Nisancım Allah razı olsun kuzum inş herşey yolunda gider..
ben neden hala güzel hayaller kuramıorum ya
cnm sağlıcakla alırsın ınşalla bebışını kucagına dualarımız senınle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisancım Allah razı olsun kuzum inş herşey yolunda gider..
ben neden hala güzel hayaller kuramıorum ya
cnm benım cok heyecanlı gördu senı ınşalla arkadaşımız hayırlısıyla alır bebgını kucagına
cnm benıde dualarla ugurlucanmı amelıyata
Efrah efrah, buurdasıın..
Naıslsın kuzum.. Ayy ayy yarının annesiii..
Hep aklımdaydın bugün, hiç aklımdan çıkaramadım seni..
Ama hep izenti vardı içimde.. Keşke ben yarın anne olsam dşye geçirdim içimden..
Bir yandan eşimle temizlik yapıyoruz, bir yandan aklımda sende..
Ama ne yap yap mutlaka en kısa süreed bize yaz, olur mu..
Ya da, ben sana tel. imi verdim faceden.. Bana mesaj at no.nu, ben burdakilere bildiririm durumunu..
Eşin bile olsa, haber verin bize oldu mu..
Birde kaçta senin ameliyat.. Kuzum, yasinler okuyalım sana o an..
Salavatlar getirelim, yardım isteyelim Rabb'imden senin için..
Tam saatini yaz bize.. Senin hastaneye gittiğin satlerde de okusak , olur..
Ayy çok heyecanlandım ben yaa...
Keşke yanında olsamda, her anında sana destek olabilsem..
İnan çok isterdim bunu...
Nil'im bugün mutlaka bir fırsat bulup bana yazacağını biliyordum..Cansın sen vefakar arkadaşım..Telini kaydettim hiç merak etmeyin kendime gelir gelmez önce bebeğimi soracağım onunla ilgilenip hemen telden size yazacağım inş...
Yarın 7 de evden çıkcağız inş ameliyat saatimiz ise 9.00..Biliyorsunuz ameliyatın iyi geçmesi ve bebeğimin sağlıklı olması kadar bu birbuçuk saatlik süreyi de ataksız çarpıntısız geçirmek duam..Ne dersiniz mümkün olur mu acaba...
Desteğiniz dualarınız yarınki okuyacağınız yasinler için şimdiden Rabbim hepinizden razı olsun..Hepinizin kalplerine şifa gönüllerine huzur versin..Sedyeye yatınca isim isim duaya başlamayı ümit ediorum sizler için bir de dua isteyen bir kişi oldu o var aklımda...
Nil buradan bu kadar destek oldun yanımda olsan nolurdu kim bilir :) Allah gönlüne göre versin herşeyi..Ne diyim bu saf kalbin ve sabrın sonunda mükafatın çok büyük olacak inş..Eminim buna..Hiçbirşey zayi olmaz bu hayatta..
inş ADAY.. bı sıralar olumlu düşünebilen soğukkanlı olan güzel günleri hayal eden daha doğrusu bardağın dolusunu görüp hayatın tadını çıkarabilen insanlara bir kez daha özendim..
Korkunun ecele faydası yokki ben korkarak boşa zaman harcıyorum lu dünyada ama ne çare..olsun buna da şükür..Hamdolsun halimize elimiz ayağımız tutuyor Allah başka dert vermesin..
efrah_83 canım bende hamile kalmayı düşünen sizler gibi panikatak hastasıyım sizlerin yorumlarınızı okuyorum , hepiniz çok tatlısınız
yarın senin en güzel günün inş krizsiz ,çok rahat bir şekilde ameliyata girersin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ,seninle tanışmadık ama sana bu gece dua edicem ALLAH yardımcın olsun
Canım hoşgeldin..İyi dileklerin için teşekkür ederim..Senin hakkında daha çok bilgi sahibi olalım ilaç tedavisi gördünmü vs..Pa ile hamile olunmaz diye birşey yok ama çok ağır durumlar da olabiliyor tabi kolay bir süreç değil..Hepimiz sana bu süreçte seve seve yardımcı oluruz ben kendimi toplar toplamaz senin hikayeni okur elimden geldiğince destek olurum tecrübelerimle inş..Sağlık sıhhat diliorum sana da..
Merhaba canım ben heyecanlı çarpıntılıım malum son 1,5 gün..Senin de iyi hissetmene çooook sevindim daim olsun inş..
Çarpıntı nasıl kafaya takılmaz ben idrak edemiorum benim hayatımı bitiriyor sanki
bende özeniyorum cnm sık sık o insalara alt tarafı doğuracagım şimdiden gelecege dair hayaller kuramıorum doğumdan sagsaglim çıkayımda hele bi önce diorum herşeyde.daha bir ay var Allah psikolojime saglamlık versin nasıl dayancam bilmiorum
nil efrahın numarası var sanırım sende telefonlaşınca haberleri burayada yazarsın cnm.
kızlar bide benide yarın doğuma alırlarmış :)günüme yakın olsa isterdim ama Allah korusun daha erken bebişim gelişsin iyice içeride ama ben yinede hastane çantamı arabanın arkasına koyayım ne olur ne olmaz..
duygucum sen nerelerdesin kızlar duygu ile iletişime geçeniniz varmı
Kızlar, efrahtan haber geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................
ZÜLAL bebek doğmuş..
İkiside çok iyilermiş çok şükür..
Sütü yokmuş sadece..
Aman Allah başka dert vermesin..
Ayy, ağlayasım var........................
Şükürler olsun Rabb'ime..
Aklıma neler geldi, neler gittii........