Ben isterimKızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben isterimKızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır
Teşekkür ederim etiketlicem siziBen isterim
Hadı gozun aydın panik atagın gectımı pekıMerhaba kızlar daha önce yazmıştım panik atağım vardı asla normal doğuramam diyodum ama 16 aralıkta normal doğum yaptım. Korkulcak hiçbişy yokmuş :)
Evet canım herşey allahtan duadan başka elden bişey gemiyor. Psikiyatrisle ne konuşuyorsunuz? Doğumlamı alakalıCnm gittim cok sukur iyimis yani ama kontrol altinda kalacam iki hafta sinra yine pazartesi piskatriste randavun öle iste o bendede var doktora dedin o risk herkeste herzanan olabilir dedi yano hersey Allahtan cmm
Pazartesi gidecem.daha ona bilmiomkiEvet canım herşey allahtan duadan başka elden bişey gemiyor. Psikiyatrisle ne konuşuyorsunuz? Doğumlamı alakalı
Ben bugün çok fenayım ya. 2 gündür mide yanmasından full uykusuz kaldım. Bi dün gece 4 5 saat rahat yattım elma süt ve gaviskonla.. bugün de kan sekerim düştü sofraya oturunca, başımdan sırtımdan terler boşaldı yemeği nasıl yedim bilmiyorum. Bi huzursuzluk var üstümde anlayamadım ya, son aya girdim şükür, hormonlar etkiliyor biliyorum ama ben şu erken doğum küvöz durumları felan istemeden de olsa takıldım sanırım. Kasılmalar ağrı sancılar çoğaldıkça insan tetikte duruyor. Demin dedim artık doğurcam galiba diye. Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah. Melankolide gibiyim çok fazla..Kızlar selamlar,
F Fatmae20 gittinmi cnm doktora ne dedi
y4zy4qmurum Sen nasıl oldun canım , herşey nasıl ilerliyor?
Ya bu arada niye bilmiyorum beni aldı bi etken doğum kaygısı, belim azıcık ağrısa tedirgin oluyorum, enfeksiyon geçmediği için ya kötü bişey olursa diye düşünüyorum. Evet kendimi odaklamıyorum bu düşüncelere ama akşımdanda çıkaramıyorum. Korkular kaygılar hep şekil değiştiriyor hiç gitmiyor...
Gözünaydın canım iyiymiş şükür herşey yolunda. Bugün kilosuna bakmıcaklar mıydı, ne kadar olmuş?Cnm gittim cok sukur iyimis yani ama kontrol altinda kalacam iki hafta sinra yine pazartesi piskatriste randavun öle iste o bendede var doktora dedin o risk herkeste herzanan olabilir dedi yano hersey Allahtan cmm
Cok sukur cnm yaaa 1232gr lmis sukurBen bugün çok fenayım ya. 2 gündür mide yanmasından full uykusuz kaldım. Bi dün gece 4 5 saat rahat yattım elma süt ve gaviskonla.. bugün de kan sekerim düştü sofraya oturunca, başımdan sırtımdan terler boşaldı yemeği nasıl yedim bilmiyorum. Bi huzursuzluk var üstümde anlayamadım ya, son aya girdim şükür, hormonlar etkiliyor biliyorum ama ben şu erken doğum küvöz durumları felan istemeden de olsa takıldım sanırım. Kasılmalar ağrı sancılar çoğaldıkça insan tetikte duruyor. Demin dedim artık doğurcam galiba diye. Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah. Melankolide gibiyim çok fazla..
Sen ne alemdesin canım? O enfeksiyona takıldıkça psikolojin daha da çökcek benim gibi. O yüzden akışına bırakmaya çalış canım, Allah büyük, bebeğin geleceği vakit zaman belli sonuçta bizim elimizde değil. Elimizden geleni yaptık gerisini Rabbim bilir.
Gözünaydın canım iyiymiş şükür herşey yolunda. Bugün kilosuna bakmıcaklar mıydı, ne kadar olmuş?
Canım benim son ayın artık bunlar çok normal sende biliyosun. Hormonlar tavan yaptı tabi üstüne birde stres ve uykusuzluk çekince kan şekeri düşmedi veya tansiyon düşmesi çok normal. Tehlikeli zamanı atlattın bence canım. Hiç korma bebeğin doğsa bile herşeyi yerinde. Allahın izniyle bişeycik olmaz. Melankoli halleri bendede çok yoğun bu aralar. Zaten hangi zamannolmadıki, şimdi neye taktım biliyomusun, anlatayımda ağlanacak halime gül biraz. Bende içimi boşaltmış olurum. Şimdi bu doktor bana b12 iğnesi verdiya, ayrıca bende elevit kullanıyorum. İçinde b12 var onunda biliyosun. Şimdi diyorumki b 12 zehirlenmesi olurmuyum acaba, orda burda yazılan yazıları okuyorum herkes farklı yazıyo. Olumsuz yorum okuduğum gibi hoppp enginarlar oluyo, o olunca ben iyice bozuluyorum... ah ah bu hallerimiz huniyle dolaşıcam yeminleBen bugün çok fenayım ya. 2 gündür mide yanmasından full uykusuz kaldım. Bi dün gece 4 5 saat rahat yattım elma süt ve gaviskonla.. bugün de kan sekerim düştü sofraya oturunca, başımdan sırtımdan terler boşaldı yemeği nasıl yedim bilmiyorum. Bi huzursuzluk var üstümde anlayamadım ya, son aya girdim şükür, hormonlar etkiliyor biliyorum ama ben şu erken doğum küvöz durumları felan istemeden de olsa takıldım sanırım. Kasılmalar ağrı sancılar çoğaldıkça insan tetikte duruyor. Demin dedim artık doğurcam galiba diye. Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah. Melankolide gibiyim çok fazla..
Sen ne alemdesin canım? O enfeksiyona takıldıkça psikolojin daha da çökcek benim gibi. O yüzden akışına bırakmaya çalış canım, Allah büyük, bebeğin geleceği vakit zaman belli sonuçta bizim elimizde değil. Elimizden geleni yaptık gerisini Rabbim bilir.
Gözünaydın canım iyiymiş şükür herşey yolunda. Bugün kilosuna bakmıcaklar mıydı, ne kadar olmuş?
Haha bende umuyorum bakalımCanım benim son ayın artık bunlar çok normal sende biliyosun. Hormonlar tavan yaptı tabi üstüne birde stres ve uykusuzluk çekince kan şekeri düşmedi veya tansiyon düşmesi çok normal. Tehlikeli zamanı atlattın bence canım. Hiç korma bebeğin doğsa bile herşeyi yerinde. Allahın izniyle bişeycik olmaz. Melankoli halleri bendede çok yoğun bu aralar. Zaten hangi zamannolmadıki, şimdi neye taktım biliyomusun, anlatayımda ağlanacak halime gül biraz. Bende içimi boşaltmış olurum. Şimdi bu doktor bana b12 iğnesi verdiya, ayrıca bende elevit kullanıyorum. İçinde b12 var onunda biliyosun. Şimdi diyorumki b 12 zehirlenmesi olurmuyum acaba, orda burda yazılan yazıları okuyorum herkes farklı yazıyo. Olumsuz yorum okuduğum gibi hoppp enginarlar oluyo, o olunca ben iyice bozuluyorum... ah ah bu hallerimiz huniyle dolaşıcam yeminle
Doğumdan sonra atlatıcaz inşallah. Yani umarım
Aynı benn işte yahuu, zaten ilac dedimi nevrim dönüyo, ama bu durumda kullansan bi türlü kullanmasan başka türlü. Sanki doktorlar bi olmuş sağlığımı bozmaya çalışıyorlar gibime geliyoHaha bende umuyorum bakalım
Evet öyle canım farkındayım ama akşamdan beri toparlanamadım ya, kollar bacaklar halsiz gibi, kafam bi tuhaf, gözüm kararcak gibi, nabzım artıp duruyor enginarlarda geliyor öyle olunca. Hani bayılcak gibi olursun ya durduk yere, aynı öyleyim. Anlamadım gitti sebebini.
Kız sen sanıyo musun ki ben senden farklıyım ben sana güleyim tmm da bana kimler gülsün ben ferro sanol kullanıyorum, özeldeki dr probiyotik vitamin vermiş sgk karsılamıyor bende almak istemedim fiyattan ötürü. Sonra gittim sağlık ocağındaki hekimime anlattım durumu, decavit verdi ücretsiz veriliyomuş zaten. Eve geldim 1 hafta kullanamadım. Niye çünkü içindeki vitaminler ve demir kan ilacımdada var. Fazlası zehirlerse naparım...... yazdım çizdim tabi kafamca. Özele muayeneye gidene kadar kullanmadım, dr sordu sağlık ocağından verdiler dedim tmm ona devam et dedi.bi başlasaydım keske devam da ederdim
Benimde öyle malesef, yan etki problemliyim.. B12 konusunda önceden benimde deneyimim var. Lise döneminden beri ayda alemde b12 düşük çıkıyor. İğne veriyor dr, kan şurubu veriyor. Ben önceden ilacın iyi ettiğine inanır öyle içerdim kendimi iyi hissederdim tabi. Sende kullan bence iğnelerini. B12 düsüklüğü etkiliyor bünyeyi, en azından benim öyle.Aynı benn işte yahuu, zaten ilac dedimi nevrim dönüyo, ama bu durumda kullansan bi türlü kullanmasan başka türlü. Sanki doktorlar bi olmuş sağlığımı bozmaya çalışıyorlar gibime geliyo
Bende genelde soluma yatıyorum, son bir haftadır kaburgamın sol arka tarafı fena ağrımaya basladı.Kızlar ben nasıl soluma yattımsa kaburgalarm agrıyor dun oyle oldu tum gece devam ettı bel agrısı falan degıl yan yatyrm duz yatıyorm yıne de olmuyor bu sola yatma daha ıyı duorlar drlar ama o bana yaramadı hiç
O gruba hiç bakmamıştım canım, ben bizden önceki ayları takip ediyorum şuan. Ocak ve subat grubunda da okuyorum hikayelerini. Çok güzel şeyler var gerçekten.y4zy4qmurum nisan anneleri forunda epedural digum eden cok kisi var cok guzel seyler söluorlar bi bak istersen sende ordasin galiba zaten
Ven soluma yatamiom yumurtaliklarimi esio galiba kizzz cok sukur bu duyguyu