- 28 Ocak 2018
- 114
- 54
- 28
- 40
Ben de yoğun depresyon ve anksiyete yaşıyorum.20.haftalığım.o kadar kötü durumdayım ki bana cipralex verdiler.ama 1 hafta içebildim sadece daha kötü yaptı dayanamadım,bi de yabancı sitelerde forumları çok okudum kötü şeyler okudukça içemedim daha.şimdi doğuma kadar dayanmaya çalışıcam.ama sabahtan akşama ağlıyorum,bazen uyuyamıyorum da.sizin nasıldı hamilelik ne gibi şeyler vardı?plasenta yaşlanması strese bağlımıymış yani şimdi ne durumda kızınız gelişim anlamında?konuşması fln.ben de ilaç içmeyerek doğru mu yapıyorum acaba diye çok düşünüyorum çünki daha mı zararlı diye.ama öbürü de kimyasal sonuçta direkt beyni etkiliyo bilemiyorum hiçArkadaslar ben sitede yeniyim allah uzun omur versin bi kizim var 2 yasinda ona hamileyken cok zor gunler yasadim antidepresann kullaniyodum hamile olunca kestim ama doguma kadar bittim diyebilrm sıkıntidan plezantam.yaslandi 32den sonnra kizim gelisemedi 36dasezeryanla alindi mecburen emzirirken ilacimi kullandim cunku dayanacak gucum kalmamsti simdi bidaha cocuk yapamam diyorum ama sonra kizim yalniz mi kalacak diye uzuluyorum hamileyken ilac kullanip cocugu saglikli olan varmi yada suan hamileyken ilac kullanan benim kadin dogumcum kesinlikle kullanamazssin demisti cvb yazarsaniz cok sevinirim