Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Öncelikle Nil'in Duygu yorumuna koptum: Bk ev bana iyi gelirmi diyodun

ayrıca duygucum acil ece fotosu istiyoruz isyan başlatabilirim bu konuda!!!

Bak nil zaten korkuorum bide diosunuz o heyecanla panik atak gelmior bana hep öyle zamanlarda gelior yaa

beklioruz gelişmeleri kuzu...

Aramıza hoşgeldin çok geçmiş olsun ne boyutta atakların nasıl başladı? İnş bi cesaret alırsın ikinci bebişi kucağına rabbim hakkında hayırlısını versin..

ya benim gecelerim artik kabus gibi-hos gündüzlerimde berbatya.ama geceleri uyuyamamak fena.uykusuzluk dahada tetikliyor panik atagi, carpintiyi ve extrasistolleri.hic bir posizyonda rahat edemiyorum.nefesim daraliyor, extrasistollerim cok artti, ve cok korkutucu.koltukta oturur pozisyonda yatiyorum resmen.yatagima hic gidemiyorum.tavsan uykusu gibi dalsamda en fazla bir saat, sonra uyaniyorum.günlerdir böyle bu.tansiyonum cok düsüktü bugün.hava cok nemli ve sicak.

sizler nasil uyuyorsunuz?deliksiz uyuyabilen varmi sabaha kadar?düz yatabiliyormusunuz?ben resmen oturarak yatiyorum.düz yatinca hemen fenalasiyorum.panik ve extrasistoller basliyor.dahada kac haftam var.allahim yardim etsin.sabir versin ama gücüm kalmadi.cocuguma dahi bakamiyorum, ev isi felan hak getire.en kötüsüde geceleri.naparsam yapiyim rahatlayamiyoum.umarim sizler benden daha iyisinizdir.

canım çok sağol iyiyim sen nasılsın ama sen beni karıştıdın sanırım yada kusura bakma benmi karışıtırıyorum bilemedim

canım çok sağol şuan hamile değilim ama aranızda olmaktan mutlu oluyorum
geçmişe biraz baktım baya benzer yönlerimiz var benim oğlan senin ilk bebeğin gibiydi bende hamilelikten eşim tarafından çok ağlatılmıştım bakayım sizden cesaret alırsam 2. yi doğurma vaktim geldide geçiyor yaşım 33 oldu oğlan 10 yaşında o benden ve babasından daha çok kardeş istiyor

Son düzenleme:

Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin duygu cum.çok sevindim yaa.:)atlattın işte.bitti gitti artık güle güle büyütürsün inşaallah bebeğini.kaç kilo doğdu bebeğin ? küvezde mi şuan ?

Selamlar arkadaşlar..Herkes bayram telaşında mı?

İyimisiniz sağlık sıhhat yerinde mi psikolojiiler ne alemde...Fırsat bulunca ihmal etmeyin burayı..hepinize afiyet diliorum..

çok sağol canım hoşbuldum ataklarım 1 buçuk senedir var ama ilaç tedavimi olmadım
ilaca başlayı başlamama arasındaydım ama artık ilaça başlamayada karar verdim sen ilaç kullanıyormusun nasılsın

Evet Ecenin resmi konusunda bende ısrarcıyım ama sanırım duygu henüz normal hayatına dönemedi.. Hala sıkıntıları var anladığım kadarıyla..

Efrahcım, benim deidğim heyecan öyle heyecan değil.. Kendini öyle bir olayın akışına bırakıyorsun ki, pa falan aklına gelmiyor.. Sadece olaya odaklanıyorsun..

kızlar meraba,nasılsınız,ne var yok,herkesler iyimi?,ben bildiğiniz gibi panik ataklı günlere devam,bayram seyran tanımıyor bu panik atak,günün birinde tamamen iyileşmek dileğiyle,Allah yardımcımız olsun....

selam kızlar.bende bundan korkuyorum cnm eşim benide çok aglatıyor.bebegime yansımaz inşallah ben agladıkça o gerilio hareketleri daha hırçınlaşıyo.bayramda kayınvaldemler köydeydi oraya çıktık eşim kalalım dedi kalabalıktıda kabul ettim.döndük eve sonra akşamına teyzesi gil geldi köye çıkacaklarmış onlarla bidaha çıktı köye beni tek bırakıp ananem var yanımdaama
bulundugum yere yakın ne bi komşu var ne bi taksi.başıma bişey gelse ben nereyi aricam kaldıki ben istanbulluyum burda akrabam ailem yok.gitme diye surat yapıyorum diyede bana kızdı.sonra saat gece 12:30 da geldiler taa baktıki ağlamışım ne oldu felan dedi bi iki sarıldı 2 dk sonra başladı horlamayaa ben aglamamla kaldım çokta umurundaydı.insan doğumuna bir ay kalmış eşini tek bırakıp gidermi.Allah biliyoya bişey olsa en son aricam kişi o olurdu dün aramazdımki.Allaha havale ediorum.o sinirle duygularımı yazdım kağıda o gelince vercem okusun die vermedimde çantamda duruyo ya yırtıp atıcam ya vericem.

aaaaaaaaaaaaaaaaa duygu çok şaşırdım sevindim kurtulduguna ama sen hani beni beklicektin yaaaabebeşde iyi Allaha şükür.sen normal mi yaptın yanii çok şaşırırım normal dersen.valla bundan sonra bende düşünmicem normal dersin sezeryan olur sezeryan dersin normal olur buna rabbim karar veriyo.demekki korkmanın bi anlamı yok.şartlar neyi gerektirirse sanırım.rabbim bizlerede nasip etsin sağsağlim inşallah.bugün rüyamda bebiş gördüm bebişin kara kaş karagözmü öle bi bebiş görmüştüm.Rabbim analı babalı büyütsün.doğumunuda anlatmanı bekliorum cnm çok merak ettim normalmi sezeryanmı.

Selamlar arkadaşlar..Herkes bayram telaşında mı?

İyimisiniz sağlık sıhhat yerinde mi psikolojiiler ne alemde...Fırsat bulunca ihmal etmeyin burayı..hepinize afiyet diliorum..

selam cnm benim psikoloji berbat panik atak felan yok ama etrafımdakilerin beni anlamaması beni çok üzüyoo.bazen herşeyi bırakıp gitmek istiyorum.
doktor randevum pazartesi olcak inşallah sabırsızlanıorm bebiş ne alemde baaklım.

ay cnm bende deliksiz uyuyamıyorum.sağ dön kalçam agrıyo sola dön kalçam agrıyo düz yatmayı özledim.dün gecede kasıklarım agrıdı.ama fırsat buldugum zamanlarda uyuyorum gündüzleri.özellikle yemek yediğim zaman bir agırlık çöküo gözlerim kapanıo.tansiyon düşüklüğü ve kansızlıktandır belki.ayakta uyuyorum resmen.nisan senle aramız yakın kız sende benden önce doğurma bakk herkes doğurupta beni yanlız bırakmayın

yok adaycigim merak etme ben seni beklerim.anca beraber kanca beraber simdilik erken dogum riskim yok.sekerim insülin ignesiyle kontrol altinda.tansiyonum düsük yani yüksek olunca doktorlar endise ediyor biliyorsun düsügün patolojik degeri yok diyorlar,kisinin kendisine zarar yani iste halsizlik yorgunluk bayilma hissi gibi.amniyo sivim normal.gerci her an hersey degisebiliyor ama hic su toplamadim mesela.ilk hamileligimde davul gibi sismisti heryerim allah etmeye, görenler aciyordu halime.suratim bile sisti.yarin üniversite hastanesinde randevum var.son kontrol ve sezeryan tarihi alacagim insallah.sezeryanda normal dogum tarihinden 10-14 gün önce yapiliyor burda.o acidan senden önce dogurabilirim sen normal yapacaktin yanlis hatirlamiyorsam.ki hic itirazim olmaz.keske panik ataktan ötürü hemen alsalar sezeryana.bebegim masallah kilolu gelisimi iyi.e cigerlerde bu haftada gelismis oluyor.hic halim kalmadi daha.allahima yalvariyorum zaman cabuk gecsin diye.hic uyuyamiyorum.hep carpinti,extrasistoller, terleme nöbetleri.benimde esim bu aralar dünyanin en anlayisli insani saylmaz.bu aralar hep sinirli, en cok anlayisa ihtiyacim oldugu haftalarda delirdi yine.erkekler iste.cekmeyen ne bilsin.onlara göre hava hos.bize bisey olmus, yalnizmisiz degilmisiz.bizim gibi ince düsünmüyorlar onlar.o ancak filimlerde dizilerde oluyor.yada yeni evliysen biraz itina var,sonra zaten siradanlasiyorlar.üzücü ama öyle takma kafana.kimsenin kocasi dünyanin yedinci harikasi degil adaycigim.hepsinin arizalari var.idare ediyoruz iste napalim canim.

Herkese Merhaba..
Nasip olursa Pzt.sabah 7.30da yatış yapıoruz tetkiklerden sonra 9.00 da ameliyata alınıorum..Doktorum belden yapalım dimi? dedi..Hayır die pörtlettim gözlerimi bi an düşündüm acaba yapabilirmiyim epidural die ama ben de hastane korkusu var ameliyathane bana ii gelmez sanırım..

hadi bakalim efrahcigim hayirlisi canim allah kurtarsin.ne güzel haftaya bugün annesin bile coktan.hic korkma.bebeginin dünyaya gelis anini birebir yasamak istiyorsan epidural yaptir.ama korkularin daha agir basiyorsa bosver genel anastezi al.uyursun misilmisil en azindan.kendine gelince koklarsin melegini.bisey kalmadi ya.insallah allah yardimcin olur, zaten sezeryan artik apandist ameliyati kadar rutin bir islem oldu.o yüzden hic endise etme dis cektirmek kadar normal artik.3 gün agri cekersin gecer insallah.sonunda aldigin mükafat herseye degecektir.darisi bizlerin basina.bende yarin gün alcagim kismetse.

Saol nisancım sizlerin özellikler tecrübeli olarak nil ve senin desteğin çok ii gelior bana..nisan bende hastane korkusu olduğunda ameliyathane bana ii gelmeyebilir sanırım narkoz daha iyi..
senden de hayırlı haberler beklioruz inş..senin orada yakın akraban varmıydı?

annem babam var 65 km ötede oturuyorlar.arabayla takriben 1 saat istee.haftasonlari görüsüyoruz.herkes calisiyor burda.kiz kardesim var benden bayagi kücük ama bayagi uzakta bir sehirde yasiyor evli.doguma gelecek ama.öyle iste cok kimsem yok.yasadigim sehirde yalnizim.arkadasimda yok.yeni tasindim buraya.zor anliyacagin.

annen yeter nisan..

Ah be Aday.. Boşver anacım.. Hepsi aynı.. Ama bak, benim eşim ilk hamileliğimde çok anlayışsızdı.. Şİmdi daha üstüme titriyor..Nedenini bilmiyorum.. Erkekler geç mi büyüyorlar ne.. Yazık ilk çocuğumda etti etti o kadar.. Şİmdi süt dökmüş gibi..
Ama gerçekten hata yapmış. Ananene güvenmiş belli.. Tamamen yalnız olsan gitmezdi..
Bence kağıda ne yazdıysan ver.. Okusun.. Erkekler imadan asla anlamazlar canım.. Çok sığ düşünce tarzları var.. Direk söyleyince anlayabiliyorlar ancak.. Bence yazdığın her neyse vermelisin.. Ben az mı yazdım zamanındaa....

Haaaaaa bak, ben deyince olurmu öyle şey falan diyordunuz.. Şimdi sende beni yalnız bırakmayın diyorsun..
Yaa aday.. Ben ne yapayım.. Daha 27 haftalığım.. Ben doğum yaptığımda senin bebişin kaç haftalıkolacak, bir düşünsene...
Ben en yapayım şimdiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…