- 3 Mayıs 2013
- 447
- 29
- 98
Merhaba. Eski yazılarını okumuştum evet biliyorum yaşadıklarını. Bikaç şey sormak istiyorum. Benim yaklaşık 6 haftam kaldı doğuma. 22. Haftadan beri lustral 25 kullanıyorum. Sen doğum yapmadan önce bırakmışmıydın selectra yı. Mesela doğumdan birgün önce birgün sonra içmişmiydin? Çünkü bebekte de yoksunluk sendromu olabiliyomuş. Birde doğumun ardından bebeği görünce ne hissettin o günlerin nasıldı? Bir de emzirirken zanax içilmiyor diye biliyorum onu nasıl yaptın sağdın mı? Cevaplarını bekliyorum:) malum az kaldı telaşlıyım.
Merhaba az kalmis hayirli dogumlar dilerim
Kizima hamileyken sadece rivortil kullandim doguma 5 gun kala kesmistik rivotrili
ogluma hamileyken selectrayi 1 ay kullanip biraktim yine rivotrile devam ettik sıkıstikca
Dogum yapacagim gune kadar kullandim ara ara antidepresan degil o biliyorsunuz oyuzden cok sıkısinca aldim
Ama antidepresani hic birakmayan arkadaslarim oldu yada acil doguma gittigi icin birakamayanlar sorun olmadi
Dogum sonrasi bebek cok uyusa, cok aglasa herseyi ilaca bagliyor insan ama bunu ikinci dogumda astim
Kizimda xanax ve selectraya 10 gunlukken basladim saat 8 de xanaxi icip 9-10 arasi kizimi emziriyor saat 12 de ilk sutu sagip doktukten sonra normal emzirmeye devam ediyordum bunu ilk aylar yaptim sonra sagmayi da birakmistim