Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Valla bende anlamıyorum kendimi canım, gece zaten uykusuz kalıyorum bacaklarım ağrıyor yükseğe koysamda rahat etmiyor, belim ve sırtımda ayrı mesele. Karnım dan dolayı sağa sola dönemez hale geldim, dönsemde yine rahatımı bulamıyorum. Mide problemlerim ve ödem arttı. Sürekli evde oturur yatar halde olunca çok zorladı beni. Şimdiye kadar hep yürüyodum rahat ediyodum.
Seninde maşallah bak 31.haftana gelmişsin, artık duygusal iniş çıkışlar, gerginlikler, ağlama nöbetleri olur. Bu normal bir süreç kendini üzme olurmu
Evet cnm ya ben bile belim su bu
Senin kontrol nezaman yine insaAllah
Hazirliklar bittimi bizim cuma dilaplar gelcek kurulcak esim sonra ben yerlestiririm alimacaklar bitti sukur
Sen neler yspion
Benim minakkim az kilosu ufak cinti doguma kadar 2bucuk olur dedi ama fasla olmazmis onuda sukur bende ikibucuk dogmusum.kardeslrimde öle

Evet cnm ya ben bile belim su bu
Senin kontrol nezaman yine insaAllah
Hazirliklar bittimi bizim cuma dilaplar gelcek kurulcak esim sonra ben yerlestiririm alimacaklar bitti sukur
Sen neler yspion
Benim minakkim az kilosu ufak cinti doguma kadar 2bucuk olur dedi ama fasla olmazmis onuda sukur bende ikibucuk dogmusum.kardeslrimde öle
Perşembe gidicem inşallah canım. Herşey yolundadır inşallah.
Hazırlıklar bitti şükür. Çantam hazır.
Seninde zamanlaman gayet güzel, dolap işini halledince yıkama ütüleme faslına geçersin yavaş yavaş. Güle güle kullanırsınız inşallah :)
Kilosu ne kadar çıkmıştı? Doğuma kadar hiç belli olmaz canım, son aylara yeni girdin sen, bebiş bundan sonra hızlı alır. Ama genetiksel sebepler varsa kilolu olmayabilirde.
Benimde 200 gram kadar eksiği çıkıyor son iki kontrolde ama sonuçta ultrason ölçümleri net olmuyor. Fazla takmamaya çalışıyorum. Sağlıklı olsunda..​

Perşembe gidicem inşallah canım. Herşey yolundadır inşallah.
Hazırlıklar bitti şükür. Çantam hazır.
Seninde zamanlaman gayet güzel, dolap işini halledince yıkama ütüleme faslına geçersin yavaş yavaş. Güle güle kullanırsınız inşallah :)
Kilosu ne kadar çıkmıştı? Doğuma kadar hiç belli olmaz canım, son aylara yeni girdin sen, bebiş bundan sonra hızlı alır. Ama genetiksel sebepler varsa kilolu olmayabilirde.
Benimde 200 gram kadar eksiği çıkıyor son iki kontrolde ama sonuçta ultrason ölçümleri net olmuyor. Fazla takmamaya çalışıyorum. Sağlıklı olsunda..​
Cnm evet yani hepiliz kilosu az yani 2buuck 3 ce bulmuooo cnm sagliklu olsunda sorun degil cnm
Sen neöer yaotin dolap almistin galiba

Cnm evet yani hepiliz kilosu az yani 2buuck 3 ce bulmuooo cnm sagliklu olsunda sorun degil cnm
Sen neöer yaotin dolap almistin galiba
Yok canım biz yaza doğru taşınmayı düşünüyoruz hayırlısıyla, oda vs yapmıyorum. Evde fazla dolabım var zaten o yetiyor.

Eh yani oazamn iyi evmi kirqyami yine cnm niye tasinion kucukmu bu evin
Biz ilk evlendiğimizde kv ile oturuyoduk. 1 senedir merkezdeyiz, eşim işe başlayınca apar topar ev bulup girmek zorunda kaldık. Şimdi hem çevreyi öğrenmiş olduk hemde okul iş vs açısından daha uygun bir yere geçmeyi düşünüyoruz inşallah.

Biz ilk evlendiğimizde kv ile oturuyoduk. 1 senedir merkezdeyiz, eşim işe başlayınca apar topar ev bulup girmek zorunda kaldık. Şimdi hem çevreyi öğrenmiş olduk hemde okul iş vs açısından daha uygun bir yere geçmeyi düşünüyoruz inşallah.
Anladim.cnm ailen yakindami peki yoksa ben.gibi yanlizmisun

Anladim.cnm ailen yakindami peki yoksa ben.gibi yanlizmisun
6 saat uzaktalar, başka şehirde. Benim aile yönüyle kopukluğum var. Annem 2 hafta kaldı ben hastaneden çıkınca ama daha çok strese girdim. Allah birbirimize muhtaç etmesin başka bişey diyemiyorum.

6 saat uzaktalar, başka şehirde. Benim aile yönüyle kopukluğum var. Annem 2 hafta kaldı ben hastaneden çıkınca ama daha çok strese girdim. Allah birbirimize muhtaç etmesin başka bişey diyemiyorum.
Anladim cnm haklisin herkes doguruor ama iste ne diyeyim anne olmak kolay degil
Sen uyumuonmu ben yattim ama belim agrioo sag solaa yatamiomm olsun hamd oslun

Ben kızımın dolabını kullanıcam ikiye bölücem artık orayı napalım :) birkaç eksiğimiz dışında fazla bi eksik kalmadı inşallah. Hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize zamanında tabiki :anneadayı:

Ben kızımın dolabını kullanıcam ikiye bölücem artık orayı napalım :) birkaç eksiğimiz dışında fazla bi eksik kalmadı inşallah. Hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize zamanında tabiki :anneadayı:
Neguzel cnm neler kaldi bendede alindi hersey bi ziop zip ve cantasi kaldi

Gün geçtikçe daha da bozuluyor psikolojim. Telkin vs hiçbişey işe yaramıyor. Allahım sen yardım ett, sen koru gözet...

Niye hayirdir cnm neoldu
Gündüz bi şekilde geçiştiriyorum ama gece aşırı huzursuz oluyorum. Uyku tutmuyo, tutsada en fazla 45 dk. Sonra uyanıyorum tekrar dalabilmek işkence. Bu ara şikayetlerimde arttı iyice bakalım dr.dayım şuan. Nst için bekliyorum, sonra kontrole giricem.

Gündüz bi şekilde geçiştiriyorum ama gece aşırı huzursuz oluyorum. Uyku tutmuyo, tutsada en fazla 45 dk. Sonra uyanıyorum tekrar dalabilmek işkence. Bu ara şikayetlerimde arttı iyice bakalım dr.dayım şuan. Nst için bekliyorum, sonra kontrole giricem.
Haber et cnm

Gruba mesaj atamadım ben kızlar, şükür bebişin kilo alımı iyi, 2540 gr olmuşuz. Kilosu bir hafta geriden gelmeye devam ediyor ama ölçümler net olmadığından kesin diyemeyiz dedi dr. Şükür açıklık felan yok, haftasıyla uyumlu, suyu iyi.. doğum pozisyonunda baş aşağı duruyor, inmiş biraz ama kanala yerleşik değil. Şükürler olsun bugün içim rahatladı. Darısı sizin güzel haberlerinize inşallah..

Gruba mesaj atamadım ben kızlar, şükür bebişin kilo alımı iyi, 2540 gr olmuşuz. Kilosu bir hafta geriden gelmeye devam ediyor ama ölçümler net olmadığından kesin diyemeyiz dedi dr. Şükür açıklık felan yok, haftasıyla uyumlu, suyu iyi.. doğum pozisyonunda baş aşağı duruyor, inmiş biraz ama kanala yerleşik değil. Şükürler olsun bugün içim rahatladı. Darısı sizin güzel haberlerinize inşallah..
Aii bak cok sevindim cnm yaaa dua dua gördun hepimiz ettik ama
Ama diyelim dogsa bile 2500 gr yani kuvese bile gitmez ben 40 haftada dognusum ama kilom 2bucuk kardesim 38 hafta ama kilosu 2400 yani kuvese bile almadilar yani dusunme artik diye yazdimmm ohhh cekk bencee
Ama duracak gör bakk 41 kadar bemce hahaha

Bugün farkettim iki göğüs altımda ve kasıklarımda kırmızı lekeler var küçük küçük. Benim randevum haftayaydı ama yarına aldım bi gösterşcem doktora. Birde bişey daha sorucam. Gece yatmak hepimiz için sorun zaten, ya sağıma ya soluma yatıyorum ama eğer unuturda sırt üstü yatarsam kalbime sancıyla uyanıyorum. Hemen yantarafa dönüyorum ve sancı geçiyor. Sizdede olan varmı? Düz yatınca damara baskı yapar diyolar ondan sanırım???

Back