Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba aranızda paxil kullanıp çocuğu sağlıklı doğan war mı?

Gecmisi okursan bulursun ama coook gerilerde kalmistir iki kisi burdan paxil kullanip saglikli bebekler dunyaya getirdiler
Ama paxil gebelikte degil emzirirken kullanmasi guvenli ilac gruplarindan biri
Hamile degildiniz sanirim Hamile kalirsaniz baska bi ilac onerebilir doktorunuz
Oncesinden doktorunuzla mutlaka konusun bunu

Merhaba
Firsatin olursa basindan oku forumu
Ben 2013 te katildim ilk cocugumda
Basindan beri kullanip saglikli dogum yapanlar var hatta soyle söylim sana
Burda ilac kullanarak dogum yapanlarin hepsinin cocuklari saglikli sukur
Bende iki cocugumu ilac kullanarak dogurdum ama ilk 3 ay icmedim ben

Canim cok normal Tansiyon değerin hamilelikte benimki sürekli 9-6 yada 9 -5 di çok fazla halsizlik oluyordu ama Dr normal diyordu

Merhaba arkadaşlar 27kasımda doğum yaptim ben elhamdlillah. Hamilelik günlerim; çarpıntı, ateş basması, halsizlik (yataktan kalkamiyördum) titreme ,baş dönmesi, başımda basınç hissi ,tansiyon düşmësi ,hayattan tad alamama, herseyin anlamsız gelmesi, dogumda öleceğim düşüncesi vs.. yoğun sıkıntılarla geçti ama öyle böyle geçti çok şükür.. suan yaptığım istemsiz hataları daha net görüyorum
1-şeytanın vesveselerine % 100 gerçekleşecekmis gibi inanıp heran rahatsızlaşmayi beklemem
2- kendime bir meşguliyet bulmayıp (çocuk eğitimi kitapları okunabilir Bebiş e bebek yuvası yapımı çok basit şeyler yapılabilir akıl dağıtmak hemde bebeğe hazırlık) zamanımi kendimi dinleme ile geçirmek
3- kendimi hayattan soyutlamak, sadece hamileliğe odaklanıp (hamilelik hamilelik hamilelik tüm konuşmalar ,tüm beklentiler bu dönemin son bulması isteği ile doluydu)
Kim bilir belki hamileliğe ve belirtilerine ne zaman biteceğine bu denli odaklanmayıp; hayatıma rutin önceki gibi devam etmeye çalışsa idim zaten zor bir süreç olan gebeliği dahada zorlastirmamis olacak ,anksiyete belirtilerini daha hafif hissedecektim ... Arkadaslar bebeğinizi kucağınza aldığınızda çok tatlı bir yoğunluk sizi bekliyor. bence kendinizi annelie hazırlayın meleklerimız için.. okumak isterseniz istifade ettiğim çok çok yararını gördüğüm bir kaç kitap

Güvenli bağlanma (adem güneş)

Doğal ebeveynlik (adem güneş).

Beni ödülle cezalandırma (özgür polat)
bide hatice Kübra Tongar,Şermin yaşar melekleri mizi daha bilinçli duyarlı yetiştirmek adına okunmalı diye düşünüyorum
.

Son düzenleme:
Bide arkadaşlar psikologdan dinlenmiştim ben uyguluyorum belki size de faydası olur... olumluya odaklanma adına güzel bir antreman hergün 10tane sahip olduğunuz sizi mutlu eden şeyleri yazıyorsunuz
Elhamdlillah
1-yemeğimi kendim yiyebiliyorum ihtiyaçlarımi kendim karşılayabiliyorum,
2-evimdeyım ( Rabbim tüm hastanede yoğun bakımda serviste acilde olan yada evinde yatalak bakıma muhtaç tüm hastalara gani gani şifa güç küvvet versin)
3-evliyim huzurlu bir Yuvam var
4-eşim in işi var
5-şuan kendimi kötü hissetsem de çaresi bulunmayan tedavisi zor bir hastalığım yok
6-bir evladım var sağlıklı
7- kira da olsa kendi evim kendi düzenim var
8-sevdiklerim sağ telefonla seslerini duyabiliyorum
9-dışarı çıkabiliyorm gezebiliyorum (bir ara baş dönmesi nedeni ile hiç çıkamıyor dum
10-imanlıyim bu dünyada muhakkak birseyler ile imtihan olacaz RABBIM kolaylık versin
Elhamdlillah

Kızlar bu arada hamilelikte ilaç kullanmanız hakkında eşiniz tepki gösterdi mi? Benim eşim şimdiden diyor ilaç kullancaksan hiç çocuk yapmayalım diye

İlk 3 ay zor dayandım sonrasında lustral ve solian kullandım,çok sağol 2 yaşında ve çok sayıda iyi.darisi sana, sağlıcakla kucağına al canım.
İyi çok şükür. Ben de 3 ayımı zor bekliyorum. Solian ne yapıyor uyku için mi. Lıstral bana hiç yaramamıştı sana iyi geldi mi canımm

Forumu başından baya bir sayfa okudum sonra son sayfalara geçtim yani benim merak ettiğim ilk üç ayda ve tüm hamilelik boyunca ilaç kullanıp sorunsuz doğum yapanlar. Vardır muhakkak ama birebir okuyunca daha çok rahatlıyor insan.

Merhaba canım dediğinizi uygulamaya başlayacağım gerçekten mantıklı bir uygulama denemekte fayda var:)

Canım ben denk geldim aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum.çok okudum hala da okuyorum araştırıyorum. Başından beri kullananları okudum allah sağlıkla vermiş bebeklerini

Oh

oh maşallah allah bağışlasın :) etki etmiş miydi lustral benim üç hafta oldu sanırım başlayalı
Daha önceden kullanmış mıydınız. 3 -4 hafta sonra bu ilaçlar anca etki gösteriyor. Amq daha önce kullanıldıysa daha çabuk olabiliyor.
Bana citoles grubu iyi geliyor. Ona başlıcam inşallah

Daha önceden kullanmış mıydınız. 3 -4 hafta sonra bu ilaçlar anca etki gösteriyor. Amq daha önce kullanıldıysa daha çabuk olabiliyor.
Bana citoles grubu iyi geliyor. Ona başlıcam inşallah
Ben önceden citol 40 mg kullanıyordum hamile olunca bıraktım birden.ama mecbur kaldım başladım 20. Haftada lustral e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…