Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

cnm benım cok heyecanlı gördu senı ınşalla arkadaşımız hayırlısıyla alır bebgını kucagına
cnm benıde dualarla ugurlucanmı amelıyata

Kız uğurlamam mı.. Ne diyorsun senn. O günler gelsin inşaAllah..
Ama biliyorsun, buradaki arkadaşlarımızın durumu biraz daha özel..
Korkular.. Ataklar.. İstenmeyen bir sürü durum..
Bunu ancak yaşayan anlar, cannım komşum..
Sen anlama.. Hiiç anlama inşaAllah.. Rabb'im kimseye yaşatmasın bunları..
Yaşayanlara da acil şifalar, devalar göndersin indinden inşaAllah..
Tüm güzel şeyler hürmetine...

Nil'im bugün mutlaka bir fırsat bulup bana yazacağını biliyordum..Cansın sen vefakar arkadaşım..Telini kaydettim hiç merak etmeyin kendime gelir gelmez önce bebeğimi soracağım onunla ilgilenip hemen telden size yazacağım inş...
Yarın 7 de evden çıkcağız inş ameliyat saatimiz ise 9.00..Biliyorsunuz ameliyatın iyi geçmesi ve bebeğimin sağlıklı olması kadar bu birbuçuk saatlik süreyi de ataksız çarpıntısız geçirmek duam..Ne dersiniz mümkün olur mu acaba...

Desteğiniz dualarınız yarınki okuyacağınız yasinler için şimdiden Rabbim hepinizden razı olsun..Hepinizin kalplerine şifa gönüllerine huzur versin..Sedyeye yatınca isim isim duaya başlamayı ümit ediorum sizler için bir de dua isteyen bir kişi oldu o var aklımda...

Nil buradan bu kadar destek oldun yanımda olsan nolurdu kim bilir :) Allah gönlüne göre versin herşeyi..Ne diyim bu saf kalbin ve sabrın sonunda mükafatın çok büyük olacak inş..Eminim buna..Hiçbirşey zayi olmaz bu hayatta..

efraaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh...
Kız işim gücüm var..
Eşim içerde yalnız başına oturuyor..
Hiç sevmez o otururken benim PC. ye bakmamı..
Sırf senin için girdim, cevap yaz çabuuuukkk..
Gidecem şimdi..

Gece gene gelirim ama..
Şİmdi görüşemezsekte, bir kaç saat sonra burada ol....

Ahahah.. Aynı anda yazmışız..

Ah be canım, ne demek ki destek.. Müslüman müslüman kardeşine yapmaz mı bunu..
Sana gecedende hazır edeceğim duaları, merak etme.. Hatta hepimiz ederizi inşaAllah..
Sakın tel ile aramayı, yazmayı unutma hee.. Ben çatlarım meraktan..
Kızının güzelliğine dalıp unutabilirsin bizi.. Olabilir yanii..

Aman sende bize dua etmeyi unutma sakın gülüm haa.. Dünya dua üzerine biliyorsun..
Rabb'im biz günahkarların duasını kabul eylesin inşaAllah.. Her an yanında hisset O'NU...
FETTAH olan Rabb'im, açsın bütün kapalı, sıkıntılı kapılarını, ferahlatsın seni..
Sende bol bol " YA FETTAH " çek, canımın içiii..
Açsın, genişletsin Rabb'im tüm kapılarını...

bende özeniyorum cnm sık sık o insalara alt tarafı doğuracagım şimdiden gelecege dair hayaller kuramıorum doğumdan sagsaglim çıkayımda hele bi önce diorum herşeyde.daha bir ay var Allah psikolojime saglamlık versin nasıl dayancam bilmiorum

nil efrahın numarası var sanırım sende telefonlaşınca haberleri burayada yazarsın cnm.

kızlar bide benide yarın doğuma alırlarmış :)günüme yakın olsa isterdim ama Allah korusun daha erken bebişim gelişsin iyice içeride ama ben yinede hastane çantamı arabanın arkasına koyayım ne olur ne olmaz..

duygucum sen nerelerdesin kızlar duygu ile iletişime geçeniniz varmı

efrah_83 canım bende hamile kalmayı düşünen sizler gibi panikatak hastasıyım sizlerin yorumlarınızı okuyorum , hepiniz çok tatlısınız
yarın senin en güzel günün inş krizsiz ,çok rahat bir şekilde ameliyata girersin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ,seninle tanışmadık ama sana bu gece dua edicem ALLAH yardımcın olsun

Canım hoşgeldin..İyi dileklerin için teşekkür ederim..Senin hakkında daha çok bilgi sahibi olalım ilaç tedavisi gördünmü vs..Pa ile hamile olunmaz diye birşey yok ama çok ağır durumlar da olabiliyor tabi kolay bir süreç değil..Hepimiz sana bu süreçte seve seve yardımcı oluruz ben kendimi toplar toplamaz senin hikayeni okur elimden geldiğince destek olurum tecrübelerimle inş..Sağlık sıhhat diliorum sana da..

sağol canım yemin ederim topice uğradığın içime doğdu
canım ben ilaç tedavisini yarıda kestim ilaç içmektendede korkanlardandım bağımlı olmaktan korktum
ama benim zaten 10 yaşında oğlum var o zamanlar panikatak hastası değildim ama yine biraz ürkektim neyse ben bile doğurduktan sonra herkes doğurur diyorum
hamileyken bende evhamlıydım anneme çok korkuyorum nasıl doğurucam derdim inanki doğumhanede tek çığlık atmayan bendim ALLAH yardım ediyor inş sanada yarın yardım edicek dualarım senle

Son düzenleme:
Merhaba canım ben heyecanlı çarpıntılıım malum son 1,5 gün..Senin de iyi hissetmene çooook sevindim daim olsun inş..
Çarpıntı nasıl kafaya takılmaz ben idrak edemiorum benim hayatımı bitiriyor sanki

canım bilmiyorum okuyabilir misin ama Allah yar ve yardımcın olsun. herşey en güzel biçimde tamamlansın inşallah.

efraaahhh canım benim sırf senin için girdim walla kaçamak dualarım seninle bitanem herşey çok güzel olucak iyi haberlerini dört gözle bekliyorum tatlım... dualarım seninle ve meleğinle canım beniimmmm

efrahcım muhtemelen şu an hazırlık yapıyorsundur evden çıkmak için 7de hastanede olcaktın sanırım Allah yardımcın olsun saatler sonra anne olacaksın.eşinle bebeğinle saglıkla sıhhatle eve dönmeyi nasip etsin rabbim.

Canım, efrahın bende no. su yok.. benim onda var.. Kendini iyi hisedince bir şekilde bana ulaşır herhalde.. Bende size haber veririm inşaAllah..

Efrah... SAnırım şu an ayılma çalışmalarındasındır..
Senin yüzünden gece uyuyamadım.. Kafama takıldın
kaldın. Gece geç yattım zaten, sana dua ettim.. Sonra her saat başı uyanıp saate baktım durdum.. Ayy sanki ben
ameliyata gidecem.. Bakıyorum saat 6.. Yok daha erken diyorum.. Gözümü kapatıp uyumaya çalışıyorum.. Bakıyorm daha
yarım saat geçmiş.. Şİmdi hazırlanıyorlardır diyorum.. Gene azıcık kestiriyorum.. Bakıyorum saat 7.. Şimdi hastanedelerdir
diyorum.. Amaaaann..Saat 9 oldu. Gözümde ameliyat kıyafeti giymiş, AZICIK AMA AZICIK heyecanlı sedyede yatan efrah var..
Olmayacak, kalktım.. Şİmdi bayılttılar, şimdi kestiler, şimdi bebiş çıktı, ağladı, diktiler..

Aaa delirdim ben yaa.. Efrahı kendimden çok sorun etmişim haberim yok.. Şükür şu an ayılıyorsundur..
Bende rahatladım haa.. Birde senden hayırlı haber gelseydi, tam rahatlayacaktım..

Ben takıntılıyım.. Bazen kafama çok takıyorum bazı şeyleri.. Buda onlardan biri oldu efrahh..
Bunuda unutmam daha ben...

Aman iyi olunda.. Şimdi sırada senden gelecek haber var.. Haydi bakalım.. Hayırlı haberlerle gel...
Atlattın inşaAllah.... ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN...

BU ARADA İYİKİ DOĞDUN BEBİİİİİİİİŞŞŞ...............................

bende merak ediyorum ama genel anastezi agirdir insan öyle hemen kendine gelip telefonun derdine düsemez.kafayi toplamak süürüyor, uyansanda yari rüyada gibi oluyorsun, tekrar tekrar uykuya daliyorsun felan.Anca yazar bence nil.hayirlisiyla kurtulmustur insallah.kafayi toplasin yazar insallah.

Kızlar, efrahtan haber geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................

ZÜLAL bebek doğmuş..
İkiside çok iyilermiş çok şükür..
Sütü yokmuş sadece..
Aman Allah başka dert vermesin..

Ayy, ağlayasım var........................
Şükürler olsun Rabb'ime..
Aklıma neler geldi, neler gittii........

iyi haber geldi sonunda.bende bekliyordum.cok sevindim.Allahim saglikla sihhatle büyütmeyi nasip etsin.tez elden bizide kurtarsin.kolayliklar versin hepimize.bir kisi daha dogurdu aramizdan.

Sira bende................Safak 17 :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…