Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutulma ağrısı gibiyse duş biraz rahatlatıyo canım. Bir de hafif masaj beline.Gunaydın kızlar benm göğsumden asagısı belıme kadar bu gecede cok agrıdı o yuzden kac kez uyandm yatagımı degıstryım ne yapayım bılemedm
Yok canım oyle degıl kemıklerm agrıyor gıbı yanlıs pozısyonda yatınca olan agrı gıbıTutulma ağrısı gibiyse duş biraz rahatlatıyo canım. Bir de hafif masaj beline.
Şimdi kaç haftalık oldun canım? Karnın büyümeye başlamıştır iyice diye tahmin ediyorum. Onunda etkisi vardır.Yok canım oyle degıl kemıklerm agrıyor gıbı yanlıs pozısyonda yatınca olan agrı gıbı
Tum.kafa deme.birdey var givi sanki deme evet benimde öle oluir iltihapmii diom.sinutuzdanİyi akşamlar herkese, herkes nasıl kızlar. Bişey sorucam, bu aralar kafamda bi uyuşukluk sersemlik hissediyorum, o esnada tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum ama evde alet var ölçüyorum normal çıkıyo şükür. Tam tepem uyuşuyo, ya kaygıdanmı neyden bilmiyorum. Anlık oluyo geçiyo. Daha öncede yaşıyordum bunu ama şu üç gündür hep oluyo.
28 haftalık oldm bu gecede uykum kactıŞimdi kaç haftalık oldun canım? Karnın büyümeye başlamıştır iyice diye tahmin ediyorum. Onunda etkisi vardır.
Son üç ay gerçekten sıkıntılı geçiyor ama Allah büyük canım, bunlarda geçecek hayırlısıyla.28 haftalık oldm bu gecede uykum kactı
Sen kac oldun cnm kac haftalik aylik bidaha gittinmi kontroleSon üç ay gerçekten sıkıntılı geçiyor ama Allah büyük canım, bunlarda geçecek hayırlısıyla.
Ben yarın tam 35+0 oluyorum Allah'ın izniyle. 9.aya girdim yani, yeni gün alıyorum. Kontrolüm perşembe günü.Sen kac oldun cnm kac haftalik aylik bidaha gittinmi kontrole
Masallah cnmBen yarın tam 35+0 oluyorum Allah'ın izniyle. 9.aya girdim yani, yeni gün alıyorum. Kontrolüm perşembe günü.
Benim hamilelikte surekli oldu canim sabah uyanir uyanmaz hissederdim gun boyu ayni his kafami normal hissedeyim artik diye aglardimİyi akşamlar herkese, herkes nasıl kızlar. Bişey sorucam, bu aralar kafamda bi uyuşukluk sersemlik hissediyorum, o esnada tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum ama evde alet var ölçüyorum normal çıkıyo şükür. Tam tepem uyuşuyo, ya kaygıdanmı neyden bilmiyorum. Anlık oluyo geçiyo. Daha öncede yaşıyordum bunu ama şu üç gündür hep oluyo.
24.12.2017 tarihinde medilife da Doğum yaptım. Tüm hamilelik boyunca Selda örnek hanımoğlu’na gittim. 23.12.2017’degece 03.00’te suyum geldi ve hastaneye gittik. Selda hanım’ı Doğumun başladığını bildirdim ve ne zaman gelebileceğini sordum. Sabah karşıda kahvaltılarının olduğunu belki öğlen gibi yetişebileceğini söyledi. Kendisini beklediğimi söyledim. Hastane pazar günü olduğu için dr.’a ekstra 600 tl ödeme yapmamız gerektiğini söyledi ve kabul ettik. Buna rağmen Selda hanım suyumun gelmesinin üzerinden 17 saat geçtiği halde hiçbir şekilde muayene için gelmedi. Ebe hanım ile iletişime geçerek süreci takip ettiği bilgisi verildi bize. Suyun gelmesinin üzerinden bu kadar çok zaman geçince eşim ve ailem benim ve bebek için endişelenerek Selda hanım ile iletişime geçti ve gelebiliyorsa kendisinin gelemiyorsa nöbetçi dr.un muayenesini talep etti. Selda hanım sinemada olduğunu, özel hayatının devam ettiğini, hastanede olsa bile kontrole gelmeyeceğini, takibin ebeler tarafından yapıldığını, 24.12.2017 tarihinde saat 20.00 civarı bu saatten sonra sezaryen Doğuma karar versek bile gelmeyeceğini, panik havası oluşturulduğunu istersek dr. Değiştirebileceğimizi ve kendisinin hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceğini söyledi. Hekimlik bu değil. İçinde azıcık insanlık barındıran herhangi biri bebeği için endişelenen bir anne babaya bu şekilde hitap etmez. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu kadar özel bi anı bu kadar stres altında geçirdim ne yazık ki.Ben medlife da 18 gün önce doğum yaptım selda örnek hanimoglunu şiddetle tavsiye ederim
Öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına alabildşysen ne mutlu sana canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun. Kötü bi tecrübe yaşamıssız. Biz burada hemen hepimiz özel hastaneye gidiyoruz ve benzer şeyleri yaşayabiliriz. Allah öncelikle hekimlere vicdan ve mesleki sorumluluk nasip etsin. Bunları baştan size söylemeliydi diye düşünüyorum. Kötüde olsa geçmiş boşverin, anneliğinizin keyfini çıkarın derim.24.12.2017 tarihinde medilife da Doğum yaptım. Tüm hamilelik boyunca Selda örnek hanımoğlu’na gittim. 23.12.2017’degece 03.00’te suyum geldi ve hastaneye gittik. Selda hanım’ı Doğumun başladığını bildirdim ve ne zaman gelebileceğini sordum. Sabah karşıda kahvaltılarının olduğunu belki öğlen gibi yetişebileceğini söyledi. Kendisini beklediğimi söyledim. Hastane pazar günü olduğu için dr.’a ekstra 600 tl ödeme yapmamız gerektiğini söyledi ve kabul ettik. Buna rağmen Selda hanım suyumun gelmesinin üzerinden 17 saat geçtiği halde hiçbir şekilde muayene için gelmedi. Ebe hanım ile iletişime geçerek süreci takip ettiği bilgisi verildi bize. Suyun gelmesinin üzerinden bu kadar çok zaman geçince eşim ve ailem benim ve bebek için endişelenerek Selda hanım ile iletişime geçti ve gelebiliyorsa kendisinin gelemiyorsa nöbetçi dr.un muayenesini talep etti. Selda hanım sinemada olduğunu, özel hayatının devam ettiğini, hastanede olsa bile kontrole gelmeyeceğini, takibin ebeler tarafından yapıldığını, 24.12.2017 tarihinde saat 20.00 civarı bu saatten sonra sezaryen Doğuma karar versek bile gelmeyeceğini, panik havası oluşturulduğunu istersek dr. Değiştirebileceğimizi ve kendisinin hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceğini söyledi. Hekimlik bu değil. İçinde azıcık insanlık barındıran herhangi biri bebeği için endişelenen bir anne babaya bu şekilde hitap etmez. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu kadar özel bi anı bu kadar stres altında geçirdim ne yazık ki.
Böyleleride var ne yazıkki. Dediğin gibi Allah vicdan versin öncelikle. Rabbim iyilerle karşılaştırsın her daim inşallah.24.12.2017 tarihinde medilife da Doğum yaptım. Tüm hamilelik boyunca Selda örnek hanımoğlu’na gittim. 23.12.2017’degece 03.00’te suyum geldi ve hastaneye gittik. Selda hanım’ı Doğumun başladığını bildirdim ve ne zaman gelebileceğini sordum. Sabah karşıda kahvaltılarının olduğunu belki öğlen gibi yetişebileceğini söyledi. Kendisini beklediğimi söyledim. Hastane pazar günü olduğu için dr.’a ekstra 600 tl ödeme yapmamız gerektiğini söyledi ve kabul ettik. Buna rağmen Selda hanım suyumun gelmesinin üzerinden 17 saat geçtiği halde hiçbir şekilde muayene için gelmedi. Ebe hanım ile iletişime geçerek süreci takip ettiği bilgisi verildi bize. Suyun gelmesinin üzerinden bu kadar çok zaman geçince eşim ve ailem benim ve bebek için endişelenerek Selda hanım ile iletişime geçti ve gelebiliyorsa kendisinin gelemiyorsa nöbetçi dr.un muayenesini talep etti. Selda hanım sinemada olduğunu, özel hayatının devam ettiğini, hastanede olsa bile kontrole gelmeyeceğini, takibin ebeler tarafından yapıldığını, 24.12.2017 tarihinde saat 20.00 civarı bu saatten sonra sezaryen Doğuma karar versek bile gelmeyeceğini, panik havası oluşturulduğunu istersek dr. Değiştirebileceğimizi ve kendisinin hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceğini söyledi. Hekimlik bu değil. İçinde azıcık insanlık barındıran herhangi biri bebeği için endişelenen bir anne babaya bu şekilde hitap etmez. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu kadar özel bi anı bu kadar stres altında geçirdim ne yazık ki.
Ben tuhaflardayım :) sonlara dogru sapıttı bedenimde psikolojimde. Allah hayır etsin inşallah. Sen ne alemdesin?Kizlar neyaoiinuz nasilsin
Hayirdir cnm neolduBen tuhaflardayım :) sonlara dogru sapıttı bedenimde psikolojimde. Allah hayır etsin inşallah. Sen ne alemdesin?
Valla bende anlamıyorum kendimi canım, gece zaten uykusuz kalıyorum bacaklarım ağrıyor yükseğe koysamda rahat etmiyor, belim ve sırtımda ayrı mesele. Karnım dan dolayı sağa sola dönemez hale geldim, dönsemde yine rahatımı bulamıyorum. Mide problemlerim ve ödem arttı. Sürekli evde oturur yatar halde olunca çok zorladı beni. Şimdiye kadar hep yürüyodum rahat ediyodum.Hayirdir cnm neoldu
Ben iyiyim suan agrilar varda sukur bunada
Agladim bugun ailemi özledim