allah razı olsun nisan teyzesi amin..
senin yaş 32 iki evlat benim 30 tek evlat şanslısın!!!
aslinda yasimiz öyle asiri cok degil.avrupada kadinlar ilk cocugunu genelde 30 üstü hatta bazen 35 de aliyor kucagina.üniversite, kariyer, uygun baba adayi derken.40 da dogurmak normal burda, onlarin kültürüne göre.ama ben sagligim elvermedigi icin cesaret edemiyorum.yoksa yasli degiliz daha.ama korkuyorum malum millet gibi güle oynaya bir hamileleik hic geciremedim ben.sizde öyle.ayni seyleri yasamaya cesaretim yok.yoksa neki dogurur insan.benim ikinci mucize bebek malum anlatmistim :)
evet hepimiz isteriz bebeklerimizn kardeşi olsun ama yaşadıklarımızdan cesaret edemioruz işte..seninki mucize bebek hoşgelsin sefa gelsin :)
çok güzelmiş güle güle kullansın hastanee çıkışı elbise gibi değişik.benimkisi normal penye gibi takım zıbını ıvırı zıvırı var.ayrı yeten oda yaptırmadın dim i ben yaptırmadım çünki burda doğalgaz yok ev zaten sobalı soba nereye beşik oraya.o yüzden hafif park yatak aldım.kurunca gösteririm.
seninde extrasistollerin varmi efrah?yoksa sirf carpintimi?beni bu extrasistoller cok korkutuyor.her seferinde buraya kadarmis diyorum.berbat bisey.panik atakla ayni anda basladi 8 sene önce.
nasilsin aday?hosgeldin.seninde kizdi degilmi?bana bir sürü gelin adayi :=)
aday bizim haftamiz ayni.seninde kasiklarinda ve afedersin arkanda agri batma cekilme oluyormu? doktora gitsemmi diyorum ama haftaya persembe zaten üniversite hastanesinde randevum var.hem muayne hem sezeryan icin gün alacagim insallah.
ewet cnm kız.seç begen al sana gelin:)ama bizim kızlar nazlıdır çok heee.kasiklarım ara ara ağrıyor gece sag kalçam içten uyuşuyo yanıyo arkamda kabız olunca batma oluo.bide çok yürüyünce kalçam agrıo.ama uzun sürmüo çok şükür.ben saglık ocagında ebeye sormuştum magnezyumunu ihmal etme dedi.bu arada benim göbüş sivri görenler erkekmi dio herşeyi pembe aldık inşallah kızım gelir sagsaglim hayırlısı tabii saglıklı olsunda farketmes..:)
duygunun face sizde var sanırım haber alırsanız banada haber verin
adaycigim, karninin sekliyle alakasi yok bence.benimde yayvan karnim.5,5 ay kiz dedi herkes. doktor öyle demedi amasaglikli olsunlarda ya o isin sakasi tabiki.
duygunun facebooku var bende ama orayada epeydir girmiyor.ya belkide firsati olmamistir. bende meraktayim.yazar herhalde buraya.ya napalim biliyormusun.eslerimizi tembihleyelim.kim beklenmedik anda dogurursa onun esi girsin yazsin, merak etmeyin dogurdu hersey yolunda.bir süre giremiyecek desinnasil fikir?cokmu uctum.bizde noldu noldu diye dokuz dogurmayiz bos yere.bebeklerin takvimi yok nede olsa.
hayırlı geceler hatta hayırlı sahurlar,saat 3.30 ben hala ayaktayım gördüğünüz gibi,saat 4e dogru yatıyorum sabah saat 10 bazen bazen 9 o civarlarda ayaktayım yine,çok sinirlerime vuruyor bu durum,alerjilerim de arttı arada tıkanıyorum,nefes alamıyorum gibi oluyorum,ani duygu deişimleri yaşıyorum,5dk önce gülüp 5dk sonra ağlıyorum,artık dert yanmaktan bıkktım ya,çarpıntıymış sancıymış bel ağrısıymış,doğumdan çok korkmama rağmen doğum tarihim gelmiş olsaydı diyorum bazen,Allah'ım daha 6.ayımdayım ya,offff,sabır Ya Rabbim...
evet Nil bilmeliyimki damdan düşmüş gibi olmayayım..Allah razı olsun dualarına amin diorum..Yaren aramıza hoşgelmiş desteği için teşekkür ederiz.Evet ben ameliyathaneye kadar olan kısımdan feci korkuorum..
arkadaşta mı pa lı gelsin aramıza...
Bir anda büyük bir sıkıntıyla ter bşaltıyorum ve nefesimi düzenlemeye çalışıorum sabahtan beri..
Hoşgeldin ADAY ne çok yorulmuşsun ..yapacak kimsede yok allah sana güç kuvvet versin..
evet duygu yok ya habersiz kaldık nil de pek girmio meraktayım ben de ..
hastane çıkışımız ve yatak odası beşiğimiz..
benm hastane çıkışımda normal penye bunu arkadaşım almış hastaneye bebeği görmeye gelene böyle çıkacakmış kızımız
ayrı oda yaptım aday nasip olursa 4 aylık filan ayırmayı düşünüorum oyüzden hazır odamız..
adaycigim, karninin sekliyle alakasi yok bence.benimde yayvan karnim.5,5 ay kiz dedi herkes. doktor öyle demedi amasaglikli olsunlarda ya o isin sakasi tabiki.
duygunun facebooku var bende ama orayada epeydir girmiyor.ya belkide firsati olmamistir. bende meraktayim.yazar herhalde buraya.ya napalim biliyormusun.eslerimizi tembihleyelim.kim beklenmedik anda dogurursa onun esi girsin yazsin, merak etmeyin dogurdu hersey yolunda.bir süre giremiyecek desinnasil fikir?cokmu uctum.bizde noldu noldu diye dokuz dogurmayiz bos yere.bebeklerin takvimi yok nede olsa.
sizin yaşlar 32 ve 30 acaba duygu ile nil kaç yaşında.benim yaşta 24 ablam 27 yaşında bekar evlenmek istemio ben ondan önce evlendim hemenbende bunu doğurursam 2.ye cesaret edene kadar 30uma gelirim heralde.
Hahah.. 4. ayda ayrı yatırırsııııınn.. Hayal kurmaya devaaammm..
Moralini bozmayayımdaa... 1- 1.5 yaşından önce ayrı yatırabileceğini sanmıyorum ben...
Aranızda en yaşlı benim.. 36 yaşındayım artık.. Benim yaşım zaten başlı başına risk doktorlara göre.. Artı ilaç kullanıyorum.. Artı bu kadar yoğun stres.. Rabb'im hayırlısını versin hepimiz adına.. Duygu 20 li yaşlardadır bence.. En yaşlınız benim muhtemelen..
Moralini bozmayayımdaa... 1- 1.5 yaşından önce ayrı yatırabileceğini sanmıyorum ben...
Aranızda en yaşlı benim.. 36 yaşındayım artık.. Benim yaşım zaten başlı başına risk doktorlara göre.. Artı ilaç kullanıyorum.. Artı bu kadar yoğun stres.. Rabb'im hayırlısını versin hepimiz adına.. Duygu 20 li yaşlardadır bence.. En yaşlınız benim muhtemelen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?