Merhaba aranızda paxil kullanıp çocuğu sağlıklı doğan war mı?
Kıyamam. ben de ağlıyorum her gün daha da kötü olursam ne yapıcam diye. Daha benim çok yeni 4 haftalık. Siz Doğum yaptınız mı.
Bir de merak ettiğim hamileliğin başından beri antidepresan kullanan ve bebek doğduğunda herhangi bir olumsuzluk yaşamayanlar var mı forumda.
Canim cok normal Tansiyon değerin hamilelikte benimki sürekli 9-6 yada 9 -5 di çok fazla halsizlik oluyordu ama Dr normal diyorduİki gündür tansiyonum 10 6_9 5 şimdi de neden bu kadar düşük diye panik yaptim bu hastalık ne bela bir hastalik hamilelikte tansiyon düşüklüğü olurmuş ama gel de bunu benim kafaya anlat bünye de alışkın değil böyle düşük tansiyona belox ilacimi bugün icmedim o da tansiyonu düşürüyor bakalım ne olacak
İyi çok şükür. Ben de 3 ayımı zor bekliyorum. Solian ne yapıyor uyku için mi. Lıstral bana hiç yaramamıştı sana iyi geldi mi canımmİlk 3 ay zor dayandım sonrasında lustral ve solian kullandım,çok sağol 2 yaşında ve çok sayıda iyi.darisi sana, sağlıcakla kucağına al canım.
Forumu başından baya bir sayfa okudum sonra son sayfalara geçtim yani benim merak ettiğim ilk üç ayda ve tüm hamilelik boyunca ilaç kullanıp sorunsuz doğum yapanlar. Vardır muhakkak ama birebir okuyunca daha çok rahatlıyor insan.Merhaba
Firsatin olursa basindan oku forumu
Ben 2013 te katildim ilk cocugumda
Basindan beri kullanip saglikli dogum yapanlar var hatta soyle söylim sana
Burda ilac kullanarak dogum yapanlarin hepsinin cocuklari saglikli sukur
Bende iki cocugumu ilac kullanarak dogurdum ama ilk 3 ay icmedim ben
Merhaba canım dediğinizi uygulamaya başlayacağım gerçekten mantıklı bir uygulama denemekte fayda var:)Bide arkadaşlar psikologdan dinlenmiştim ben uyguluyorum belki size de faydası olur... olumluya odaklanma adına güzel bir antremanhergün 10tane sahip olduğunuz sizi mutlu eden şeyleri yazıyorsunuz
Elhamdlillah
1-yemeğimi kendim yiyebiliyorum ihtiyaçlarımi kendim karşılayabiliyorum,
2-evimdeyım ( Rabbim tüm hastanede yoğun bakımda serviste acilde olan yada evinde yatalak bakıma muhtaç tüm hastalara gani gani şifa güç küvvet versin)
3-evliyim huzurlu bir Yuvam var
4-eşim in işi var
5-şuan kendimi kötü hissetsem de çaresi bulunmayan tedavisi zor bir hastalığım yok
6-bir evladım var sağlıklı
7- kira da olsa kendi evim kendi düzenim var
8-sevdiklerim sağ telefonla seslerini duyabiliyorum
9-dışarı çıkabiliyorm gezebiliyorum (bir ara baş dönmesi nedeni ile hiç çıkamıyor dum
10-imanlıyim bu dünyada muhakkak birseyler ile imtihan olacaz RABBIM kolaylık versin
Elhamdlillah
Canım ben denk geldim aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum.çok okudum hala da okuyorum araştırıyorum. Başından beri kullananları okudum allah sağlıkla vermiş bebekleriniForumu başından baya bir sayfa okudum sonra son sayfalara geçtim yani benim merak ettiğim ilk üç ayda ve tüm hamilelik boyunca ilaç kullanıp sorunsuz doğum yapanlar. Vardır muhakkak ama birebir okuyunca daha çok rahatlıyor insan.
Ay lustral eh, arkadaşıma iyi gelmişti ama bana eh işte. Solian sakinlik verdi bana çok iyi geldi.İyi çok şükür. Ben de 3 ayımı zor bekliyorum. Solian ne yapıyor uyku için mi. Lıstral bana hiç yaramamıştı sana iyi geldi mi canımm
Lustral ben de kullanıyorum şuan yeni 50 mg ye çıkardım ama sevmiyorum kendisini sakinlik veremedi pek ya da etki etmedi dahaAy lustral eh, arkadaşıma iyi gelmişti ama bana eh işte. Solian sakinlik verdi bana çok iyi geldi.
Banada :) bu arada tüm hayvanseverler anksiyete li okb li:) hassasiz ondanLustral ben de kullanıyorum şuan yeni 50 mg ye çıkardım ama sevmiyorum kendisini sakinlik veremedi pek ya da etki etmedi daha
:) ay hayvanları gerçekten çok seviyorum. Si z ne zamandır kullanıyorsunuz ilacı kaç aylıksınızBanada :) bu arada tüm hayvanseverler anksiyete li okb li:) hassasiz ondan
Gebeliğin 3. Ayından itibaren kızım iki yaşında :):) ay hayvanları gerçekten çok seviyorum. Si z ne zamandır kullanıyorsunuz ilacı kaç aylıksınız
oh maşallah allah bağışlasın :) etki etmiş miydi lustral benim üç hafta oldu sanırım başlayalıGebeliğin 3. Ayından itibaren kızım iki yaşında :)
Daha önceden kullanmış mıydınız. 3 -4 hafta sonra bu ilaçlar anca etki gösteriyor. Amq daha önce kullanıldıysa daha çabuk olabiliyor.Oh
oh maşallah allah bağışlasın :) etki etmiş miydi lustral benim üç hafta oldu sanırım başlayalı
Ben önceden citol 40 mg kullanıyordum hamile olunca bıraktım birden.ama mecbur kaldım başladım 20. Haftada lustral eDaha önceden kullanmış mıydınız. 3 -4 hafta sonra bu ilaçlar anca etki gösteriyor. Amq daha önce kullanıldıysa daha çabuk olabiliyor.
Bana citoles grubu iyi geliyor. Ona başlıcam inşallah
Eh işte , kisuden kişiye değişir biliyorsun canım.Oh
oh maşallah allah bağışlasın :) etki etmiş miydi lustral benim üç hafta oldu sanırım başlayalı
Citol vermedi mi dr. Kullanılmıyor mu hamilelikteBen önceden citol 40 mg kullanıyordum hamile olunca bıraktım birden.ama mecbur kaldım başladım 20. Haftada lustral e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?