Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kız kaç kere yazdık sana. Umudum56 da gelip söyledi. Nasıl yazılmıyo anlamadım :sAh ah bi sor o ayrilarr bide korkuom ne bu diye sonra anlionn bende atws basio terr dun gece pantolonsuz yattim dondum iste ondan bugun denayim
Kiz emziren kadinlar diye forum var gördum szi ama yazilmioo
İnşallah canım, senin hamilelikte tetiklendiği için geçme olasılığı daha yüksek Allahın izniyle. O korkular bende de oluyor. İlaç kullanırkende aynı şekilde boğazıma takılcak korkusu yasıyorumYok benım hıc daralma sıkıntm olmuyor desem yalan olur haftada bır yada ıkı kez gece oyle daralma oluyr nefesm kesılıyor benmkı cok tuhaf zaten yemek yemek su ıcmek banyo yaparken bunlarda da sankı nefesm kesıleck gıbı panıklıyorm ben bır kez devlet hastanesnde psıkytrst e gıttım her gece duzenlı pasıflora ıc dedı onu ıcıyorm bu aralar bıde gun sayıyorm hamılelıkten sonra geceer dıye umut edıyorm
A.s canım hayırlı güzel mutlu hadtalar olsun bize inşallah:) sabah beri hava okadar kapalıki burda sıkıldım evde biraz yürüğüş iyi gelir umarım. Kızımla geziyim :)Slm kızlar herkese hayırlı haftalar olsun rabbım gonlumze gore versın bu panık atak ılletınden hayırlısıyla da kurtulalım
Nasıl kayıt canım anlamadım ?Cnm o foruma bana kayit et kiz y4zy4qmurum
Bugun dunden beri belim ama.kuyruk kemigim cokk agriooo karnima vuruorr yaa bu bel agrisi fena
Gözun ayfin cnm masallah anlat nasildi ins benimde normal ama epeduralle xani yinede yapamam diommMerhaba kızlar daha önce yazmıştım panik atağım vardı asla normal doğuramam diyodum ama 16 aralıkta normal doğum yaptım. Korkulcak hiçbişy yokmuş :)
Gözun ayfin cnm masallah anlat nasildi ins benimde normal ama epeduralle xani yinede yapamam diomm
Ai süperr bende dedim gecen konusmada ikinma da kapatiorlar dedim.ben panik atakim benimkini kesmeyin dedim tm ddi suan rahatladim inanki ins ise yarar benimkide yaa agrisiz ederimmm ama gidene kadar o sanci cekilecek durumdamiBenimde epiduralli normal oldu zaten kesinlikle bişey hissetmiceksin. Önüme yavrumu koyduklarında o şaşkınlıkla ne zaman çıktı ya dedim şok yaşadım. Sancıyla hastaneye gittim ikindi 5 gibiydi. 3 cm açılmış. Yoldayken kesinlikle sezeryan isticem dedim. Doktor gazladı beni çatın uygun normal yapmalısın dedi. Hemen yattım hastaneye. 5 cme kadar sancı çektim gece 2 gibi suyum patladı hemen taktılar ondan sonra bişey hissetmedim. Sabah 7 gibi bi baskı hissettim bi bakıldı 10 cm olmş hemen doktorumu çağırdılar doğumhaneye götürdüleer. Ağrı hissetmdiğim için aşırı rahattım hiç panik olmadım.ağrı kesicinin dozunu iyice arttırdılar artık hiçbişey hissetmiyodum. Ağrın geldi ıkın diyodu dokton. 5. 6. Ikınmada doğdu oğlum :)) sakın korkmayın
Ai süperr bende dedim gecen konusmada ikinma da kapatiorlar dedim.ben panik atakim benimkini kesmeyin dedim tm ddi suan rahatladim inanki ins ise yarar benimkide yaa agrisiz ederimmm ama gidene kadar o sanci cekilecek durumdami
He ai sukur ins banada ise yarar o uyusturucudaaa inss yaa sevindim simdi saol cnm darisi herkeseEvet şiddetli adet sancısı gibi dayanılmıcak gibi değil yani hiç korkma.
Geçmiş olsun canım kaç haftalık hamilesin? Ben ilaç kullanmıyorum, ilaçsız geçirmeye çalışıyorum allah yardım ederse. İlk gebeliğinde kullandığın ilaçtan memnunsan yine ondan kullansaydın keşke. Bide bu ilaçlar hemen etki etmiyor. İki üç hafta geçmesi şart etki etnesi için. Çok zorlanırsan doktorunla görüş derim psikiyatrinle yani. Belki değiştirir.Kizlar selectra 25 mg kullanan varmi acaba 6 gundur kullaniyorum ama basim fena carpinti fln oluyor ilk gebelikte procaz kullandim o cok iyi gelmisti
Gözünaydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah, çok sevindim :) bende bunda epidural istiyorum gidişata göre.. hayırlısı olsun hakkımızda inşallah vaktiyle sağlıcakla bizde kavusuruz :)Merhaba kızlar daha önce yazmıştım panik atağım vardı asla normal doğuramam diyodum ama 16 aralıkta normal doğum yaptım. Korkulcak hiçbişy yokmuş :)
Canım ben ilaç kullanmıyorum o yüzden pek bilmiyorum ama ilaca yeni başlamışsın, bildiğim kadarıyla da alışma sürecinde belirtiler biraz daha artabiliyomuş. En azından 15 gün alıyor bedenin uyum sağlaması arkadaşlardan bildiğim. Yine dr.na danışman en iyisi belki farklı önerisi olur ya da değiştirir.Kizlar selectra 25 mg kullanan varmi acaba 6 gundur kullaniyorum ama basim fena carpinti fln oluyor ilk gebelikte procaz kullandim o cok iyi gelmisti
Gözünaydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah, çok sevindim :) bende bunda epidural istiyorum gidişata göre.. hayırlısı olsun hakkımızda inşallah vaktiyle sağlıcakla bizde kavusuruz :)
Magnezyum kullanıyosun dimi düzenli ? Kalsiyumuda bol tüketmen gerek.y4zy4qmurum varya iki gundur belim kopuor ayakta duramiom bugun hic kalmadim az az izaman iyi ama neden olior böle cnm ya bu belll
Sende epedural istiornusun ins hayirlisi ya bak cogu yaoioo ve sezaryan olan burda hep mecbur epedural bayiltma yok acilde sadece korkma dua et