- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Kız ağzını hayra aç ya :)) Allahın izniyle en doğru zamanda kavustursun Rabbim. Eğer olursa doğarsa ve solunum sıkıntısı olmazsa muhtemelen girmicek küvöze. Hayırlısı artık.Aii bak cok sevindim cnm yaaa dua dua gördun hepimiz ettik ama
Ama diyelim dogsa bile 2500 gr yani kuvese bile gitmez ben 40 haftada dognusum ama kilom 2bucuk kardesim 38 hafta ama kilosu 2400 yani kuvese bile almadilar yani dusunme artik diye yazdimmm ohhh cekk bencee
Ama duracak gör bakk 41 kadar bemce hahaha
Hiiiç boşuna bozma moralini. Benimkide kilosu 1 hafta geri hep. Oğlumada öyle dediler 2800 en dçfazla 2900 doğar diye. 3155 doğdu masallah. Kendi dr.um hep diyo ölçüyorum ama kesin bilgi değildir diye. Allah sağlık versin en önemlisi o.Cnm darisi bize ins sali randavum ins almistir bebeyim.kilo az diorlar morelim bozuk benimde 1 jafta geriymis
Bende soluma yatıyorum ağrılar zirve yapınca sağa dönüyorum. 2 gündür bebiş tekmeleyip duruyor, sırtüstü yatmış halde açıyorum gözümü. Sancı değil ama bir baskı oluyor, daralmış oluyorum fazlasıyla. Tam da dediğin sebepten ötürü olduğunu düşünüyorum.Bugün farkettim iki göğüs altımda ve kasıklarımda kırmızı lekeler var küçük küçük. Benim randevum haftayaydı ama yarına aldım bi gösterşcem doktora. Birde bişey daha sorucam. Gece yatmak hepimiz için sorun zaten, ya sağıma ya soluma yatıyorum ama eğer unuturda sırt üstü yatarsam kalbime sancıyla uyanıyorum. Hemen yantarafa dönüyorum ve sancı geçiyor. Sizdede olan varmı? Düz yatınca damara baskı yapar diyolar ondan sanırım???
Nılaycgm ınsallah kontrln guzel gecer bebek kılo almstr bızım aramızda 1 gun var hayırlı haberlerini bekliyoruzUyuyamıyorum ben kızlar ya, bugündür anksiyetem arttı. Gece yatağa yatınca pa yaşadım. Kısa sürdü şükür artık çabuk toparlamayı öğrendim. Bu vurulduğum b12 iğnesi beni psikolojik olarak çok rahatsız ediyor ya, bazı iç sıkıntıları yarattı bende. Birde son dönemlerinde var etkisi sanırım. Oofff korkularım kaygılarım aşırı düzeye geldi yine. Bugün doktor kontrolüm var. Bakalım ne dicek. Bir hafta geriden geliyordu benimkide inşallah biraz kilo almıştır.kafamın içi sepet gibi.
İnşallah canım,Allah hepimizin gönlünce hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah. Ben stresi bıraktım, sonuçta Allahım bilir en doğrusunu. Hayırlı vakitte sağlıcakla kavustursun hepimizi insallah.Yok cnm Allah korusun tabikide cnm insaAllah bekler 38 40 yani korkma bekler cnm sen bize dua et insaAllah kilo alir bizde 38 olsak sukur
Benim geçmiş mesajlarımın tekrarı gibisin ya :)) benim bu ara gece uykusuzluklarım tavan yapmış durumda deliriyorum resmen. Bir iki hafta daha yükseliyor korkular ve sonra biraz rahatlıyor. Allahın izniyle sabır canım, hepimizi sağlıcakla kurtarsın Rabbim inşallahUyuyamıyorum ben kızlar ya, bugündür anksiyetem arttı. Gece yatağa yatınca pa yaşadım. Kısa sürdü şükür artık çabuk toparlamayı öğrendim. Bu vurulduğum b12 iğnesi beni psikolojik olarak çok rahatsız ediyor ya, bazı iç sıkıntıları yarattı bende. Birde son dönemlerinde var etkisi sanırım. Oofff korkularım kaygılarım aşırı düzeye geldi yine. Bugün doktor kontrolüm var. Bakalım ne dicek. Bir hafta geriden geliyordu benimkide inşallah biraz kilo almıştır.kafamın içi sepet gibi.
Ayy çok sevindimmm, Allah hayırlısıyla sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. Güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorum:) Ben ilaçlar konusunda pek bilgili değilim ama doktorunun bilgisi vardır sanırım.Hayırlı cumalar arkadaslarbeni hatırladınız mı tüp bebek tedavisindeydim çok sukur tedavim pozitifle sonuçlandı 6.haftanin içindeyim bu arada ilacımı hiç birakamadm ins bişey olmaz melegime yazamasamda sizi hergun takip eddim okudum bi şekilde geçirdiniz sona geldiniz çok sukur bana ışık oluyosunuz rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Stres yaptıkça bebişte strese giriyor, hiçbir artısı yok canım. Allah büyük, hayırlısıyla olacağına varır zatenBende ck sevindim kardesimize Allahi guzel guzel hamilelik dogum nasip eder
y4zy4qmurum haklsiin cnm ne gerek var stress usuntu neoluorsa yine oluir Allah buyuk
Aynen cnm.sukur edecezStres yaptıkça bebişte strese giriyor, hiçbir artısı yok canım. Allah büyük, hayırlısıyla olacağına varır zaten
Çok sagolun tabiki bilgisi var sakin kesme aynn devam et dedi oyle demesi bile nasil rahatlatmisti beni hersey cok kötü kokuyo ya aliscz artık yapck bişey yokAyy çok sevindimmm, Allah hayırlısıyla sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. Güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorum:) Ben ilaçlar konusunda pek bilgili değilim ama doktorunun bilgisi vardır sanırım.
Guzel seyler ama cnmÇok sagolun tabiki bilgisi var sakin kesme aynn devam et dedi oyle demesi bile nasil rahatlatmisti beni hersey cok kötü kokuyo ya aliscz artık yapck bişey yok
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah. Sıkıntısız ve güzel atlatırsın.Hayırlı cumalar arkadaslarbeni hatırladınız mı tüp bebek tedavisindeydim çok sukur tedavim pozitifle sonuçlandı 6.haftanin içindeyim bu arada ilacımı hiç birakamadm ins bişey olmaz melegime yazamasamda sizi hergun takip eddim okudum bi şekilde geçirdiniz sona geldiniz çok sukur bana ışık oluyosunuz rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Guzel tarafından bakmaya çalıyorum ama aşırı bulaniyo geçecek insallahGuzel seyler ama cnm
Sagolasin sizlerde insallah sağ salim kavuşursunuz bebislereHayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah. Sıkıntısız ve güzel atlatırsın.
Ayy inşallah canım ya, zamanında sağlıkka kucağımıza alalımda sevinçle öteki foruma paniksiz kaygısız inşallahSlm kızlar sizi özlüyorum çabucak doğurunca bizim forma gelin iyi günlerimiz bebek doğduğunda telaşeden ne panik ne atak kalmıyor canlar:-!
mutlaka pekmez ye şeker falan yoksa birde tahin bebek çok güzel klip alırUyuyamıyorum ben kızlar ya, bugündür anksiyetem arttı. Gece yatağa yatınca pa yaşadım. Kısa sürdü şükür artık çabuk toparlamayı öğrendim. Bu vurulduğum b12 iğnesi beni psikolojik olarak çok rahatsız ediyor ya, bazı iç sıkıntıları yarattı bende. Birde son dönemlerinde var etkisi sanırım. Oofff korkularım kaygılarım aşırı düzeye geldi yine. Bugün doktor kontrolüm var. Bakalım ne dicek. Bir hafta geriden geliyordu benimkide inşallah biraz kilo malmıştır.kafamın içi sepet gibi.
Ben sizin foruma.yazamiom.cnm.kac kere denedimmutlaka pekmez ye şeker falan yoksa birde tahin bebek çok güzel klip alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?