Herkese Merhaba..
Nasip olursa Pzt.sabah 7.30da yatış yapıoruz tetkiklerden sonra 9.00 da ameliyata alınıorum..Doktorum belden yapalım dimi? dedi..Hayır die pörtlettim gözlerimi bi an düşündüm acaba yapabilirmiyim epidural die ama ben de hastane korkusu var ameliyathane bana ii gelmez sanırım..
Herkese Merhaba..
Nasip olursa Pzt.sabah 7.30da yatış yapıoruz tetkiklerden sonra 9.00 da ameliyata alınıorum..Doktorum belden yapalım dimi? dedi..Hayır die pörtlettim gözlerimi bi an düşündüm acaba yapabilirmiyim epidural die ama ben de hastane korkusu var ameliyathane bana ii gelmez sanırım..
ishal olmuşum kızlar buda nerden çıktı şimdi inşallah kötü bişey yoktur
Ayy ne güzel yaa.. Rabb'im baan da nasip et ne olur, zaman çabucak geçsin..
Efraaahhh.. Kız sevin sevin, hatta zil tak oynaa..
Ama bence genel anestezi yaptır.. Boşver, hiiç şansa bırakma.. En temizi..
Epidural içinde kalıcı bel ağrısı yaptığı söyleniyor.. Hatta yaptırıpta gerçekten bel ağrısı çekenler var.
Sonuçta hiçbirisi sorunsuz değil. Bizi sadece genel paklar anacım.. Zaten yarım saat uyutuyorlar, birşey değil...
Kızlar selam hepinize hayırlı bayramlar gecmis yapamadım kusura bakmayın ... Kızlar ben dogum yaptım cuma gunü kızım 34.haftada 2200gr dünyaya geldi suan kuvezde iyi olduğunu söylüyorlar dua edin kızimada banada detayları anlatıcam en kısa zamanda bir aksilik olmazsa yarın taburcu olucam... Dualarınızı eksik etmeyin Allah a emanet olun..
kızlar size doğum hikayemi anlatiyim özetle... detay pek istemiceksiniz eminim(
cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik nst ye aldılar beni açılmam var mı ona baktılar çok az sancım çıktı ve 1 cm açılmam vardı...
sonra tansiyonumu bir ölçtüler anammmmm:18: tavan yapmış:18:
bebekte bende zehirlenmeye başlamışız apar topar bizi doğuma aldılar çok büyük bir riskle((
ölümden dönmüşüz kızımda bende anlicağanız kızlar ama şükürler olsun atlattık işte öyle mi olucak böyle mi olucak derken bitti gitti işte...
şimdi diyorum ki bunda bile hayır vardır Rabbim in elbet vardır bir bildiği walla o an ne panik atak geliyor insanın aklına ne başka bişey sadece kızımı düşündüm ona bişey olmasın diye ne dedilerse tamam dedim... çok zordu gerçekten ama Allah ım o gücü veriyor kızlar korkmayın gerçekten çok samimi söylüyorum benim kadar korkak biri bile doğurdu işte...
darısı sizlerin başına ama vakitlice sağa sağlim inşallah...
dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Ece'mden...
gelişmelerden haberdar edicem sizleri...
:18: offf,ben yaşasaydım bunları kesin ağlama krizlerine girerdim korkudan,ben korkunca ağlama krizine giriyom çünkü,iyi cesaret vermiş Allah sana,ama sonuc güzel:)Allah bizleride cesaretlendirsin,bizlere de bebişlerimizi sağsalim bi şekilde kucağımıza versin inşallah...aminnnn....
Ah be Aday.. Boşver anacım.. Hepsi aynı.. Ama bak, benim eşim ilk hamileliğimde çok anlayışsızdı.. Şİmdi daha üstüme titriyor..Nedenini bilmiyorum.. Erkekler geç mi büyüyorlar ne.. Yazık ilk çocuğumda etti etti o kadar.. Şİmdi süt dökmüş gibi..
Ama gerçekten hata yapmış. Ananene güvenmiş belli.. Tamamen yalnız olsan gitmezdi..
Bence kağıda ne yazdıysan ver.. Okusun.. Erkekler imadan asla anlamazlar canım.. Çok sığ düşünce tarzları var.. Direk söyleyince anlayabiliyorlar ancak.. Bence yazdığın her neyse vermelisin.. Ben az mı yazdım zamanındaa....
Haaaaaa bak, ben deyince olurmu öyle şey falan diyordunuz.. Şimdi sende beni yalnız bırakmayın diyorsun..
Yaa aday.. Ben ne yapayım.. Daha 27 haftalığım.. Ben doğum yaptığımda senin bebişin kaç haftalıkolacak, bir düşünsene...
Ben en yapayım şimdiii..
aday bol su iç nolcak kız ishalden hepimiz oluoruz kaygılı arkadaşım benimmmm
Ayy ne güzel yaa.. Rabb'im baan da nasip et ne olur, zaman çabucak geçsin..
Efraaahhh.. Kız sevin sevin, hatta zil tak oynaa..
Ama bence genel anestezi yaptır.. Boşver, hiiç şansa bırakma.. En temizi..
Epidural içinde kalıcı bel ağrısı yaptığı söyleniyor.. Hatta yaptırıpta gerçekten bel ağrısı çekenler var.
Sonuçta hiçbirisi sorunsuz değil. Bizi sadece genel paklar anacım.. Zaten yarım saat uyutuyorlar, birşey değil...
Herkese Merhaba..
aynen efrahcım,hiç cesaretim yok benim,mesela bugün tetonoz aşım vardı nedense bişilere kafam bozuldu herzamanki gibi bi de aşı stresine girdim gitmedim aşı yaptırmaya,ilk tetonoz aşısı deneyimim biraz ağrılı olduda laf aramızda,eşim de yarın gidelim dedi yanımda oda olcak die hemen atladım valla:)artık o ne yapıvercekse bana göya cesaret alcam eşimden işte,keşke doğumada yanımda olsa,çok korkak biri oldum ben yaaa,böle doğurulurmu arkadaş(((
kızlar ben pazartesi 34+5 günlük felan olcam sizce kontrolde nts ve çatı muayenesi olurmu.ben şimdi doktora hem evvime yakın devlet hastanesine gitcem.ne olur ne olmaz acil bişey olursa die.pazarteside özelde var uzakta.çatı muayenesi iki kere yaptıramam zaten korkuyorum acaba gitmesemmi.devlet hastanesine.bu seferde evime yakın acil bi durum olsa doktorun benim hakkımda bilgisi olmuş olur hiç değilse kafam karıştı
nilcim seni burda buldum çok sevindim. belki hatırlarsın baharın topiğinden. 18 . haftama girdim ama bugün benim kalbimde bi problem çıktı ritim bozukluğu var bunu ben bile hissediyorum. çarpıntı değil bu kendi halinde bi rit,m bozukluğu. 1 gün duracak bi alet taktılar bana yarın gideceğim. çok korkuyorum. hamilelikte kalple ilgili sıkıntılar yaşıyorum arada çarpıntım oluyor.. yanlış hatırlamıyorsam sen kalp ilacıda kullanıyordun... o kadar yalnız hissediyorum ki.. bebeğime ve kendime bişey olacak diye korkuyorum
pazartesi benimde kontrolüm var efrah benide doğuma almasınlar sakın bide aynı anda doğururmuşuz:)
çok geçmiş olsun.Holter takılmış sanırım benim bir arkadaşımın gebeliğinde holter sonuçları felaketti inanılmaz ritm bozukluğu ve çarpıntıları vardı şimdi oğluşu kocaman ve çok sağlıklı hiç korkma bir çaresi vardır inş..
canım bugün öğreneceğim bakalım doktor ne dicek. panik anksiyete hastası olduğumdan bu durumu daha da çok abartıyorum. muhtemelen stresten kaynaklandı. kalbimin sesini duymaktan sıkıldım. bi çok hızlı bi çok yavaş atıyor iki gündür. önceden çarpıntım olurdu... RABBİM hayırlısını nasip etsin
ay bayılıorum senin bu beni cesaretlendiren haline
zil takıp oynayacakmışım :)
ben o sabah çarpıntıda kaçları görürüm acaba tahminleri yapıorum..Bugün doktoruma sakinleştirici versinler dedim oldu cnm bebek nolucak dedi sonda takmasınlar dedim taksınlar wc ye gidemezsn rahatsız ederi dedi önce anestezi sonra hazırlık yapsınlar dedim olmaz dedi..elim boş döndüm yahu normal insanlar gibi katlanmak zorundayım her sürece oysaki ben normal değilim..eşim dostum beni normalin sanıor ataklıyım hiç kimse bilmior...
aman bi kulaklarından girer diğerinden çıkar.nie beni bıraktın diorum kuzenlerim vardı onlarla vakit geçirmimmi diyo.aman naparsa yapsın.
ay cnm bırakmam ben seni inşallah sagsaglim dogsunda kızım.
cnm netten çok araştırdıgım için oluo bagırsaklarıma kramplar girio ishal de var.araştırıp araştıırıp doktorculuk yapıorum:)sonrada koorkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?