- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Kız ağzını hayra aç ya :)) Allahın izniyle en doğru zamanda kavustursun Rabbim. Eğer olursa doğarsa ve solunum sıkıntısı olmazsa muhtemelen girmicek küvöze. Hayırlısı artık.Aii bak cok sevindim cnm yaaa dua dua gördun hepimiz ettik ama
Ama diyelim dogsa bile 2500 gr yani kuvese bile gitmez ben 40 haftada dognusum ama kilom 2bucuk kardesim 38 hafta ama kilosu 2400 yani kuvese bile almadilar yani dusunme artik diye yazdimmm ohhh cekk bencee
Ama duracak gör bakk 41 kadar bemce hahaha
Hiiiç boşuna bozma moralini. Benimkide kilosu 1 hafta geri hep. Oğlumada öyle dediler 2800 en dçfazla 2900 doğar diye. 3155 doğdu masallah. Kendi dr.um hep diyo ölçüyorum ama kesin bilgi değildir diye. Allah sağlık versin en önemlisi o.Cnm darisi bize ins sali randavum ins almistir bebeyim.kilo az diorlar morelim bozuk benimde 1 jafta geriymis
Bende soluma yatıyorum ağrılar zirve yapınca sağa dönüyorum. 2 gündür bebiş tekmeleyip duruyor, sırtüstü yatmış halde açıyorum gözümü. Sancı değil ama bir baskı oluyor, daralmış oluyorum fazlasıyla. Tam da dediğin sebepten ötürü olduğunu düşünüyorum.Bugün farkettim iki göğüs altımda ve kasıklarımda kırmızı lekeler var küçük küçük. Benim randevum haftayaydı ama yarına aldım bi gösterşcem doktora. Birde bişey daha sorucam. Gece yatmak hepimiz için sorun zaten, ya sağıma ya soluma yatıyorum ama eğer unuturda sırt üstü yatarsam kalbime sancıyla uyanıyorum. Hemen yantarafa dönüyorum ve sancı geçiyor. Sizdede olan varmı? Düz yatınca damara baskı yapar diyolar ondan sanırım???