Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................
Ben hiç beklemiyordum yaa..........................
Kız ne oldu, neden olduuu..
Ay bak topiğimizin ilk bebişi oldu bile kızlar..
Tembel efraaaaaaaaaaaaaaaaahhhh..
Duygu seni geçti... Aman maşaAllah diyelim..
Bencede iyidir duygu kızzın.. 2200 iyiymiş..
Eee 34. haftada çok erken değil..
Rabb'im analı babalı büyütsün..
Bak nasıl olacak nasıl olacak derken oldu bitti işteeeeeeeeeeeee....
AMA BEN HALA ŞOKTAYIM YAAAAAAAAAAAAA....
kızlar size doğum hikayemi anlatiyim özetle... detay pek istemiceksiniz eminim(
cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik nst ye aldılar beni açılmam var mı ona baktılar çok az sancım çıktı ve 1 cm açılmam vardı...
sonra tansiyonumu bir ölçtüler anammmmm:18: tavan yapmış:18:
bebekte bende zehirlenmeye başlamışız apar topar bizi doğuma aldılar çok büyük bir riskle((
ölümden dönmüşüz kızımda bende anlicağanız kızlar ama şükürler olsun atlattık işte öyle mi olucak böyle mi olucak derken bitti gitti işte...
şimdi diyorum ki bunda bile hayır vardır Rabbim in elbet vardır bir bildiği walla o an ne panik atak geliyor insanın aklına ne başka bişey sadece kızımı düşündüm ona bişey olmasın diye ne dedilerse tamam dedim... çok zordu gerçekten ama Allah ım o gücü veriyor kızlar korkmayın gerçekten çok samimi söylüyorum benim kadar korkak biri bile doğurdu işte...
darısı sizlerin başına ama vakitlice sağa sağlim inşallah...
dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Ece'mden...
gelişmelerden haberdar edicem sizleri...
Maşallah Ecem hanıma ALLAH hayırlı bahtlar yazsın kızına , sanada analı babalı büyütmek nasip olsun
bende panikatak hastasıyım 10 yaşında oğlum var ama 2. çocuğuda istiyorum arada sizin topiciğinizi okuyordum banada umutsunuz hepiniz
oğlumu doğururken panikatak hastası değildim ama son 1 buçuk senedir panikataklar boğuşuyorum ama bir bebeğimde olsun istiyorum çünkü tek çocuk çok zor , hem aile hem çocuk için gerçekten çok zor
aranızda benim gibi olan varmı bilmiyorum
inş bir avazda hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız , bebişlerinizle beraber panikataklarınızda gider kızlar inş inş
Allah analı babalı büyütsün canım benim minnacıktır şimdi bebeğin.benim kızımda öyle 2230 doğmuştu.ödemi gidince birde beslenme sorunu yaşamıştık 2 kg kaldı ama minnacıklardı oğlumda kızımda .oyuncak bebek gibi :):):
ben size demiştim o an geldiği zaman rabbim sabrını veriyor.doğum derdine düşüyorsunuz bize ne olcak diye düşünürken panik atak gelmiyor .özellikle bekleseniz bile gelmiyor :):)::)
incimnaz nasılsın nerelerdersin?seni arıyorum başlıkta yoksun ortalıkta inşallah iyisindir.bu arada nil hamile senden önce davrandı senden de müjdeli haberler bekliyorum.:)
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar ....
Aaaa.. Ne demek ki benim gibi olanınız var mı..
Alası var canım.. Gel aramıza.. Bende bu topiklerde topladım cesaretimi hamile kaldım..
Evimde net olmasaydı hamilelik benim için hayaldi sanırım..
Bak, geçmişi oku.. Ve diğer topiğide bir oku.. Anlayacaksın...
kızlar size doğum hikayemi anlatiyim özetle... detay pek istemiceksiniz eminim(
cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik nst ye aldılar beni açılmam var mı ona baktılar çok az sancım çıktı ve 1 cm açılmam vardı...
sonra tansiyonumu bir ölçtüler anammmmm:18: tavan yapmış:18:
bebekte bende zehirlenmeye başlamışız apar topar bizi doğuma aldılar çok büyük bir riskle((
ölümden dönmüşüz kızımda bende anlicağanız kızlar ama şükürler olsun atlattık işte öyle mi olucak böyle mi olucak derken bitti gitti işte...
şimdi diyorum ki bunda bile hayır vardır Rabbim in elbet vardır bir bildiği walla o an ne panik atak geliyor insanın aklına ne başka bişey sadece kızımı düşündüm ona bişey olmasın diye ne dedilerse tamam dedim... çok zordu gerçekten ama Allah ım o gücü veriyor kızlar korkmayın gerçekten çok samimi söylüyorum benim kadar korkak biri bile doğurdu işte...
darısı sizlerin başına ama vakitlice sağa sağlim inşallah...
dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Ece'mden...
gelişmelerden haberdar edicem sizleri...
Öncelikle Nil'in Duygu yorumuna koptum: Bk ev bana iyi gelirmi diyodun
ayrıca duygucum acil ece fotosu istiyoruz isyan başlatabilirim bu konuda!!!
Bak nil zaten korkuorum bide diosunuz o heyecanla panik atak gelmior bana hep öyle zamanlarda gelior yaa
beklioruz gelişmeleri kuzu...
Aramıza hoşgeldin çok geçmiş olsun ne boyutta atakların nasıl başladı? İnş bi cesaret alırsın ikinci bebişi kucağına rabbim hakkında hayırlısını versin..
Öncelikle Nil'in Duygu yorumuna koptum: Bk ev bana iyi gelirmi diyodun
ayrıca duygucum acil ece fotosu istiyoruz isyan başlatabilirim bu konuda!!!
Bak nil zaten korkuorum bide diosunuz o heyecanla panik atak gelmior bana hep öyle zamanlarda gelior yaa
beklioruz gelişmeleri kuzu...
Aramıza hoşgeldin çok geçmiş olsun ne boyutta atakların nasıl başladı? İnş bi cesaret alırsın ikinci bebişi kucağına rabbim hakkında hayırlısını versin..
Benim ilk hamileliğim pa sız ama eşimle çok sorunum olduğu bir döneme denk geldi. Hamileliğimde eşim beni çok ağlattı.. Çok gergin geçirdim ben hamileliğimi.. Kesinlikle bebekler etkileniyor sanırım.. Özellikle ağlamalardan bebek çok etkileniyor.. Hiç unutmuyorum tam 6. aymdaydım, ve gece bir başladım tam sabaha kadar belki aralıksız 6-8 saat ağladım.. Sonra 3 gün bebeğim hareket etmedi hiç.. Doktora koşmuştum o zaman.. Ahhh ahh.. Eşim o zmaanlar çok acayipti.. Vurup kafayı uyurdu, beni duymazdı biel.. Ben kendimi parçalardım...
Ahah aday, güle güle kirlet evini canım.. Şükret 130 kiloda olsa annen var yanında... Benim evimi pislik götürüyor desem yeri.. Bayramda bir süpürmedim bile.. Naısl olsa kv. ye gideceğim.. Kimse gelmesin evi,me bu halde zaten...
Kızlar selam hepinize hayırlı bayramlar gecmis yapamadım kusura bakmayın ... Kızlar ben dogum yaptım cuma gunü kızım 34.haftada 2200gr dünyaya geldi suan kuvezde iyi olduğunu söylüyorlar dua edin kızimada banada detayları anlatıcam en kısa zamanda bir aksilik olmazsa yarın taburcu olucam... Dualarınızı eksik etmeyin Allah a emanet olun..
Selamlar arkadaşlar..Herkes bayram telaşında mı?
İyimisiniz sağlık sıhhat yerinde mi psikolojiiler ne alemde...Fırsat bulunca ihmal etmeyin burayı..hepinize afiyet diliorum..
ya benim gecelerim artik kabus gibi-hos gündüzlerimde berbatya.ama geceleri uyuyamamak fena.uykusuzluk dahada tetikliyor panik atagi, carpintiyi ve extrasistolleri.hic bir posizyonda rahat edemiyorum.nefesim daraliyor, extrasistollerim cok artti, ve cok korkutucu.koltukta oturur pozisyonda yatiyorum resmen.yatagima hic gidemiyorum.tavsan uykusu gibi dalsamda en fazla bir saat, sonra uyaniyorum.günlerdir böyle bu.tansiyonum cok düsüktü bugün.hava cok nemli ve sicak.
sizler nasil uyuyorsunuz?deliksiz uyuyabilen varmi sabaha kadar?düz yatabiliyormusunuz?ben resmen oturarak yatiyorum.düz yatinca hemen fenalasiyorum.panik ve extrasistoller basliyor.dahada kac haftam var.allahim yardim etsin.sabir versin ama gücüm kalmadi.cocuguma dahi bakamiyorum, ev isi felan hak getire.en kötüsüde geceleri.naparsam yapiyim rahatlayamiyoum.umarim sizler benden daha iyisinizdir.
selam cnm benim psikoloji berbat panik atak felan yok ama etrafımdakilerin beni anlamaması beni çok üzüyoo.bazen herşeyi bırakıp gitmek istiyorum.
doktor randevum pazartesi olcak inşallah sabırsızlanıorm bebiş ne alemde baaklım.
ay cnm bende deliksiz uyuyamıyorum.sağ dön kalçam agrıyo sola dön kalçam agrıyo düz yatmayı özledim.dün gecede kasıklarım agrıdı.ama fırsat buldugum zamanlarda uyuyorum gündüzleri.özellikle yemek yediğim zaman bir agırlık çöküo gözlerim kapanıo.tansiyon düşüklüğü ve kansızlıktandır belki.ayakta uyuyorum resmen.nisan senle aramız yakın kız sende benden önce doğurma bakk herkes doğurupta beni yanlız bırakmayın
Herkese Merhaba..
Nasip olursa Pzt.sabah 7.30da yatış yapıoruz tetkiklerden sonra 9.00 da ameliyata alınıorum..Doktorum belden yapalım dimi? dedi..Hayır die pörtlettim gözlerimi bi an düşündüm acaba yapabilirmiyim epidural die ama ben de hastane korkusu var ameliyathane bana ii gelmez sanırım..
hadi bakalim efrahcigim hayirlisi canim allah kurtarsin.ne güzel haftaya bugün annesin bile coktan.hic korkma.bebeginin dünyaya gelis anini birebir yasamak istiyorsan epidural yaptir.ama korkularin daha agir basiyorsa bosver genel anastezi al.uyursun misilmisil en azindan.kendine gelince koklarsin melegini.bisey kalmadi ya.insallah allah yardimcin olur, zaten sezeryan artik apandist ameliyati kadar rutin bir islem oldu.o yüzden hic endise etme dis cektirmek kadar normal artik.3 gün agri cekersin gecer insallah.sonunda aldigin mükafat herseye degecektir.darisi bizlerin basina.bende yarin gün alcagim kismetse.
Saol nisancım sizlerin özellikler tecrübeli olarak nil ve senin desteğin çok ii gelior bana..nisan bende hastane korkusu olduğunda ameliyathane bana ii gelmeyebilir sanırım narkoz daha iyi..
senden de hayırlı haberler beklioruz inş..senin orada yakın akraban varmıydı?
hadi bakalim efrahcigim hayirlisi canim allah kurtarsin.ne güzel haftaya bugün annesin bile coktan.hic korkma.bebeginin dünyaya gelis anini birebir yasamak istiyorsan epidural yaptir.ama korkularin daha agir basiyorsa bosver genel anastezi al.uyursun misilmisil en azindan.kendine gelince koklarsin melegini.bisey kalmadi ya.insallah allah yardimcin olur, zaten sezeryan artik apandist ameliyati kadar rutin bir islem oldu.o yüzden hic endise etme dis cektirmek kadar normal artik.3 gün agri cekersin gecer insallah.sonunda aldigin mükafat herseye degecektir.darisi bizlerin basina.bende yarin gün alcagim kismetse.
annem babam var 65 km ötede oturuyorlar.arabayla takriben 1 saat istee.haftasonlari görüsüyoruz.herkes calisiyor burda.kiz kardesim var benden bayagi kücük ama bayagi uzakta bir sehirde yasiyor evli.doguma gelecek ama.öyle iste cok kimsem yok.yasadigim sehirde yalnizim.arkadasimda yok.yeni tasindim buraya.zor anliyacagin.
selam kızlar.bende bundan korkuyorum cnm eşim benide çok aglatıyor.bebegime yansımaz inşallah ben agladıkça o gerilio hareketleri daha hırçınlaşıyo.bayramda kayınvaldemler köydeydi oraya çıktık eşim kalalım dedi kalabalıktıda kabul ettim.döndük eve sonra akşamına teyzesi gil geldi köye çıkacaklarmış onlarla bidaha çıktı köye beni tek bırakıp ananem var yanımdaama
bulundugum yere yakın ne bi komşu var ne bi taksi.başıma bişey gelse ben nereyi aricam kaldıki ben istanbulluyum burda akrabam ailem yok.gitme diye surat yapıyorum diyede bana kızdı.sonra saat gece 12:30 da geldiler taa baktıki ağlamışım ne oldu felan dedi bi iki sarıldı 2 dk sonra başladı horlamayaa ben aglamamla kaldım çokta umurundaydı.insan doğumuna bir ay kalmış eşini tek bırakıp gidermi.Allah biliyoya bişey olsa en son aricam kişi o olurdu dün aramazdımki.Allaha havale ediorum.o sinirle duygularımı yazdım kağıda o gelince vercem okusun die vermedimde çantamda duruyo ya yırtıp atıcam ya vericem.
aaaaaaaaaaaaaaaaa duygu çok şaşırdım sevindim kurtulduguna ama sen hani beni beklicektin yaaaabebeşde iyi Allaha şükür.sen normal mi yaptın yanii çok şaşırırım normal dersen.valla bundan sonra bende düşünmicem normal dersin sezeryan olur sezeryan dersin normal olur buna rabbim karar veriyo.demekki korkmanın bi anlamı yok.şartlar neyi gerektirirse sanırım.rabbim bizlerede nasip etsin sağsağlim inşallah.bugün rüyamda bebiş gördüm bebişin kara kaş karagözmü öle bi bebiş görmüştüm.Rabbim analı babalı büyütsün.doğumunuda anlatmanı bekliorum cnm çok merak ettim normalmi sezeryanmı.
selam cnm benim psikoloji berbat panik atak felan yok ama etrafımdakilerin beni anlamaması beni çok üzüyoo.bazen herşeyi bırakıp gitmek istiyorum.
doktor randevum pazartesi olcak inşallah sabırsızlanıorm bebiş ne alemde baaklım.
ay cnm bende deliksiz uyuyamıyorum.sağ dön kalçam agrıyo sola dön kalçam agrıyo düz yatmayı özledim.dün gecede kasıklarım agrıdı.ama fırsat buldugum zamanlarda uyuyorum gündüzleri.özellikle yemek yediğim zaman bir agırlık çöküo gözlerim kapanıo.tansiyon düşüklüğü ve kansızlıktandır belki.ayakta uyuyorum resmen.nisan senle aramız yakın kız sende benden önce doğurma bakk herkes doğurupta beni yanlız bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?