Arkadaşlar merhaba öncelikle hamile olanlara Hayırlı doğumlar diliyorum
ben 2013 senesinde ilk çocuğuma hamile kaldığımda panik atakla tanıştım 28 haftalık gebeydim Hamile olduğum için tedaviye hemen Baslanamadi
ben de şiddetli belirtiler vardı uykusuzluk titreme uyuşukluk yanma yerinde duramama sürekli ağlama gibi bir sürü fiziksel ruhsal belirti yaşadım kızım Doğana kadar üniversitedeki hekimlerin onayıyla Rivotril damla kullandım
Kızım doğduktan on gün sonra Selectra artı xanax başladık yaklaşık 1,5 yıl ikisini kullandım kızımıda 13 aylık olana kadar emzirmeye devam ettim kızım şuan beş yaşında maşallah herhangi bir sağlık problemi yok
2017 Haziran’da kızımın çok fazla ısrar etmesi nedeniyle ikinci çocuğuma hamile kaldım tedaviyi bitirmiştik ilaç kullanmıyordum cesaret edip ikinci çocuğuma hamile kaldım oğlum üç aylıkken anne karnında hastalığım nüksetti
Tekrar damlaya ve selectraya başladık 1 ay kullandıktan sonra ilaçları ara verdik çok kötü olduğum zamanlarda damlaya devam ettik oğlum 1 Şubat’ta dünyaya geldi ilk on gün kabuslar yine başladı tekrar Selectraya başladık şu anda oğlum dört aylık emziriyorum iyi hissettiğim için ilaçları bıraktık
Yani ben tam beş senedir bu hastalıkla uğraşıyorum iki çocuğumu da ilaçla dünyaya getirip ilaçla emzirdim iki çocuğumda da şuan için bilinen herhangi bir rahatsızlık yok annenin sağlığı her şeyden önemli
mutlaka iyi bir psikiyatrla görüşün ya da görüştügunüz bir doktorunuz varsa ilaçları kullanmaya devam edin Kendinizi çok fazla lütfen suçlamayın bu bizim elimizde olan bir şey değil ben çocuklarımi Allaha emanet ettim çok zor günler geçirdim şuan her şey yolunda çok şükür 1000 şükür Allaha
sormak istediğiniz bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hamilelik çok zor bir süreç ama hayırlısıyla bitiyor hiç geçmeyecek dediğiniz şeyler geçiyor Allah büyüktür umudunuzu sakın yitirmeyin kendinize çok iyi bakın