzdende kactim artik en son ilac kullanirken hamile kaldim,hamile kaldigimi ögrendigimdede mutluluk degil korku kapladi icimi 2 gun iyiysem 3 gun agliyorum kendime niye bunu yaptim diye hamileligin getirdigi fiziksel degisiklere bile agliyorum kilo almak bile moralimi bozuyor kendimi mutsuz hissediyorum cok,kafamda surekli ya dogumda ölursem ya goremezsem diye kuruyorum o zaman niye cekiyorum bunu diye hem isyan hem dua ediyorum Allahim nolur saglikla kavustur diye yani 24 haftadir hep boyle gel gitliyim ben ilac kullanmiyorum cocuga olusacak yan etkilerinden korkuyorum,biran önce hamilelik bitsinde sonuca geceyim istiyorum ama ne yazikki daha 3 ay var calismadigim icin evdede vakit geciremiyorum bence iyi dusun ben bukadar takintili ve korkulu olcagimi bilseydim heralde hic cesaret edemezdim hep hamileligin beni mutlu etcegini dusunmustum ama olmadi bence ilaci birak en azindan 4,5 ay durabiliyosan dene cunku 9 ay bizim gibiler icin cok uzun...
ay bi biteydi gercekten beklemek daha sinir bozucu hergun kaygi korkuAh canım nasıl geçecek bizim kalan günlerimiz evde olmak bişeyler ile meşgul olamamak ne kadar zor değil mi ben de 24 hafta içindeyim ama çok zorlanıyorum işte